Shadows of the Damned | X360 Version

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان.یه سوالی داشتم.تو چپتر 3 اونجایی که نشون میده زنش توی اب هستش یه ذره که میری جلو روی اسکله یه جنازه هستش که وقتی صفحه سیاه میشه هی ازش از این موجودات سیاه رنگ میاد بیرون.جنازرو چطوری باید از بین ببرم...:-/:-/:|:|

سلام دوستان.یه سوالی داشتم.تو چپتر 3 اونجایی که نشون میده زنش توی اب هستش یه ذره که میری جلو روی اسکله یه جنازه هستش که وقتی صفحه سیاه میشه هی ازش از این موجودات سیاه رنگ میاد بیرون.جنازرو چطوری باید از بین ببرم...:-/:-/:|:|
دوستان با هزار بدبختی جنازرو از بین بردم.:|:|بعدش باید کجا برم.اون در جلویی که باز نمیشه...چیکار باید بکنم...:-/:-/

به نظر من که معمولی بود من از شینجی میکامی بیشتر انتظار داشتم البته من هنوز بازیرو تموم نکردم و اخرای اکت 4 هستم هارد هم بازی میکنم.ولی زیاد حال نداد

دوستان با هزار بدبختی جنازرو از بین بردم.:|:|بعدش باید کجا برم.اون در جلویی که باز نمیشه...چیکار باید بکنم...:-/:-/
هرچی موجود میاد و باید بکشی و آخرین موجود بهت یه چیز خوردین میده باید بری بدی به اون بچه که باید توت فرنگی یا... بخوره تا در باز بشه!;)

از اوایل بازی و طرز شروعش اصلا حال نکردم .. ولی هرچی میریم جلوتر قشنگ تر و متنوع تر میشه! بازی بسیار فان و بامزه هست. حتما امتحانش کنید...

همین الان تمومیدمش . بازی عالی بود . به جز گرافیک نه چندان خوب و باگ هایی که گاهی وجود داشت ایرادی ندیدم .
گیم پلی بازی عالی بود . باس ها و مینی باس های متنوع و زیاد هم که داشت !
داستان هم با اینکه اول به نظر میومد یه تقلید خیلی ساده باشه اما تا آخر بهتر شد و اون آخرش که ...!
من که خیلی خوشم اومد و حتی به جای بازی های تاپ دیگه مثه اینفیموس اینو گرفتم و الان از خریدش اصلا پشیمون نیستم !
فعلا!

• Like
Reactions: Polaris

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or