Shank | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سردست (گوشت گاو و گوسفند)
===================
Category: Action 2D Platformer
Developer: Klei Entertainment
Publisher: EA
Platforms : PC - PS3 - 360
Release Date: Fall 2010
پاییز 89

shank.jpg

shank-media_09-04.jpg

shanksept7.jpg

Shank یک بازی پلتفرمر دوبعدیست که در آن شاهد نبردهایی وسیع و هیجان انگیز خواهیم بود.​

تصاویر موجود از بازی , نوید یک بازی دوبعدی با کیفیتی زیبا را می دهد که شخصیتهای کارتونی موجود در آن , بصورتی اغراق شده و کاریکاتور مانند ظاهر شده اند که بار طنز آنرا افزایش داده اند.​

شخصیت بازی علاوه بر سلاح های گرم , از سلاح های سرد مانند چاقو و اره برقی نیز استفاده میکند.​

تریلرهای بازی :
http://shankgame.com/category/video/

وبسایت رسمی :
http://shankgame.com/

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من بازی رو نصب میکنم کرکش هم میکنم(با جفت کرکهای لینک بالا تستش کردم) ولی داخل بازی نمیره ! یعنی یه لحظه سیستم درگیر میشه ولی بعد هیچ اتفاقی نمی افته ! نمیدونم مشکل از چیه! امکان داره از مانیتور باشه و کارتم نکشه؟ مانیتورم 2261vp هست و کارت گرافیک ge force 5700 !!

سلام
دوستان من بازی رو نصب میکنم کرکش هم میکنم(با جفت کرکهای لینک بالا تستش کردم) ولی داخل بازی نمیره ! یعنی یه لحظه سیستم درگیر میشه ولی بعد هیچ اتفاقی نمی افته ! نمیدونم مشکل از چیه! امکان داره از مانیتور باشه و کارتم نکشه؟ مانیتورم 2261vp هست و کارت گرافیک ge force 5700 !!
منم دقيقا همين مشكلو دارم دوستان كسي ميدونه مشكل از چيه؟

سلام

سلام

مشکل از کارتت هست دادا
حداقل گرافیک واسه این بازی 6800 هست
یعنی pixel shader 3
اما 5700 از pixel shader 2 پشنیبانی میکنه

• Like
Reactions: pandora tomorrow
بله میبینم که دوستان میگن مشکلی نداره و رفتم دانلودش کردم و حالا میبینم نمیکشه!!
حالا هیچ راهی نداره و باید بی خیالش شد ؟!

یه پچی بود قدیما که میشد pixel shader رو به ویندوز اشتباهی شناسوند:d

اما کلا بازی تیک دار میشد و اصلا حال نمیداد
من واسه duble agent همین کارو کردم ولی بازی افت فریمه شدیدی پیدا میکنه

سلام
من بازی رو دان کردم و بعد با کرک angel کرک کردم ولی وقتی اجرا می کنم صدای بازی هست و زدن دکمه ها هم روی صدا تاثیر میزاره، مثل این می مونه که بازی داره اجرا میشه ولی نشون نمیده.
گرافیک 4670 1G ، دیشب باهاش MOH رو تموم کردم ، فکر نکنم مشکل از گرافیک باشه cpu هم
Athlon II X3 440 است پس فکر نکنم مشکلی باشه. پس چرا اجرا نمیشه(WIN7)

دیروز تمومش کردم.
به نظر من که به موقع تموم شد.آخه کم کم داشت یکنواخت میشد.
در ضمن اگه از بازی خوشتون اومده پیشنهاد میکنم فیلم Machete رو هم
ببینید.داستانشون یکی هست.

یه پچی بود قدیما که میشد pixel shader رو به ویندوز اشتباهی شناسوند:d

اما کلا بازی تیک دار میشد و اصلا حال نمیداد
من واسه duble agent همین کارو کردم ولی بازی افت فریمه شدیدی پیدا میکنه

میشه لینکی چیزی ازش بدین تا تست کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or