Shank | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سردست (گوشت گاو و گوسفند)
===================
Category: Action 2D Platformer
Developer: Klei Entertainment
Publisher: EA
Platforms : PC - PS3 - 360
Release Date: Fall 2010
پاییز 89

shank.jpg

shank-media_09-04.jpg

shanksept7.jpg

Shank یک بازی پلتفرمر دوبعدیست که در آن شاهد نبردهایی وسیع و هیجان انگیز خواهیم بود.​

تصاویر موجود از بازی , نوید یک بازی دوبعدی با کیفیتی زیبا را می دهد که شخصیتهای کارتونی موجود در آن , بصورتی اغراق شده و کاریکاتور مانند ظاهر شده اند که بار طنز آنرا افزایش داده اند.​

شخصیت بازی علاوه بر سلاح های گرم , از سلاح های سرد مانند چاقو و اره برقی نیز استفاده میکند.​

تریلرهای بازی :
http://shankgame.com/category/video/

وبسایت رسمی :
http://shankgame.com/

آخرین ویرایش:
منم امروز بازی رو گرفتم خیلی تعریف میکردن آخه ! 1 DVD هم بود . خداییش بازیه باحالیه دارم باهاش حال میکنم . فقط این موزیک متنش خیلی یکنواخته .

با سلام خدمت دوستان
من هم از کرک Reloaded که 300 کیلو استفاده کردم هم از کرکی که 2.90 مگی با هردوتاش وارد بازی مشیه مشکلی نداره اما بعد از خروج از بازی سیو از بین میره کسی از دوستان تونسته مشکل سیو حل بکنه

سلام
نسخه ex . ua دانلود کردم این ارورو دارم
fc1b0d587a28450ea1e2.jpg

با نصب Net Framework یا GFW Live مشکلت حل میشه.

فریمورک 3.5 نصبه روی سیستم !ویندوزم 7 - 64 . لطف میکنید اینی که منظورتونه لینک دانلودشو بزارید !؟
بازی نیازی به کرک نداره ؟ پسورد فایل کرک چیه !؟
==========

با این فایل حل شد :d باید توی پوشه system کپی بشه نه system32

=============
بازم یه مشکل دیگه :d
وارد بازی میشه یعنی منوها هست. وارد مرحله هم میشه ولی فقط osd هست و کرکتر و مرحله نیست و سیاهه !!
سیستمی که الان روش نصب کردم یه مقداری قدیمیه البته فکر میکنم پیکسل شدر3 داره(مطمئن نیستم!). یعنی بخاطر همینه؟! گرفیکش ati هست... راهی نداره ؟!

آخرین ویرایش:
پسر عجب بازی هست.....ديوونه کننده بود......داستان شاخ ، کمبو های خفن ، موزيک خوب.......
ديگه مگه ادم از بازی چی ميخاد.....
مگه قشنگی بازی به تعداد dvd هست....اين هم ازون حرفا بودا

با سلام این همه از دوستان بازی رو بازی کردن تموم شده اما هیچ کس یه جواب به ما نداد
این مشکل سیو بازی رو چطوری حل کنیم ( از هر دوتا کرک استفاده کردم نتیجه نداده )

دوست عزیز ما که تموم کردیم رفتیم دی وی دیه بازی رو خریدیم ...! اون نفری هم که می فروشه ( مغازه ای که می خرم ) نفر برنامه نویس و هکر و... این کارست . کرک بازی رو رو ست اپ اصلی ریخته تا موقع نصب مشکلی پیش نیاد به قول خودمون Easy Set Up زده ...! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or