Xbox Senua's Saga: Hellblade II

سازنده
Ninja Theory
تاریخ انتشار
May 21, 2024
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
image(1)(2).png

داستان سنــوآ ادامه دارد...
______________________________________________________________________________________

اطلاعات منتشر شده از بازی :

• مراحل ساخت این نسخه قبل از خریداری شدن نینجا تئوری توسط مایکروسافت شروع شده است.
  • مِلیـنا یورگِنز همانند نسخه اول در نقش سنــوآ به ایفای نقش خواهد پرداخت.
  • تمامی تصاویر موجود در تریلر معرفی، به صورت in-engine ضبط شده است.
  • موتور گرافیکی ساخت بازی Unreal Engine 5 می باشد.
______________________________________________________________________________________

تریلــر ها:

تـصاویر منتشر شده (TGA2021):

تـصاویر منتشر شده (TGA2019):

آخرین ویرایش:
دوستان یعنی قراره این گرافیک رایج این نسل بشه؟ چشمم آب نمیخوره ... از زمان ps3 به بعد منتظریم یه چیز خفن ببینیم ولی هر سال دریغ از پارسال
همین الان بس نیست که گیم پلی شده در حد CG اون زمان؟

حالا اینکه CG های الان هم پیشرفت کردن یه چیز دیگس :D

همین الان بس نیست که گیم پلی شده در حد CG اون زمان؟

حالا اینکه CG های الان هم پیشرفت کردن یه چیز دیگس :D
ببین حرفم اینه که زمانی که PS2 اومد فک همه زمین خورد وقتی PS3 اومد اصلا دست و دل آدم دیگه نمیرفت نسل قبل رو بازی کنه ولی Ps4و5 اصلا اینطور نبودند

ببین حرفم اینه که زمانی که PS2 اومد فک همه زمین خورد وقتی PS3 اومد اصلا دست و دل آدم دیگه نمیرفت نسل قبل رو بازی کنه ولی Ps4و5 اصلا اینطور نبودند
دیگه داش با نمایشی که هلبلید و ماتریکس داشتن واقعا دست و دلم ادم به بازی های قدیم نمیره
دمو ماتریکس رو ببین لامصب

فقط امیدوارم یه کامبت ساده مثل نسخه اول نداشته باشه
کاشکی سراغ heavenly sword هم میرفتن چی میشد :x
کامبت دیزاینر DMC Devil May Cry پای کاره ! ^:)^

متاسفانه آی پی Heavenly Sword متعلق به سونی هست . :(

کدوم یکی از اینا بازیهاشون از لحاظ بزرگی " حجم جزییات و NPCها با GTA V و RDR II برابری میکنه؟ کدومشون تونسته بازیی جایگزین سری GTA بسازه که گیمرهای سراسر دنیا دم به دقیقه یقه راکستار رو نگیرن پس GTA جدید چی شد؟

پس RE2 Remake یا GOWهای پیش از 2018 بوق تشریف داشتن؟ کلی بازی خطی یا نیمه خطی فوق العاده هست که میشه ازشون نام برد.
اینایی که گفتم وارد صنعت سینما هم شدن حتی
یه wow کفایت میکنه برای پاسخ به سوالت
کامبت دیزاینر DMC Devil May Cry پای کاره ! ^:)^

پایه نسخه اول هم بودن :D
صداگذاری مریضش هم که تایید شدس

بعد از دمو Matrix Awakens و معرفی AW2 بهترین نمایش همین Hellblade 2 بود، اولین چیزی که به چشم میومد گرافیک محیط بازی بود که بی نقص بود، چیزی که از همه بیشتر خوشم اومد Narrator و نحوه بیانش بود که نوید یه Mystery کامل رو میده، فیزیک مو و مخصوصا شنل Senua فوق العاده بود. و اما یه سری مشکلات هم به چشمم اومد، اول اینکه وقتی 2019 معرفی میکنی حداقل باید تا 2 سال بعدش آماده باشه پروژه نه اینکه تازه گیمپلی Reveal کنی. مورد بعدی فیزیک نیزه ها نسل نهمی نبود، اینو تو ارا هم گفتم انیمشین با سرعت دویدن معلومه که دقیقا دویدن Melina Juergens هست که چون بازیگره، به نقشش نمیاد، حداقل باید کمی تغیرش بدن، یه جوری بود. مورد آخر فیس Senua بود که نظر شخصیم اینه که دانگرید شده، دوستان ادعا میکنن بخاطر lighting هست، امیدوارم اینطور باشه، تریلر 2019 بخاطر کیفیتش جز بهترین reveal تریلر هاست، اینکه داونگرید بشه رسما حالگیریه، بالاخره انتظارات از Ninja Theory که زیر پر و بال مایکروسافته زیاده و معلوم خواهد شد داونگرید شده یا تفاوت نور پردازی امیدوارم حق با دوستان مدعی باشه.

پ.ن: این دوتا اسکرین شات رو از کانال Ninja Theory گرفته شده هر دو 4K
Screenshot 2021-12-12 124533.png Screenshot 2021-12-12 124631.png

آخرین ویرایش:
بعد از دمو Matrix Awakens و معرفی AW2 بهترین نمایش همین Hellblade 2 بود، اولین چیزی که به چشم میومد گرافیک محیط بازی بود که بی نقص بود، چیزی که از همه بیشتر خوشم اومد Narrator و نحوه بیانش بود که نوید یه Mystery کامل رو میده، فیزیک مو و مخصوصا شنل Senua فوق العاده بود. و اما یه سری مشکلات هم به چشمم اومد، اول اینکه وقتی 2019 معرفی میکنی حداقل باید تا 2 سال بعدش آماده باشه پروژه نه اینکه تازه گیمپلی Reveal کنی. مورد بعدی فیزیک نیزه ها نسل نهمی نبود، اینو تو ارا هم گفتم انیمشین با سرعت دویدن معلومه که دقیقا دویدن Melina Juergens هست که چون بازیگره، به نقشش نمیاد، حداقل باید کمی تغیرش بدن، یه جوری بود. مورد آخر فیس Senua بود که نظر شخصیم اینه که دانگرید شده، دوستان ادعا میکنن بخاطر lighting هست، امیدوارم اینطور باشه، تریلر 2019 بخاطر کیفیتش جز بهترین reveal تریلر هاست، اینکه داونگرید بشه رسما حالگیریه، بالاخره انتظارات از Ninja Theory که زیر پر و بال مایکروسافته زیاده و معلوم خواهد شد داونگرید شده یا تفاوت نور پردازی امیدوارم حق با دوستان مدعی باشه.

پ.ن: این دوتا اسکرین شات رو از کانال Ninja Theory گرفته شده هر دو 4K
View attachment 236182View attachment 236183
اون عکس اولی که تابلو بود اصن بازی نیست چون یه فیلم واقعی بود .

اگر صحبت ip قدیمی باشه باید برن سراغ enslaved. قشنگ منبع الهام کلی بازی بعد از خودش بوده.
نامکو هم که کاری با ip نمی کنه، امیدوارم برن سراغش. خیلی پلانسیل داره این بازی.

اینکه داونگرید بشه رسما حالگیریه، بالاخره انتظارات از Ninja Theory که زیر پر و بال مایکروسافته زیاده و معلوم خواهد شد داونگرید شده یا تفاوت نور پردازی امیدوارم حق با دوستان مدعی باشه
جدی بازی گرافیک فک براندازی مثل چیزی که نشون دادن داشته باشه ، حال گیری حساب میشه؟ مگه چقدر گرافیک مهمه؟ دنبال سیبیل های سنوا که نمی گردیم. همین چیزی که از گیم پلی نشون دادن واقعا بالاترین چیزیه که از بازی انتظار میره، اونم برای اواسط نسل. امیدوارم بقیه قدرت رو بزارن روی گیم پلی و هوش مصنوعی.

جدی بازی گرافیک فک براندازی مثل چیزی که نشون دادن داشته باشه ، حال گیری حساب میشه؟ مگه چقدر گرافیک مهمه؟ دنبال سیبیل های سنوا که نمی گردیم. همین چیزی که از گیم پلی نشون دادن واقعا بالاترین چیزیه که از بازی انتظار میره، اونم برای اواسط نسل. امیدوارم بقیه قدرت رو بزارن روی گیم پلی و هوش مصنوعی.
منظورم این نیست که گرافیک خوب نیست. مثلا یه عنوانی 2021 میاد با یه گرافیک خوب و 2/3 سال بعد عناوین جدید با گرافیک بهتر میان اینجا انتظاری نیست چون با مرور زمان همیشه گرافیک پیشرفت کرده و قدیمی ها کهنه شدن، ولی اینکه یه بازی نسخه 2019 ش از 2021 ش بهتره، این بله حالگیریه، مخصوصا که اسپنسر TGA 2019 اومد رو استیج گفت چیزی که میبینین In-engine هست. به نظرم صورت Senua نسل نهمی نیست در مقایسه با صورت نسل هشتمی برخلاف محیط، این نظر منه امیدوارم مشکل همون نورپردازی باشه.
fhdj.jpg FGSPCtVWYAIJjky.jpg

• Poker Face
Reactions: omid0
منظورم این نیست که گرافیک خوب نیست. مثلا یه عنوانی 2021 میاد با یه گرافیک خوب و 2/3 سال بعد عناوین جدید با گرافیک بهتر میان اینجا انتظاری نیست چون با مرور زمان همیشه گرافیک پیشرفت کرده و قدیمی ها کهنه شدن، ولی اینکه یه بازی نسخه 2019 ش از 2021 ش بهتره، این بله حالگیریه، مخصوصا که اسپنسر TGA 2019 اومد رو استیج گفت چیزی که میبینین In-engine هست. به نظرم صورت Senua نسل نهمی نیست در مقایسه با صورت نسل هشتمی برخلاف محیط، این نظر منه امیدوارم مشکل همون نورپردازی باشه.
View attachment 236207View attachment 236206
بدون هیچ اغراقی میگم خداییش

من دومی رو صورت سئونا نگاه میکنم کیفیتش بهتر از بالایی بنظر میاد تو چجوری برعکس میبینی 😐

بدون هیچ اغراقی میگم خداییش

من دومی رو صورت سئونا نگاه میکنم کیفیتش بهتر از بالایی بنظر میاد تو چجوری برعکس میبینی 😐
به جز کیفیت عکس بالایی از نظر جزئیات و بقیه چیزا عکس پایینی سرتره البته شاید اشتباه میکنم
انصافا جزئیات صورت کاراکتر خیلی خفنه و زخمهای صورتش قابل لمس ان

به جز کیفیت عکس بالایی از نظر جزئیات و بقیه چیزا عکس پایینی سرتره البته شاید اشتباه میکنم
انصافا جزئیات صورت کاراکتر خیلی خفنه و زخمهای صورتش قابل لمس ان
دلیلش نور پردازیه ، شما وقتی عکس میندازی وقتی نور هست عکست بهتره یا وقتی تاریکه ؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or