Sleeping Dogs برای نسل بعد ؛ ریمستر ها تمام نمیشوند!

• Thread starter Thread starter arnino
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

arnino

کاربر سایت
40539140734543327831_BuXlxpiIYAAmj7u.jpg

بنابر یکی از بازی های لیست شده توسط آمازون این بازی به همراه تمام DLC ها و یک آرت بوک , تحت نام "Sleeping Dogs : Definitive Edition" برای کنسولهای نسل بعدی یعنی PS4 و XOne منتشر خواهد شد.

43559140734545231015_Untitled.jpg

دوستداران میتوانند Sleeping Dogs: Definitive Edition: Limited Edition (!) را که احتمالا در 14 اکتبر منتشر میشود , خریداری کنند.

منبع
منبع

آخرین ویرایش:
علی جان اون سه تا بازی که نام بردی همه میدونند مشکلات عجیبی دارند! SR که دقیقا نسخه قبلی بود به اضافه تم فضایی!
SD هم که کم تقلید از GTA و Batman !!!! نداشت!(سیستم مبارزات)
WD هم که کلهم GTA + AC + Splinter Cell + SD بود!
بنظرم اینا بیشتر کپی هستد.یه کپی ناقص از GTA .
البته بشخصه از همشون لذت بردم ولی نمیشه گفت اونقدر متفاوت هستن.

اونوقت GTA مشکلات نداره؟!
اگه اینجوری بخواییم حساب کنیم همه بازی ها از هم کپی کردن و همشون تقلید حساب میشن.
SD شاید یه سری از بخش هاش رو از بازی هایی که اسم بردی قرض گرفته باشه (بیشتر هم از Batman تا GTA) ولی محصول کلی یه تجربه کاملا خاص و یونیک رو ارائه میده که تا قبل از اون توی هیچ عنوان دیگه ای دیده نشده. WD هم به همین صورت.

SR هم کلا بحثش جداست. من در مورد SR IV حرف نمیزنم، همون SR III هم بخاطر خاص بودنش اینجا زیاد طرفدار نداشت و خیلی ها اون رو بازی خوبی نمیدونستن. کلا از دید خیلی از هوادارای سبک OW توی BC فقط بازی های Rockstar باید عرضه بشن و باقی شرکت ها حق ندارن توی این سبک بازی بسازن!

چطور یه بازی که کیفیت چندانی هم نداره و اصلا در حدو اندازه های نسل 8 نیست و فقط به زور تبلیغات میلیون دلاری اومده روی کار و همین اواخر ریمسترش منتشر شده خوبه اما Sleeping Dogs نباید ریمستر بشه؟؟ اتفاقا شدیدا استقبال میشه از ریمستر شدنش .

dq8w9wjkoexcpft3xbiu.jpg

چطور یه بازی که کیفیت چندانی هم نداره و اصلا در حدو اندازه های نسل 8 نیست و فقط به زور تبلیغات میلیون دلاری اومده روی کار و همین اواخر ریمسترش منتشر شده خوبه اما Sleeping Dogs نباید ریمستر بشه؟؟ اتفاقا شدیدا استقبال میشه از ریمستر شدنش .
اگه همون بازی رو میگی که فکر می کنم، Kill yourself.

اونوقت GTA مشکلات نداره؟!
اگه اینجوری بخواییم حساب کنیم همه بازی ها از هم کپی کردن و همشون تقلید حساب میشن.
SD شاید یه سری از بخش هاش رو از بازی هایی که اسم بردی قرض گرفته باشه (بیشتر هم از Batman تا GTA) ولی محصول کلی یه تجربه کاملا خاص و یونیک رو ارائه میده که تا قبل از اون توی هیچ عنوان دیگه ای دیده نشده. WD هم به همین صورت.

SR هم کلا بحثش جداست. من در مورد SR IV حرف نمیزنم، همون SR III هم بخاطر خاص بودنش اینجا زیاد طرفدار نداشت و خیلی ها اون رو بازی خوبی نمیدونستن. کلا از دید خیلی از هوادارای سبک OW توی BC فقط بازی های Rockstar باید عرضه بشن و باقی شرکت ها حق ندارن توی این سبک بازی بسازن!

من گفتم مشکلان نداره؟ ولی خدایی مشکلات اینا کجا و GTA کجا!
از هر سه تا بازی که گفتی خیلی خوشم اومد و همشون رو بازی کردم(SR همه نسخه هاشو)
اون برند راکستار هم کاملا موافقم! مشکل این هست که همه از همون اول اینا رو با GTA مقایسه می کنند وگرنه بدون مقایسه بازیهای خیلی خوبی هستن.

خداييش بازيه خوبي بود ادم شليك ميكرد تو دنيا اسيا جنوب شرقي و به ياد فيلم هاي دهه 90 هنكنگي كه از ويديو كلوب ميگرفتم مينداخت منو ... سيستم مبارزاتش دلچسب بود و داستان قابل قبولي داشت از ريمسترش استقبال ميكنم و معتقدم متايي كه به دست اورد كمتر از چيزي بود كه حقش بود ....واقعا متاي 80 واسه همچين بازيي كم بود ....اميدوارم منتقدين در نسل جديد در مورد اين بازي يه تجديد نظر كنن و متاي ريمسترش 85 به بالا بشه ....البته يه مقدار بعيد هست ولي دوست دارم اين جوري بشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or