SCE: شاید PS4 گرافیک بالای نداشته باشد

Terova

No Trolls
Gold User
playstation_4_2.jpg

با نزدیک شدن به انتهای این نسل ، این روزها صحبتهای زیادی از برنامه های شرکت ها برای ساخت کنسولهای نسل جدید به گوش میرسد و شایعات زیادی پیرامون آن مطرح می شود..

در این رابطه جیمز آمسترانگ مدیر بخش اسپانیا و پرتغال Sony Computer Entertainment در مصاحبه ای اظهارات جالبی را درخصوص PS4 بیان کرده است

در مورد برنامه های شرکت سونی در رابطه با جایگزینی برای PS3 سئوال شده که او گفته است همانطور که ما قبلا بیان کرده ایم هنوز PS3 ادامه بزرگی در پیش دارد و ما پیش بینی میکنیم که امسال در اسپانیا حدود 500 هزار دستگاه بفروش برسانیم که اگر درست باشد تصور میکنم بهترین میزن فروش را در سال 2011 بین کنسولها داشته باشیم..

او همچنین اضهار داشت: بسیار سخت است در حال حاضر در این مورد حرف بزنیم ولی من فکر نمیکنم در نسل بعد ما شاهد یک کنسول با گرافیک خیلی بهتر نسبت به PS3 باشیم به اعتقاد من در آیند ما باید تجربه جدید و بهتری را به مصرف کنندگان ارائه دهیم و افراد بیشتری را وارد دنیای بازی کنیم و سعی کنیم برای زنها (دخترها) عنوان های را طراحی کنیم..!

منبع

زن نه.. خانم...
مگه منه دختر احتیاج به گرافیکه بالا ندارم؟ :-/
چرت گفتا... هرچند شما پسرا دختره گیمر قبول ندارین ولی مهم نیست واسم :>
باشه ! فهمیدیم دختری !
-----------------------------------------------
++++++++++++++++++++++++++++++
والا تو نسل قبل با اینکه به طور محسوس ps2 از لحاظ سخت افزاری هم از gamecube و هم از xbox ضعیف تر بود چند برابر هر دو فروخت .
این نسل هم که wii از لحاظ سخت افزاری بازم به طور خیلی محسوسی هم از xbox360 و هم از ps3 ضعیفتره ولی بیشتر از هر دو فروخت .
پس ملاک محبوبیت یه کنسول نمیتونه فقط سخت افزار باشه .
هر چند مقایسه ps2 و wii کار درستی نیست ولی فقط یه مثال بود .:d

باشه ! فهمیدیم دختری !
والا تو نسل قبل با اینکه به طور محسوس ps2 از لحاظ سخت افزاری هم از gamecube و هم از xbox ضعیف تر بود چند برابر هر دو فروخت .
این نسل هم که wii از لحاظ سخت افزاری بازم به طور خیلی محسوسی هم از xbox360 و هم از ps3 ضعیفتره ولی بیشتر از هر دو فروخت .

کی با تو بود؟ :-/

آخه این یارو چه چرتی گفته دیگه!!
مگه میشه گرافیک و سخت افزار پیشرفته چشم گیر نکنه؟ آخه مگه امکان داره؟

• Like
Reactions: aidin0000
این روزا زیاد خبر های مضخرف درباره ی نسل بعد بیرون میاد.....صد سال سیاه می خوام نریم نسل بعد با این وضع...همه بجای بازی درست کردن شدن کارشناس مسائل نسل بعد
زن نه.. خانم...
مگه منه دختر احتیاج به گرافیکه بالا ندارم؟
چرت گفتا... هرچند شما پسرا دختره گیمر قبول ندارین ولی مهم نیست واسم
خب ....خانم...برای شماها هم نسل بعد برنامه دارن دیگه چرا جوش میاری....:d
ایول تو تاپیک پسرا یه تنه همرو بردی زیر تریلی با اون حرفه آخرت:d

منه دختر هم گرافیک بالا میخوام مگه من دل ندارم ؟ اصلاً کی گفته گیم برای شما پسراست ؟
خب برای شمام گرافیک بالا میسازند نگران نباش.....الهی...:d
ولی از اسمت معلومه دختری زرنگ :d
طبق تحقیقاته جدد گیم برای خانم ها بی خوابی و مشکل در خواب میاره.....خدایی علمیه این تحقیق.
اینجا شده پاتوق رسیدگی به مشکلات خانم ها...

فك ميكنم يه چيز كه خيلي معلوم باشه اينه كه سوني از قيمته بالا واسه كنسول و به تبع خرج سخت افزار ابرقدرتمند كردن درس گرفته و ديگه نميخواد اون اشتباهو ديگه تكرار كنه واسه همين ويتا با اين قيمت عرضه ميشه قطعا فروش بالاي wii هم بخشيش واسه ارزون بودن كنسول هست
قطعا ps4 گرافيك بالايي داره اما نه جهشي كه ps3 نسبت به ps2 داشت
درضمن فك كنم نسل بعد فقط واسه افزايش گرافيك نباشه بقول دوستمون اگه اينجوري بود الان ps4 يا xbox 720 اومده بودند
بهرحال سوني كاري نكنه آب زيرش بره قطعا از گذشته درس گرفته>:d<
---------------------------------------------------------------------------------
شما یکم تو حرف زدنت تجدید نظر کنی چیزی ازت کم نمیشه دوست عزیز.
به شدت تاييد ميشه

آخرین ویرایش:
مطمئن باشيد به هر حال سوني كاري نميكنه كه فروش كنسولش نسبت به نسل قبل پسرفت كنه!
بازيهاي دخترونه هم باهال ميشه ها!من دوست دارم ببينم منظورش از بازي دخترونه چيه؟:-/
مگه بازي دخترو پسر داره؟
من يه دختر عمو دارم Mw2وEvil و... كلي بازي ديگه رو از منم بيشتر بازي ميكنه!:d
تازه فيفا هم بازي ميكنه خيلي هم حرفه اي هست!:-o
ایول .....از شما حرفه ای تره پس
آره ولي من استعدادم بيشتره!:d:d

آخرین ویرایش:
یعنی امین الان منظور تو این هستش که ماکرو و سونی بیان برای موفقیت کنسول بعدیشون یه چیزی مثل Move یا Kinect از همون اول تو بازار عرضه کنن.اگه منظورت اینه که اصلا موافق نیستم.بعدم درسته که سونی و ماکرو با عرضه Move و Kinect کمی از بحران فروش خارج شدن ولی اصلا با این حرف موافق نیستم که اگر ماکرو کینکت تو سال 2005 عرضه میکرد تا الان فروش ایکس باکس نجومی بود.

قطعا همین کار رو میکنن خیال کردی مثلا ماکرو این کینکت رو فقط برای 360 طراحی کرده..؟ مطمئن باش اینها برنامه های زیادی روی کینکت دارن همین نینتیدو با وجود اینکه نسل بعد رو معرفی کرده ولی هنوز دست از این کنترل حرکتیش برنداشته و قراره تو نسل بعد هم استفاده بشه سونی هم حتما مانور های زیادی روی Move میده..
بخش دوم صخبتها هم شک نکن اگر کینکت از همون اول کار عرضه میشد بازار Wii قطعا الان نصف بود و بخش عظمش به طرف 360 کشیده می شد خصوصا بازار اروپا

نینتندو با وجود اینکه خیلی تو این زمینه ها خلاق بود و همیشه به جای افزایش قدرت سخت افزاری سراغ ایده های جدید می رفت امسال یه تبلت به کنسول اضافه کرد و دیگه چیز دیگه ای به ذهنش نرسید حالا ماکرو و سونی میخوان چی مثلا بیارن که جدید باشه!:biggrin1:
100 درصد من مطمئنم که باز موضوع گرافیک میاد وسط اون یه گرافیک شاخ و شاید یه تغییر توی کنترل بازی ها با موشن کنترلر ها صورت بگیره ولی فکر نمی کنم تغییر به خصوصی صورت بگیره

دیگه باید شرکتها به فکر یک خلاقیتی باشن هنوز هم تمام امکانات Wii U مشخص نشده شاید با این سینی چای بشه خیلی کارها کرد..:d

دیگه باید شرکتها به فکر یک خلاقیتی باشن هنوز هم تمام امکانات Wii U مشخص نشده شاید با این سینی چای بشه خیلی کارها کرد..:d
به شخصه فکر نمیکنم که این wii U بتونه موفقیت Wii رو تکرار کنه.مخصا با اون کنترلش که شبیه سینی هستش.:d:d
باشه ! فهمیدیم دختری !
شما یکم تو حرف زدنت تجدید نظر کنی چیزی ازت کم نمیشه دوست عزیز.

• Like
Reactions: Blaugrana
به هر حال یه چیزی میدونه که همچین حرفی رو زده..سریع جبهه نگیرید.
من یکی که شاید نسل بعد کنسول خونگی نخرم.فکر میکنم کارم با VITA راه میافته.با این همه کار و مشغله میتونه همدم اوقات کوتاه بیکاری باشه.خدا کنی سونی وواسه نسل آینده روی سرگرمی کار کنه...کاش نینتندو و سونی یکی میشدند....

همین سونی تا یکی دو سال پیش داشت روی PS3 ضرر میدید و معلوم نیست آیا تا پایان این نسل میتونه این ضرر رو جبران کنه یا نه تازه فروش خیلی ضعیف عنوانهای انحصاریش هم ضرر دوم هست و جبرانش خیلی سخته
تحلیل گر اقتصادم که هستی ! احتمالا با مدیران سونی هم در ارتباطی و بهشون مشاوره میدی ؟!
ولی از اون طرف وقتی میاد با یک وسیله کاملا تقلیدی و هزینه کمتر در عرض 6 ماه 8 میلیون میفروشه دیگه خودشون میان حساب میکنن که کدوم قسمت براشون به صرفه تر هست
دوباره باید شاهد جملاتی مثل کینکت انقلاب است باشیم ؟!
نسل قبل انتشار زودتر کنسول + بازی های انحصاری بی حد و مرز بود !
wii فقط به کنترلرش تکیه نکرد اینقدر فروخت ! بازی های انحصاری نینتندو کلا خریدن کنسولش رو واسه هر شخصی یک جورایی واجب میکنه !
بخش دوم صخبتها هم شک نکن اگر کینکت از همون اول کار عرضه میشد بازار Wii قطعا الان نصف بود و بخش عظمش به طرف 360 کشیده می شد خصوصا بازار اروپا
بازم میگم بازی های نینتندو چیزی نیست که بشه براحتی ازش گذشت . روی گذشته هم نمیشه نظری درست داد اگر چینین میشد چنان میشد فک کنم اینو متوجه بشی .
پ.ن : امیدواریم روزی در جهان ، ایران ، اینترنت ، بازیسنتر به ازای هر پسر یک دختر باشه تا شاهد کامنت های خوشحال و مسخره نباشیم و این مسئله امری عادی شود ! آمین یا رب العالمین

آخرین ویرایش:
باشه ! فهمیدیم دختری !
محبوبیت کنسول هایی که مثال زدین هیچ ربطی به سخت افزار ضعیفشون نداره
PS2 چرا بیشتر از XBOX و گیم کیوب فروش کرد چون یه کنسول اسم و رسم دار بود و انحصاری های قوی تری داشت نسبت به اون دوتای دیگه از همه مهمتر PS2 حدود دوسال زود تر از دو حریفش ریلیز شد
PS2: March 1999
XBOX: November 2001
Game Cube: May 2001
دوسال اختلاف وحشتناک روی فروش کنسول تاثیر میزاره X360 یک سال زود تر اومد اشتباه نکنم PS3 هنوز به فروش کلی 360 نرسیده
یک دلیل دیگه هم داشت ! وقتی PS1 اومد انقدر محبوبیت و شهرت پیدا کرد که فروش PS2 ـه بی رقیب رو تضمین کنه
Wii هم دلیل داره قشر کژوال پسند جامعه گیم تقریبا همشون رفتن سراغ Wii بخاطر کنترل عجیبش (2005 عجیب بود) و بازی های متنوع و نسبتا اسونش
فکر میکنی اگر Wii قدرت سخت افزاری بالاتری داشت از فروشش کم میشد؟به نظر من کاملا بر عکس
ولی نسل بعد هر دو کنسول بسیار کژوال پسند تر خواهند شد در این شکی نیست مایکرو که احتمال خیلی خیلی زیاد همین کینکت رو داره و روی کنسول جدیدش بهینه میکنه چون کینکت به نظر من تا 3-4 سال دیگه جواب میده سونی هم اگر MOVE رو عوض نکنه نیازی نیست بره به سمت بازی های دخترونه فقط مصرفشو بهینه کنه حله :d
به شخصه فکر نمیکنم که این wii U بتونه موفقیت Wii رو تکرار کنه.مخصا با اون کنترلش که شبیه سینی هستش.:d:d
به اجر 3 سانتی بیشتر رفته!

• Like
Reactions: Terova
همه زدن تو کار گیمرهای کژوال... :(

لابد حالا از عمر کنسول های جدید 1 سال که گذشت باید بشینیم دعای جوشن کبیر بخونیم که بلکه بین 50 تا گیم کژوال یا نیمه کژوال گرافیک پایین، بلکه یکیش روی PC هم قابل تحمل باشه...

ای نینتندو خدا بگم چی کارت کنه که با فروش بالای وی این بساط رو راه انداختی!
gaah.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or