master.mhn
کاربر سایت
برای آبیلوین 6 سال زمان صرف کردن !
برای RDR از سال 2005 تا 2010 !
برای آلن ویک 6 سال !
بازی شاخ !!!
لول
الان اینایی که اسم بردین شاخ نیستن؟:-b
برای آبیلوین 6 سال زمان صرف کردن !
برای RDR از سال 2005 تا 2010 !
برای آلن ویک 6 سال !
بازی شاخ !!!
لول
همه ی این بازی هایی که نام بردی دنباله (Sequel) بودن نه یه IP جدید. در همه ی اون ها هم سازنده تجربه ی خیلی کافی برای کار با سخت افزار پیدا کرده به واسطه ی ساختن شماره ی قبلی همون بازی ها.بالاخره همیشه چند مورد مثال نقض هم پیدا میشه دیگه .
ولی میشه بگید برای uncharted 3 ، Crysis 3 ، Gears Of war 3 ، Mass Effect 3 ، Batman Arkham City و هزار تا بازی شاخ دیگه که فاصله عنوان قبلی تا عنوان بعدیشون زیره 2 سال بود چه قدر وقت گزاشتن . ؟ لابد اینا بازی شاخ نیستن ، هر چند الان باز میایین میگین نه اینا نسخه قبلیشون آماده بوده و فقط یه کم روی بازی کار کردن و از این حرف ها ...
لابد اینا بازی نیستن دیگه ؟ اصلا کی گفته هر چی بیشتر رو بازی کار کنن بهتر میشه ؟
آقا ما اصلا تسلیم ولی خوبه هنوز هیچ کس Sleeping Dogs رو بازی نکرده و میایین از بازی تعریف میکنین ،فقط امیدوارم بعد از یه هفته هم مثل الان از بازی تعریف کنین .
دوستان لطفا از بحث اصلی تاپیک دور نشید.ممنون
---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------
تورو خدا جواب منو بدید.فردا برم توپخونه؟؟؟اخه راهم خیلی دوره.
نخیر نرو.فردا بشین شمعهاتو فوت کن که 100 سال زنده باشی![]()
محض رضای خدا بیدارشو.الان چه وقت خوابه؟بازی چه طوره؟محیط بازی؟فریم ریت؟صداگزاری شهر؟گرافیک؟.....؟ساعت 1:10 دقیقه ی بامداد. بازی رو گرفتم و دارم نصب می کنم. واااااااااااااااااااااااای نمی تونم تا فردا صبر کنم.
فردا یه فیدبک حسابی می ذارم.

بیدار شو مرد بیدار شو....از اون تخت لعنتی برخیز که شور محشر آمد.......ساعت 1:10 دقیقه ی بامداد. بازی رو گرفتم و دارم نصب می کنم. واااااااااااااااااااااااای نمی تونم تا فردا صبر کنم.
فردا یه فیدبک حسابی می ذارم.
انم لانچ تریلر بازی.به نظر عالی میاد
Sleeping Dogs gets official launch trailer | VG247
---------- نوشته در 03:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 AM ارسال شده بود ----------
اینم لینک دانلود بی شیلتر حتما دانلود کنید که خیلی محشره.مخصوصا آهنگی که پخش میشه
Sleeping Dogs Launch Trailer - YouTube.MP4
بله خودش هست!همون تریلر what makes a good man هست؟