Shank | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سردست (گوشت گاو و گوسفند)
===================
Category: Action 2D Platformer
Developer: Klei Entertainment
Publisher: EA
Platforms : PC - PS3 - 360
Release Date: Fall 2010
پاییز 89

shank.jpg

shank-media_09-04.jpg

shanksept7.jpg

Shank یک بازی پلتفرمر دوبعدیست که در آن شاهد نبردهایی وسیع و هیجان انگیز خواهیم بود.​

تصاویر موجود از بازی , نوید یک بازی دوبعدی با کیفیتی زیبا را می دهد که شخصیتهای کارتونی موجود در آن , بصورتی اغراق شده و کاریکاتور مانند ظاهر شده اند که بار طنز آنرا افزایش داده اند.​

شخصیت بازی علاوه بر سلاح های گرم , از سلاح های سرد مانند چاقو و اره برقی نیز استفاده میکند.​

تریلرهای بازی :
http://shankgame.com/category/video/

وبسایت رسمی :
http://shankgame.com/

آخرین ویرایش:
بالاخره تمومش كردم.
كاش بازي هاي اين مدلي بيشتر بود چون خيلي جذابن. من كه لذت بردم از بازي كردنش( البته بخش دو نفره رو نرفتم).
ولي شاهكاري بود در نوع خودش:x
..................EA ................دوست داريم:x

فکر کنم چند صفحه قبل دوستان از محل ذخیره بازی پرسیدن، اگر محل ذخیره بازیرو میخواین:
تو محل نصب بازی و در پوشه bin، پوشه ای تحت عنوان اسم کامپیوتر شما (اسمی که موقع نصب ویندوز انتخاب کردین) وجود داره که فایل های ذخیره بازی اونجا هست.

دوستان میگم راهی نیست که همه skill ها رو باز کرد؟!

هرچه گشتم نبود

;کسی اگه سیو بازی داره و skill هارو اضافه کرده ممنون میشم اگه بزاره!

یک رکورد خارق العاده در Shank

یک گیمر حرفه ای در یک اقدام عجیب توانست رکورد طولانی ترین COMBO در بازی جذاب و زیبای Shank را بشکند.
به نقل از منبع خبری این جوان ایرانی بوده و به یک چهره خبر ساز در سراسر سایتها تبدیل شده است!
هدف این فرد از این کار بنابه گفته او این است که به جهانیان ثابت کند ایرانی در هر زمینه می تواند بهترین باشد!
اما رکورد ثبت شده به نیت سال 2011 برابر با 2011 کمبو بوده که در نوع خود بی نظر است!

منبع : ایرنا
نمیشد این خبر رو کپی نکرد ، از ناظم ها عذرخواهی میکنم .

یک گیمر حرفه ای در یک اقدام عجیب توانست رکورد طولانی ترین COMBO در بازی جذاب و زیبای Shank را بشکند.
به نقل از منبع خبری این جوان ایرانی بوده و به یک چهره خبر ساز در سراسر سایتها تبدیل شده است!
هدف این فرد از این کار بنابه گفته او این است که به جهانیان ثابت کند ایرانی در هر زمینه می تواند بهترین باشد!
اما رکورد ثبت شده به نیت سال 2011 برابر با 2011 کمبو بوده که در نوع خود بی نظر است!

یکم باور کردنش سخت نیست ؟! مگه توی 1 صفحه چندتا دشمن میان که تونسته 2011 تا کمبو بزنه ؟!

یکم باور کردنش سخت نیست ؟! مگه توی 1 صفحه چندتا دشمن میان که تونسته 2011 تا کمبو بزنه ؟!
برای بنده هم سخت بود ، اما Irna news خبرگذاری الکی نیست و کاملا معتبر هست در ایران ...

از دوستان کسی هست که بتونه بازی رو برام پست کنه هزینش هر چقدر باشه میدم(حال دانلود ندارم)
دوست عزیز ، در این مورد بهت پیام خصوصی دادم ...

• Like
Reactions: moosa
دوستان یکی کمک کنه چجوری اون باس زنه رو باید کشت.خیلی سگ جونه!!!

باید همش دفاع کنی و بعد با اون چاقوی کوچیک بزنیش به همین راحتی!!!

این که کاری نداره!!! من یه بار 300 تا زدم.فقط کافیه آخرین نفر تو یه صفحه رو قبل از مردن و تو هوا با اون چاقوی کوچیک بزنی تا نیفته.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or