Shank | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سردست (گوشت گاو و گوسفند)
===================
Category: Action 2D Platformer
Developer: Klei Entertainment
Publisher: EA
Platforms : PC - PS3 - 360
Release Date: Fall 2010
پاییز 89

shank.jpg

shank-media_09-04.jpg

shanksept7.jpg

Shank یک بازی پلتفرمر دوبعدیست که در آن شاهد نبردهایی وسیع و هیجان انگیز خواهیم بود.​

تصاویر موجود از بازی , نوید یک بازی دوبعدی با کیفیتی زیبا را می دهد که شخصیتهای کارتونی موجود در آن , بصورتی اغراق شده و کاریکاتور مانند ظاهر شده اند که بار طنز آنرا افزایش داده اند.​

شخصیت بازی علاوه بر سلاح های گرم , از سلاح های سرد مانند چاقو و اره برقی نیز استفاده میکند.​

تریلرهای بازی :
http://shankgame.com/category/video/

وبسایت رسمی :
http://shankgame.com/

آخرین ویرایش:
بچه ها یه 2 ساعتی بازی کردم بعد اومدم بیرون باز می خواستم برم بازی کنم دیدم از اول شروع شد یهویی زدم تو سرم :d . جایی هم که باشه بخوام سیو کنم نبود خودش اوتوماتیک سیو می کنه ؟ مشکل از کجاست ؟

بچه ها یه 2 ساعتی بازی کردم بعد اومدم بیرون باز می خواستم برم بازی کنم دیدم از اول شروع شد یهویی زدم تو سرم :d . جایی هم که باشه بخوام سیو کنم نبود خودش اوتوماتیک سیو می کنه ؟ مشکل از کجاست ؟
اگر ویندوزت 7هست که بی خیال saveکردن شو ولی اگر xpهست برو صفحه ی هفت و کرک رو دانلود کن.

خوب چرا میزنی؟:d
آخه من رو 7 کلی کرک و... گرفتم و نتونستم ولی رو XPخیلی راحت با کرک صفحه ی 7سیوش کردم.
دوست عزیز شرمنده! یعنی انقدر خشن به نظر می رسم!!;)
آخه من با همون کرکه اولی که اومد بدون مشکل بازی کردم. شاید مشکل از کرک یا چیز دیگه بوده

دوست عزیز شرمنده! یعنی انقدر خشن به نظر می رسم!!;)
آخه من با همون کرکه اولی که اومد بدون مشکل بازی کردم. شاید مشکل از کرک یا چیز دیگه بوده

داداش خشن که چه عرض کنم یه طوری گفتی که من درد سیلی رو رو صورتم و درد یه لگد رو رو .....م احساس کردم!!:d:d:d
شوخی کردم کنایه از جدی گفتن بود.ممنون.:x

ببین من هم همین مشکل رو داشتم.
run as administrator کن.برای من اینجوری سیو کرد.

دوست عزیز دمت گرم
راه حلش همینه
دوستانی که رو 7 بازی میکنن و تو منو اصلی سیو مراحل رو دارن اما با خروج از بازی سیوشون از بین میره فقط کافیه روی آیکون بازی روی دسکتاب run as administrator بزنن بازی سیو نگه میداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or