Sleeping Dogs برای نسل بعد ؛ ریمستر ها تمام نمیشوند!

• Thread starter Thread starter arnino
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

arnino

کاربر سایت
40539140734543327831_BuXlxpiIYAAmj7u.jpg

بنابر یکی از بازی های لیست شده توسط آمازون این بازی به همراه تمام DLC ها و یک آرت بوک , تحت نام "Sleeping Dogs : Definitive Edition" برای کنسولهای نسل بعدی یعنی PS4 و XOne منتشر خواهد شد.

43559140734545231015_Untitled.jpg

دوستداران میتوانند Sleeping Dogs: Definitive Edition: Limited Edition (!) را که احتمالا در 14 اکتبر منتشر میشود , خریداری کنند.

منبع
منبع

آخرین ویرایش:
من تو خرید گیم هایی که فقط برای نسل 8 هست موندم، حالا بیام بازی هایی که تو کنسولای نسل قبل بازی کردم رو دوباره بخرم؟! ( TLOU مسئله ـش جداست:d )

اینا نشون داره میده که صنعت گیمینگ داره به کجا میره به ی صنعت که فقط جیب ناشرا رو پر کنه . تو این چند ساله با رواج پیدا کردن آپشن های پولی و یه همچین کار هایی صنعت گیم کاملا به طرف پول ساز شدن حرکت کرده و نو آوری رو فقط باید تو بازی های مستقل پیدا کرد ....

بازیش واسه نسل هفت هم کلی مشکل داشت..یادمه نصف فایلهاش رو باید دستی آپدیت میکردیم تا سره لودینگ گیر نکنه:))تااینجای کار نسل سوخته ای رو پشت سر گذاشتیم:|

بازی قشنگی بود،گیم پلیشم خیلی دوست داشتم ولی نه در این حد که خدا تومن پولشو بدم وقتی الآن هنوز The last of us رو نتونستن بگیرم :|

Sleeping Dogs: Triad Wars دنباله بازی اصلی الان در حال ساخت هست، هرچند کامل رونمایی نشده و پلتفرماش مشخص نیست اما عرضه اون برای پلتفرم‌های این نسل میشه گفت حتمیه. با عرضه نسخه اول بازی Square Enix میتونه مخاطب‌های بیشتری فراهم کنه برای این سری و هم درآمد بیشتری از SD کسب کنه که از نظر فروش در سطح انتظاراتش عمل نکرد (1.75 میلیون نسخه تا 2013)
اما اگر نسخه Definitive Edition یه پورت ساده با بهترین asset های نسخه PC باشه کافی نیست برای یه بازی نسل هشتم (با در نظر گرفتن ریشه‌های نسل قبلی اون). SD به خصوص انیمشن و کنترل خشکی داره که امیدوارم بهبود پیدا کنه.

بازی بدی نبود... جای کار داره یه مقداری... به نظر من آی پی Sleeping Dogs پتانسیل بیشتری نسبت به Watch Dogs داره و میتونه تو نسخه های قبل موفق تر باشه...

اینا نشون داره میده که صنعت گیمینگ داره به کجا میره به ی صنعت که فقط جیب ناشرا رو پر کنه . تو این چند ساله با رواج پیدا کردن آپشن های پولی و یه همچین کار هایی صنعت گیم کاملا به طرف پول ساز شدن حرکت کرده و نو آوری رو فقط باید تو بازی های مستقل پیدا کرد ....

یه جوری میگی انگار در گذشته بازی های کامپیوتری فقط به جنبه های هنری و روشنفکری بازی ها توجه داشتن و الان پول پرست شدن :d. به نظر من که خط مشی این شرکتای سرمایه داری همیشه یه جور بوده .

من فک کنم خیلی روش کار کرده باشن , پک High Texture که واسه PC بود رو به نسخه ی کنسولی اضافه کردن :دی
البته بازی خوبی بود , واسه اونایی که بازی نکردن نسخه ی خوبی میشه

تنها چیزی خیلی خوب از بازی یادمه اینه که وقتی تو شب بارون میومد بازی همچیین منظره ی استثنایی ای پیدا میکرد که نمونش تو هیچ بازی ای تاحالا دیده نشده :)
هییی ! یادش بخیر ، بازی خوبی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or