Sleeping Dogs برای نسل بعد ؛ ریمستر ها تمام نمیشوند!

• Thread starter Thread starter arnino
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

arnino

کاربر سایت
40539140734543327831_BuXlxpiIYAAmj7u.jpg

بنابر یکی از بازی های لیست شده توسط آمازون این بازی به همراه تمام DLC ها و یک آرت بوک , تحت نام "Sleeping Dogs : Definitive Edition" برای کنسولهای نسل بعدی یعنی PS4 و XOne منتشر خواهد شد.

43559140734545231015_Untitled.jpg

دوستداران میتوانند Sleeping Dogs: Definitive Edition: Limited Edition (!) را که احتمالا در 14 اکتبر منتشر میشود , خریداری کنند.

منبع
منبع

آخرین ویرایش:
شندم بازی رانندگی در تهران هم نسخه ریمستر میخواد بزنه :d
حالا مثلآ geow/ half life / killzoe / gow / driver چیزی بود یه چیزی یا حتی true crime و میتونستن لایسنس نسخه های قدیمش و از acti بگیرن یه چیزی ولی sleeping dog?

تنها چیزی خیلی خوب از بازی یادمه اینه که وقتی تو شب بارون میومد بازی همچیین منظره ی استثنایی ای پیدا میکرد که نمونش تو هیچ بازی ای تاحالا دیده نشده :)
هییی ! یادش بخیر ، بازی خوبی بود

والا من از این صحنه ها زیاد دیدم! حتی خیلی بهترش!:)

اینا نشون داره میده که صنعت گیمینگ داره به کجا میره به ی صنعت که فقط جیب ناشرا رو پر کنه . تو این چند ساله با رواج پیدا کردن آپشن های پولی و یه همچین کار هایی صنعت گیم کاملا به طرف پول ساز شدن حرکت کرده و نو آوری رو فقط باید تو بازی های مستقل پیدا کرد ....

از اولشم برای پول بوده
ساخت های بازی های معتاد کننده که ساعت ها آدم رو درگیر خودش میکنه برای خیر دیگران نیست , برای پوله دیگه
الان مثلا همین آرت بوک بازی ها ... منتشر کردنشون چه فایده ای داره جز برای جیب منتشر کننده ؟

واقعا همچین چیز هایی رو میشد پیش بینی کرد
شرکت ها باید قیمت بازی های خودشون رو افزایش بدن والا به غیر از این remaster شدن های بیخودی باید پول بابت خرید dlc های مختلف توی روز عرضه پول هنگفتی بگذاریم کنار نمونه اش farcry 4

از اولشم برای پول بوده
ساخت های بازی های معتاد کننده که ساعت ها آدم رو درگیر خودش میکنه برای خیر دیگران نیست , برای پوله دیگه
الان مثلا همین آرت بوک بازی ها ... منتشر کردنشون چه فایده ای داره جز برای جیب منتشر کننده ؟

شما مثل اینکه کوچیک ترین درکی از هنر نداری
بازی هنره ، ارائه هنر هم مجانی نیست. بیکار نیستن هنرشون رو مفتی و بخاطر رضای خدا در اختیار شما بذارن.
موسیقی پولیه ، تابلو نقاشی پولیه ، مجسمه پولیه ، فیلم پولیه ، آشپزی پولیه

هیچی دیگه یا میان بازی های نسل پیش رو ریمستر می کنن یا میان همون ایده های نسل پیش رو در قالب گرافیک بالاتر به عنوان یه بازی جدید میدن بخورد گیمرا :|
اون چیزی که ازش ترس داشتم داره اتفاق میوفته . اونم این بود که با ورود به نسل جدید سازندگان هدف اصلیشون گرافیک و visual بشه و بکلی
داستان و گیم پلی که مهمتر هستن رو سمبل کنن .

من از تمام زیبایی بازی فقط آپگرید قدرتهام توسط استاد خاطرم مونده .. واقعا هر چیش بد بود آموزش کنگ فوش معرکه بودو توی مبارزات شهری و مسابقاتش خیلی به کار میومدو بدجور میچسبید .

gcgbmr8r8q65917t5hp1.jpg

خیلی وقت پیش که اولین ریمستر که یادم نبود برای چه بازی هم بود گفتم که حالا حالاها شرکت ها دست از این کار بر نمیدارن !! البته دوستان زیادی اون موقع در جَو TLOU بودند و بَه به و چَه چه جانانه ای میکردن. فکر کنم تا چند وقت دیگه بازی های PS1 هم ریمستر بشن برای PS4 !!! ریمستر شدن عنواین خیلی قدرتمندی که عرضه اون ها قبل و یا کمی بعد از لانچ کنسول های نسل بعد منتشر شدن منطقی به نظر میرسه ولی ..

بازی هنره ، ارائه هنر هم مجانی نیست. بیکار نیستن هنرشون رو مفتی و بخاطر رضای خدا در اختیار شما بذارن.

یه هنر تکراری و متوسط رو دوبار نمیفروشن، پس در نتیجه هنرمند قصد سوء استفاده و سیر کردن شیکم زن و بجه اش رو داره.

من تحت تاثیر قرار گرفتم :d

از اولشم برای پول بوده
ساخت بازی های معتاد کننده که ساعت ها آدم رو درگیر خودش میکنه برای خیر دیگران نیست , برای پوله دیگه

توهم زدی ؟!
:d

همین لباسی که همین الان تنمونه بنظرت بخاطر خیر من و تو ساختن !؟

{البته من برداشتم از حرفتون این بود که کلا کل بازی های ویدویی رو مخاطب قرار دادید . ولی اگر فقط ریمستر کردن بازی رو مخاطب قرار دادید من باهاتون موافقم}

گیر بیخود چرا میدین باو!
خو ریمستر میشه ..حالا چیزی از ما کم میشه؟بهتر از هیچی هست که!
من تو بازی نمیکنیم و...هستند کسانی که نسل هفتم رو حتی ندیدن!!
جو روشن فکری و سو استفاده از جیب ما بعضی هارو گرفته!ا مگه دستشونو کردن تو جیبتون که میگید دارن سواستفاده میکنن از ما؟خو نخرید :bighug:

توهم زدی ؟!
:d

همین لباسی که همین الان تنمونه بنظرت بخاطر خیر من و تو ساختن !؟

{البته من برداشتم از حرفتون این بود که کلا کل بازی های ویدویی رو مخاطب قرار دادید . ولی اگر فقط ریمستر کردن بازی رو مخاطب قرار دادید من باهاتون موافقم}

بنده بار ها شنیدم که بعضیا میگن صنعت بازی فقط شده و پولُ و این حرفا . و فقط هم نظرم در رابطه با این موضوع گفتم و عقیده من اینکه این صنعت اگر برای پول به وجود نیومده باشه , قطعا فقط برای پول وجود داره و فقط برای پول وجود خواهد داشت .

من فقط صرفا نظرم رو در رابطه با صنعت بازی گفتم . کاری به چیزای دیگه نداشتم .

من دیگه این بحثُ ادامه نمیدم . چون در این صورت مدیر حتما پستارو پاک میکنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or