Shank | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سردست (گوشت گاو و گوسفند)
===================
Category: Action 2D Platformer
Developer: Klei Entertainment
Publisher: EA
Platforms : PC - PS3 - 360
Release Date: Fall 2010
پاییز 89

shank.jpg

shank-media_09-04.jpg

shanksept7.jpg

Shank یک بازی پلتفرمر دوبعدیست که در آن شاهد نبردهایی وسیع و هیجان انگیز خواهیم بود.​

تصاویر موجود از بازی , نوید یک بازی دوبعدی با کیفیتی زیبا را می دهد که شخصیتهای کارتونی موجود در آن , بصورتی اغراق شده و کاریکاتور مانند ظاهر شده اند که بار طنز آنرا افزایش داده اند.​

شخصیت بازی علاوه بر سلاح های گرم , از سلاح های سرد مانند چاقو و اره برقی نیز استفاده میکند.​

تریلرهای بازی :
http://shankgame.com/category/video/

وبسایت رسمی :
http://shankgame.com/

آخرین ویرایش:
سلام
نسخه ex . ua دانلود کردم این ارورو دارم
fc1b0d587a28450ea1e2.jpg

فریمورک 3.5 نصبه روی سیستم !ویندوزم 7 - 64 . لطف میکنید اینی که منظورتونه لینک دانلودشو بزارید !؟
بازی نیازی به کرک نداره ؟ پسورد فایل کرک چیه !؟
==========

با این فایل حل شد :d باید توی پوشه system کپی بشه نه system32

=============
بازم یه مشکل دیگه :d
وارد بازی میشه یعنی منوها هست. وارد مرحله هم میشه ولی فقط osd هست و کرکتر و مرحله نیست و سیاهه !!
سیستمی که الان روش نصب کردم یه مقداری قدیمیه البته فکر میکنم پیکسل شدر3 داره(مطمئن نیستم!). یعنی بخاطر همینه؟! گرفیکش ati هست... راهی نداره ؟!

اگر از Pix.S3 مطمئني آخرين نسخه DirectX رو هم نصب كن. اون فايلي كه زدي ارور ميداده
مربوط به DirectX Jun 2010 هست كه از اينجا مي توني دانلود كني.

آقا من اول بازی اونجا که با Butcher میجنگم گیر کردم !
من میشزنم جونش تموم میشه بعد یه علامت بالا کلش میاد هرچی میزنمش نمیمیره چیکار کنم ؟

آقا من اول بازی اونجا که با Butcher میجنگم گیر کردم !
من میشزنم جونش تموم میشه بعد یه علامت بالا کلش میاد هرچی میزنمش نمیمیره چیکار کنم ؟
شما باید دکمه Shift سمت راست رو بزنی که بپری رو کلش.

در ضمن آقا جان Spoiler فراموش نشه.

آقا کرک صفحه ی هفت رو هم ریختم ولی بازم سیو نکرد!!تا مرحله ی قطار رفتم بعد از بازی اومدم بیرون و بعد دوباره رفتم تو بازی گزینه ی اولش بازم همون play the storyبود!!!!windowsم7هست و framworkم4.

آقا کرک صفحه ی هفت رو هم ریختم ولی بازم سیو نکرد!!تا مرحله ی قطار رفتم بعد از بازی اومدم بیرون و بعد دوباره رفتم تو بازی گزینه ی اولش بازم همون play the storyبود!!!!windowsم7هست و framworkم4.

اون درسته دیگه

روی همون کلیک کن حختی فکر کنم new game هم داره یا همچین چیزی
اما بازم میتونی مراحلی که رفتی رو انتخاب کنی
اصلا گزینه ای به نام load یا continue نداره
اما خودش از مرحله ای که رفتی میاره

اون درسته دیگه

روی همون کلیک کن حختی فکر کنم new game هم داره یا همچین چیزی
اما بازم میتونی مراحلی که رفتی رو انتخاب کنی
اصلا گزینه ای به نام load یا continue نداره
اما خودش از مرحله ای که رفتی میاره
نه واسه من از اول میاره حتی موقع loadingم که اون بغل مینویسه چند نفررو کشتی واسه من دوباره صفر میشه!!
ازframworkنیست؟آخه وقتی داشتم نصب میکردم آخرش ارور framwork داد!واسه من 4هست اگه 2نصب کنم ممکنه درست شه؟!؟

من تو مشهد بازی رو از شرکت نیلوفرآبی گرفتم بازم مشکل داره وقتی از بازی خارج میشی سیوش پاک میشه باید از اول بازی کنی یکی اینجا نیست که بازی سالمو داشته باشه یا کرکشو

من تو مشهد بازی رو از شرکت نیلوفرآبی گرفتم بازم مشکل داره وقتی از بازی خارج میشی سیوش پاک میشه باید از اول بازی کنی یکی اینجا نیست که بازی سالمو داشته باشه یا کرکشو
سلام.
برید صفخه ی 7دوتا کرک هست برای بعضی ها با اون کرک درست شده برای بعضی ها هم نه برای من که نشد!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or