Xbox Senua's Saga: Hellblade II

سازنده
Ninja Theory
تاریخ انتشار
May 21, 2024
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
image(1)(2).png

داستان سنــوآ ادامه دارد...
______________________________________________________________________________________

اطلاعات منتشر شده از بازی :

• مراحل ساخت این نسخه قبل از خریداری شدن نینجا تئوری توسط مایکروسافت شروع شده است.
  • مِلیـنا یورگِنز همانند نسخه اول در نقش سنــوآ به ایفای نقش خواهد پرداخت.
  • تمامی تصاویر موجود در تریلر معرفی، به صورت in-engine ضبط شده است.
  • موتور گرافیکی ساخت بازی Unreal Engine 5 می باشد.
______________________________________________________________________________________

تریلــر ها:

تـصاویر منتشر شده (TGA2021):

تـصاویر منتشر شده (TGA2019):

آخرین ویرایش:
این چیزایی که گفتی ارتباطی به موضوعی که بحثش پیش اومد نداشت. ضمنا داریم درباره بازیهای OW با عظمت RDR2 و GTAV صحبت میکنیم نه عناوین خطی که بعضی جاهاشون محیط سندباکس دارن.
فکر می کنم اینجا تاپیک مناسبی برای ادامه این بحث نباشه.
بعد اصولا با توجه به سلیقه هر کس می تونه استدیو محبوب خودش رو داشته باشه. تمام استدیو هایی که اسمشون اورده میشه در کار خودشون بهترین هستن. حالا رتبه بندی کردن چه فایده ای داره. مثل اینه نولان و اسکورسیزی و ... بشینی مقایسه کنی. هر کدوم تو سبک و کار خودشون استادن. چه راک استار، چه ناتی داگ، چه بتزدا ، چه ولو ، چه ....
به عنوان یه طرفدار گیم اصلا فرقی نداره کدومشون هستن، دیدن نتیجه کار هر کدوم از اینا تو نسل جدید خیلی هیجان انگیزه.

;););)

گرافیک و اتمسفر و موسیقی محشر بود.
تنها نکته منفیش تقریبا گیم پلی نزدیک به صفر بازی بود- که البته خیلی نمیشه به کل بازی بسطش داد و احتمال زیاد این قسمتی که برای نمایش انتخاب کردن اینطوری بوده.

خلاصه اگر بتونن گیم پلی خوبی پیاده سازی کنن برای بازی ( به مراتب نیازه بهتر از گیم پلی شماره 1 باشه) اونوقت بشدت بازی خفن و شاکینگی خواهد بود.

.

دوستان اون تریلر اولی ترکیبی از سینماتیک و گیم پلی بود فقط اون صورت سنوا واقعی بود یا اینکه cgi بود چهره ها میتونن در سینماتیک ها بخاطر بسته بودن فریم و 30 فریم بودن اکثراً بسیار بالاتر باشن در کات سین تا گیم پلی واقعی -نمونه اش صورت مارکوس فینیکس در گیرز 5 در کات سین در مقابل بازی- اصلا منطقی هم نیست که چهره با جزییات کات سین لود بشه در بخش گیم پلی که دیده نیمشه صورت یا دقت نمیکنیم روی صورت ها . ولی این نمایش دوم که همش در انجین بود از بعد تکنیکی بسیار بالا بود و فنی . امیدوارم با بازی بزرگی از نینجا روبرو باشیم و پشتیبانی مایکروسافت جواب بده که فکر میکنم داده تا الان

گرافیک و اتمسفر و موسیقی محشر بود.
تنها نکته منفیش تقریبا گیم پلی نزدیک به صفر بازی بود- که البته خیلی نمیشه به کل بازی بسطش داد و احتمال زیاد این قسمتی که برای نمایش انتخاب کردن اینطوری بوده.

خلاصه اگر بتونن گیم پلی خوبی پیاده سازی کنن برای بازی ( به مراتب نیازه بهتر از گیم پلی شماره 1 باشه) اونوقت بشدت بازی خفن و شاکینگی خواهد بود.

.
خودشون گفتن سینماتیک - در واقع فقط وقتی داشت نیزه پرتاب میشد گیم پلی بود ولی وقتی داشت راه مرفت و میدوید گیم پلی بود دیگه شما وقتی داری راه میری در بازی میشه گیم پلی.

امروز دوباره تریلر 4کی دانلود کردم دیدم واقعا اتمسفر و گرافیک فراتر از شاهکاره
و این تازه سال اول نسل بوده! ته نسل چی ببینیم تصورشم پشم ریزونه
مایکروسافت خیلی زیر پوستی داره تریپل A های عالی برای اکوسیستمش فراهم می کنه (عملا تنها ضعفی که در مقابل سونی داشته)
و البته این رقابت در نهایت به نفع من گیمره من که راضیم :D ببینیم سونی اونور چی رو می کنه \m/

آخرین ویرایش:
امروز دوباره تریلر 4کی دانلود کردم دیدم واقعا اتمسفر و گرافیک فراتر از شاهکاره
و این تازه سال اول نسل بوده! ته نسل چی ببینیم تصورشم پشم ریزونه
مایکروسافت خیلی زیر پوستی داره تریپل A های عالی برای اکوسیستمش فراهم می کنه (عملا تنها ضعفی که در مقابل سونی داشته)
و البته این رقابت در نهایت به نفع من گیمره من که راضیم :D ببینیم سونی اونور چی رو می کنه \m/
از کجا ۴کا دان کردی؟ اینک میدی

دوستان یعنی قراره این گرافیک رایج این نسل بشه؟ چشمم آب نمیخوره ... از زمان ps3 به بعد منتظریم یه چیز خفن ببینیم ولی هر سال دریغ از پارسال

واکنش این یوتیوبر عالیه:))

منم تا جایی که شروع کرد به دویدن که حالت گیم پلی داشت با خودم میگفتم ای بابا بازم سینماتیک که ولی وقتی احساس کردم گیم پلی شده باورم نمیشد رفتم تو فاز انکار :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or