Sleeping Dogs برای نسل بعد ؛ ریمستر ها تمام نمیشوند!

• Thread starter Thread starter arnino
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

arnino

کاربر سایت
40539140734543327831_BuXlxpiIYAAmj7u.jpg

بنابر یکی از بازی های لیست شده توسط آمازون این بازی به همراه تمام DLC ها و یک آرت بوک , تحت نام "Sleeping Dogs : Definitive Edition" برای کنسولهای نسل بعدی یعنی PS4 و XOne منتشر خواهد شد.

43559140734545231015_Untitled.jpg

دوستداران میتوانند Sleeping Dogs: Definitive Edition: Limited Edition (!) را که احتمالا در 14 اکتبر منتشر میشود , خریداری کنند.

منبع
منبع

آخرین ویرایش:
دوستانی که از خرید PS4 ناراضی هستن احتمالاً اولین بار هست که سال اول نسل کنسول جدید خریدن. همیشه همین بوده. اول نسل بازی جدید خیلی کم ساخته می‌شه. حالا واسه پر کردن این زمان‌های بی‌بازی‌ای به ریسمتر کردن و ریمیک کردن رو اوردن. شما در کل اگه هدفتون تجربه IPـهای جدید هست نباید سال اول نسل کنسول بخرید!
این بازی رو هم که من خیلی دوست دارم، ولی نسخه PC بازی DE بود دیگه. گرافیکش توی بعضی مناطق و وقتی که شب بود واقعاً ورای نسل قبل کنسولا بود. حالا هم بازی که اومد، اگه دوست نداشتید نخرید، مجبورتون که نکردن.

اگه می اومدن بازی های نسل 6 رو برای نسل 7 بازسازی می کردن ، ممکن بود خیلی از این فرانچایز های موفق با کله خورده بودن زمین .
کجان اون developer هایی که همش می اومدن میگفتن ps3 و x360 دیگه کشش ندارن ؟ روزی نبود بیای تو این سایت های گیم نبینی یکی از این دوستان
درخواست ورود به نسل جدید کرده.
حالا تحویل بگیرید :|

اگه می اومدن بازی های نسل 6 رو برای نسل 7 بازسازی می کردن ، ممکن بود خیلی از این فرانچایز های موفق با کله خورده بودن زمین .
کجان اون developer هایی که همش می اومدن میگفتن ps3 و x360 دیگه کشش ندارن ؟ روزی نبود بیای تو این سایت های گیم نبینی یکی از این دوستان
درخواست ورود به نسل جدید کرده.
حالا تحویل بگیرید :|

دیگه از بس بازی ها پر خرج شدن که شرکت ها نمیان به این راحتی تن به ساخت بازی جدید بدن. اولا کلی وقت می خواد و دوما اصلا معلوم نیست بتونه فروش کنه یا نه. اون همه بازی هم نسل قبل اومدن و شکست خوردن دیگه بدتر. باز خدا رو شکر بازی های indie و pc هستن!

گیر بیخود چرا میدین باو!
خو ریمستر میشه ..حالا چیزی از ما کم میشه؟بهتر از هیچی هست که!
من تو بازی نمیکنیم و...هستند کسانی که نسل هفتم رو حتی ندیدن!!
جو روشن فکری و سو استفاده از جیب ما بعضی هارو گرفته!ا مگه دستشونو کردن تو جیبتون که میگید دارن سواستفاده میکنن از ما؟خو نخرید :bighug:
خب بخاطر اینکه میتونن جای ریمستر کردن این ها وقتشونو صرف بازی های جدیدشون بکنن

بنظرم ریمستر کردن این بازی خیلی کار مسخره ای بود مخصوصا بخاطر اینکه بازی از نظر گرافیکی واقعا خوب بود و مشکلی نداشت و بازی اول نسلی هم نبود که ملت دنبال ریمسترش باشن!
ولی بازم کسایی که علاقه دارن میتونن بگیرن و لذت ببرن!
بعدشم دوستان توی این چند صفحه اینقدر گفتن بازی معمولی بازی معمولی آدم فکر میکنه چی بوده! آیا بازیی که متای 79 بگیره معمولی محسوب میشه؟
ما که لذت بردیم و جالب بود گرچه ریمسترش واقعا اونقدر ارزشی نداره اما به هیچ وجه نمیشه گفت خوب نبود!

OW فنای BC خیلی باحال اند. یعنی خدایی تا الان لنگشون رو هیچ جا ندیدم. فکر کنم تنها فن هایی باشن که بجای استقبال از بازی های متفاوت توی سبک "محبوبشون" ترجیح میدن همه بازی های سبک کپی از "یه بازی" باشن.

Sleeping Dogs, Saints Row و این اواخر Watch Dogs، همگیشون نه تنها مورد بی توجه ای OW فنای BC قرار گرفتن، بلکه "هوادارای سبک" آرزو میکنند دنباله ای براشون عرضه نشه!!!

خیلی برام جالبه بدونم اگه همین بازی ها (عینا همین بازی ها) با علامت تجاری Rockstar منتشر میشدن چجور واکنشی از هوادارا توی BC میدیدیم؟!

آخرین ویرایش:
OW فنای BC خیلی باحال اند. یعنی خدایی تا الان لنگشون رو هیچ جا ندیدم. فکر کنم تنها فن هایی باشن که بجای استقبال از بازی های متفاوت توی سبک "محبوبشون" ترجیح میدن همه بازی های سبک کپی از "یه بازی" باشن.

Sleeping Dogs, Saints Row و این اواخر Watch Dogs، همگیشون نه تنها مورد بی توجه ای OW فنای BC قرار گرفتن، بلکه "هوادارای سبک" آرزو میکنند دنباله ای براشون عرضه نشه!!!

خیلی برام جالبه بدونم اگه همین بازی ها (عینا همین بازی ها) با علامت تجاری Rockstar منتشر میشدن چجور واکنشی از هوادارا توی BC میدیدم؟!

بشخصه از ساختن دنباله برای همچین بازیی هایی استقبال می کنم نه نسخه ی ریمستر .

too Risky :دی

چند سال پیش از طرف خود SE این حرف و زدن و من هنوز نمیگیرم چرا ؟! بازی فقط قراره از لحاظ بصری تغییر پیدا کنه ، فرمول اصلی که اون موفقیت هارو کسب کرد سر جاشه ، بازار اصلی هم JRPG فن ها هستن ! ریسک کجاست ؟!
اونایی که بازی کردن با کله میخرن ، اونایی هم که بازی نکردن انقدر از تعریف های بقیه هایپ شدن که ...

خیلی برام جالبه بدونم اگه همین بازی ها (عینا همین بازی ها) با علامت تجاری Rockstar منتشر میشدن چجور واکنشی از هوادارا توی BC میدیدیم؟!

علی جان اون سه تا بازی که نام بردی همه میدونند مشکلات عجیبی دارند! SR که دقیقا نسخه قبلی بود به اضافه تم فضایی!
SD هم که کم تقلید از GTA و Batman !!!! نداشت!(سیستم مبارزات)
WD هم که کلهم GTA + AC + Splinter Cell + SD بود!
بنظرم اینا بیشتر کپی هستد.یه کپی ناقص از GTA .
البته بشخصه از همشون لذت بردم ولی نمیشه گفت اونقدر متفاوت هستن.

Sleeping Dogs Triad Wars
New Sleeping Dogs game, Triad Wars, coming from United Front | Polygon

دنباله بازی خیلی وقته تایید شده. ریمستر کردن نسخه اول قرار نیست مشکلی برای ساخت دنباله اون ایجاد کنه.

بله . در جریان هستم و همون طور که گفتم استقبال میشه .
ریمستر کردن هم مشکلی برای ساختن دنباله ی بازی ایجاد نمی کنه . من نظرم رو درمورد مضرات کلی ریمسترینگ گفتم .

چطور یه بازی که کیفیت چندانی هم نداره و اصلا در حدو اندازه های نسل 8 نیست و فقط به زور تبلیغات میلیون دلاری اومده روی کار و همین اواخر ریمسترش منتشر شده خوبه اما Sleeping Dogs نباید ریمستر بشه؟؟ اتفاقا شدیدا استقبال میشه از ریمستر شدنش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or