Sleeping Dogs | X360

خیلی ها این بازیو مقایسه می کنند با سری بازی های Grand Theft Auto مخصوصا شماره ی آخرش (قبل از V). باید بگم مقایسه کردن این دو بازی کاملا اشتباهه. درسته که سبک جفتشون Action Adventures Open World هست اما این دو بازی زمین تا آسمون با هم چه از نظر گرافیکی و چه از نظر داستان پردازی و ... متفاوت هست. در سری بازی های GTA چندین ماموریت بطور همزمان برای شما آزاد می شه که می تونید یکیش رو انتخاب کنید اما با وجود Open World بودن این بازی، مثل بازی L.A. Noire شما باید یه داستان خاصی رو دنبال کنید. (گنجانده شدن داستان خطی در بازی Open World) و این همون ضعفی هست که این بازی همانند L.A. Noire نسبت به GTA داره.

با این حال فکر می کنم بازی دلچسبی باشه و بی صبرانه باید منتظر این بازی موند. نسخه ی NTSC/UC این بازی ریلیز شده. باید منتظر بمونیم ببینیم کی نسخه های PAL و NTSC/J منتشر می شه.

--------------------------------------

پ.ن: تاریخ ریلیز نسخه ی پال این بازی 24 مرداد هست!

نمیخوام بحث مقایسه رو ادامه بدم ولی فکر نکنم این چیزی که گفتی رو نقطه ضعف بشه در نظر گرفت. L.A. Noire هم روند کاملا خطی نداشت. بعضی وقتا دو سه تا آبجکتیو تو دفترچه ت به صورت همزمان میاورد که میتونستی خودت اولویت بندیشون بکنی. حتی تو بعضی موارد این اولویت بندیت تاثیر هم میگذاشت. جدای این مسئله همین روند تقریبا خطی هم مناسب بود. چون وقتی مثلا بهت خبر میدن یه جسدی تو یه منطقه ای پیدا شده خوب باید بری اونجا. (که بازم میتونستی مراحل فرعی رو تو بینشون انجام بدی). یا مثلا وقتی نشونی رو پیدا میکنی باید بری اونجا تا کیس رو ادامه بدی چون سر نخ دیگه نداری که بتونه راهنماییت کنه.
در کل بزرگترین فرق سری GTA با بازیهای Open-World دیگه پر جزئیات و بزرگ بودن و از همه مهمتر زنده بودن محیط اوناست.

من یه گیم پلی ازش دیدم یاد بازی های قبل از انقلاب افتادم:p
پر باگ و گیم پلی قدیمی و ...
نمیدونم چرا اونجوری بود
گفتم صد رحمت به WheelMan
خدا کنه اشتباه کنم:-/

تو چهارسالو نیم چجوری این همه چیز های ریزو ساختن؟مثه خروس جنگیو....!

یه جوری صحبت میکنید انگار با بهترین بازی دنیا طرف شدید .
این بازی کلا یک سال هم در دست ساخت نبوده ، سه سال قبل EA داشته روش کار میکرده و قرار بود با اسم true crime یعنی به عنوان شماره سوم از این بازی بده بیرون که اینکار رو نکرد و بازی رو فروخت به اسکوئر انیکس . اونم کلا یه سال رو بازی کار کرده .

حالا همچین میگین چهار سال ونیم کمه انگار قراره مثلا این چیزای ریزو با دست بسازن
شاخ ترین بازی های دنیا فوقش دو سال روشون کار شه ، این که دیگه بماند همچین آش دهن سوزی هم نیست .

این بازی کلا یک سال هم در دست ساخت نبوده ، سه سال قبل EA داشته روش کار میکرده و قرار بود با اسم true crime یعنی به عنوان شماره سوم از این بازی بده بیرون که اینکار رو نکرد و بازی رو فروخت به اسکوئر انیکس . اونم کلا یه سال رو بازی کار کرده .

شاخ ترین بازی های دنیا فوقش دو سال روشون کار شه ، این که دیگه بماند همچین آش دهن سوزی هم نیست .

بله.من عذر میخوام.حق با شماس.ما یه چیزی پروندیم

EA؟
2 سال برای شاخ ترین ها؟ این شاخ ترین ها کدوما هستن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or