SCE: شاید PS4 گرافیک بالای نداشته باشد

Terova

No Trolls
کاربر سایت
playstation_4_2.jpg

با نزدیک شدن به انتهای این نسل ، این روزها صحبتهای زیادی از برنامه های شرکت ها برای ساخت کنسولهای نسل جدید به گوش میرسد و شایعات زیادی پیرامون آن مطرح می شود..

در این رابطه جیمز آمسترانگ مدیر بخش اسپانیا و پرتغال Sony Computer Entertainment در مصاحبه ای اظهارات جالبی را درخصوص PS4 بیان کرده است

در مورد برنامه های شرکت سونی در رابطه با جایگزینی برای PS3 سئوال شده که او گفته است همانطور که ما قبلا بیان کرده ایم هنوز PS3 ادامه بزرگی در پیش دارد و ما پیش بینی میکنیم که امسال در اسپانیا حدود 500 هزار دستگاه بفروش برسانیم که اگر درست باشد تصور میکنم بهترین میزن فروش را در سال 2011 بین کنسولها داشته باشیم..

او همچنین اضهار داشت: بسیار سخت است در حال حاضر در این مورد حرف بزنیم ولی من فکر نمیکنم در نسل بعد ما شاهد یک کنسول با گرافیک خیلی بهتر نسبت به PS3 باشیم به اعتقاد من در آیند ما باید تجربه جدید و بهتری را به مصرف کنندگان ارائه دهیم و افراد بیشتری را وارد دنیای بازی کنیم و سعی کنیم برای زنها (دخترها) عنوان های را طراحی کنیم..!

منبع

وقتی PS1 اومد انقدر محبوبیت و شهرت پیدا کرد که فروش PS2 ـه بی رقیب رو تضمین کنه
Wii هم دلیل داره قشر کژوال پسند جامعه گیم تقریبا همشون رفتن سراغ Wii بخاطر کنترل عجیبش (2005 عجیب بود) و بازی های متنوع و نسبتا اسونش
فکر میکنی اگر Wii قدرت سخت افزاری بالاتری داشت از فروشش کم میشد؟به نظر من کاملا بر عکس
یعنی الان شما اینطور نتیجه گیری کردی که چون Wii تونست همانند Ps1 محبوبیت بدست بیاره پس Wii U هم مثل Ps2 کماکان بی رقیب میمونه.:-/:-/من اصلا با این نظر شما موافق نیستم.

با نزدیک شدن به انتهای این نسل ، این روزها صحبتهای زیادی از برنامه های شرکت ها برای ساخت کنسولهای نسل جدید به گوش میرسد و شایعات زیادی پیرامون آن مطرح می شود..

در این رابطه جیمز آمسترانگ مدیر بخش اسپانیا و پرتغال Sony Computer Entertainment در مصاحبه ای اظهارات جالبی را درخصوص PS4 بیان کرده است

در مورد برنامه های شرکت سونی در رابطه با جایگزینی برای PS3 سئوال شده که او گفته است همانطور که ما قبلا بیان کرده ایم هنوز PS3 ادامه بزرگی در پیش دارد و ما پیش بینی میکنیم که امسال در اسپانیا حدود 500 هزار دستگاه بفروش برسانیم که اگر درست باشد تصور میکنم بهترین میزن فروش را در سال 2011 بین کنسولها داشته باشیم..

او همچنین اضهار داشت: بسیار سخت است در حال حاضر در این مورد حرف بزنیم ولی من فکر نمیکنم در نسل بعد ما شاهد یک کنسول با گرافیک خیلی بهتر نسبت به PS3 باشیم به اعتقاد من در آیند ما باید تجربه جدید و بهتری را به مصرف کنندگان ارائه دهیم و افراد بیشتری را وارد دنیای بازی کنیم و سعی کنیم برای زنها (دخترها) عنوان های را طراحی کنیم..!

منبع
اینقدر جو زده نشید ...ایشون اومده تحلیل خودش رو گفته .............باز رییس sce امریکا می گفت یه چیزی ....از همه این حرفها گدشته اینها همش فیلم هست تا رقیب رو گمراه کنند درست مثل حرفهای کرایتک برای e3 2012 xbox750.....................

:MehradCreed
محبوبیت کنسول هایی که مثال زدین هیچ ربطی به سخت افزار ضعیفشون نداره
من گفتم بخاطر سخت افزار ضعیفشون بوده ؟!؟!؟!
مرد حسابی چرا به خودت زحمت نمیدی که قبل از اینکه پست منو نقل قول کنی کامل بخونیش ؟
متن من این بود بعد شما چی ازش برداشت کردید ؟ رو هوا برداشت نکنید لطفا !
والا تو نسل قبل با اینکه به طور محسوس ps2 از لحاظ سخت افزاری هم از gamecube و هم از xbox ضعیف تر بود چند برابر هر دو فروخت .
این نسل هم که wii از لحاظ سخت افزاری بازم به طور خیلی محسوسی هم از xbox360 و هم از ps3 ضعیفتره ولی بیشتر از هر دو فروخت .
پس ملاک محبوبیت یه کنسول نمیتونه فقط سخت افزار باشه .
هر چند مقایسه ps2 و wii کار درستی نیست ولی فقط یه مثال بود
Ashkan Sonic:
دوست عزیز من حرف دوستمون MehradCreed رو نقل قول کردم نه حرف شمارو.این شما هستی که زود قضاوت میکنید نه من.
Sorry !Was wrong

آخرین ویرایش:
مرد حسابی چرا به خودت زحمت نمیدی که قبل از اینکه پست منو نقل قول کنی کامل بخونیش ؟
متن من این بود بعد شما چی ازش برداشت کردید ؟ رو هوا برداشت نکنید لطفا !
دوست عزیز من حرف دوستمون MehradCreed رو نقل قول کردم نه حرف شمارو.این شما هستی که زود قضاوت میکنید نه من.

محبوبیت کنسول هایی که مثال زدین هیچ ربطی به سخت افزار ضعیفشون نداره
PS2 چرا بیشتر از XBOX و گیم کیوب فروش کرد چون یه کنسول اسم و رسم دار بود و انحصاری های قوی تری داشت نسبت به اون دوتای دیگه از همه مهمتر PS2 حدود دوسال زود تر از دو حریفش ریلیز شد
PS2: March 1999
XBOX: November 2001
Game Cube: May 2001
البته موقعی که ps2 اومد واقعا سخت افزارش خوف بود یادمه 32 مگ رم حدود 150-200 تومن
یه اینتل 233 300-400پولش بود "سرعت در حد لاک پشت".............دقیقا از سال 2000 شاهد یه افت قیمت سخت افزار بودیم که باعث ورشکستگی خیلیها تو تهران شد مخصوصا که کلی از قطعات قاچاق بود...قیمت رم تا یک پنجم افت کرد.......البته xbox 1.5 تا دو برابر از ps2 قویتر بود خصوصا که 64مگ رم داشت....گیم کوب با این حال که گفته میشد قوی تر از xbox هم هست 1.5 ps2 قدرت داشت با 43 مگ رم و ps2 هم اگه مجموع رمهاش رو حساب کنی حدود 36 یا 38 مگ رم داشت خود ps2 حدود 1.5 تا 2 برابر دریک کست با 16 مگ رم قدرت داشت

گوش نکنید باو اینا همش هایپه برای اینکه نرم نرم PS4 سره زبونا بیوفته وگرنه بعد از 6-7 سال افزار شدیدا پیشرفت کرده و قطعا این پیشرفت رو روی کنسول های نسل بعد خواهیم دید قول میدم
100 درصد تایید میشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MehradCreed
خیالتون راحت باشه سونی در زمینه ی کنسول کم نمیاره . یه کاری می کنه که مثل همین نسل کنسولش متمایز بشه از بقیه
اگه سابقه ی سونی رو نگاه کنید می بینید که همیشه کنسول های با کیفیت ( لازم نیست تو مدت 6 سال 6 بار کنسولتونو عوض کنید همون اولی تا نسل بعد می مونه ) و قدرتمند داده بیرون که به نظر من منحصر به فرد هم بودن تو زمان خودشون

مایکروسافت که روند لعنتیش معلوم الحاله ، داره میره سراغ کژوال ها . فقط همین سونی باقی مونده که اگه اونم بره اینطرف دیگه وای به حال ما...

آره جون عمشون اصلا این سونی رو همه به خاطر گرافیک خر و هاردکور پسندانه میشناسن:d
اگه بخواد نینتندو بازی در بیاره که بعید میدونم رسما خاک بر هیکلشون:d

یعنی الان شما اینطور نتیجه گیری کردی که چون Wii تونست همانند Ps1 محبوبیت بدست بیاره پس Wii U هم مثل Ps2 کماکان بی رقیب میمونه.:-/:-/من اصلا با این نظر شما موافق نیستم.
نه دیگه! الان میگم
PS2 به دلیل بی رقیب بودن در قسمت کژوال و (مخصوصا) هاردکور تونست نسل قبل پیروز بشه ولی نسل حاظر X360 تونست در سبک هاردکور به مقدار زیادی خودشو به PS برسونه و PS هم تاج پادشاهیش رو برداشت و الان میبینم گاهاً پیش میاد که بازی های TP در پلتفورم X360 بیشتر از PS3 فروش میکنه
Wii در نسل حاظر به دلیل بی رقیب بودن در قسمت کژوال بین قشر کژوال پسند محبوب شد ولی مایکرو و سونی هردو زدند تو کاره کژوال مایکرو بیشتر و نسل بعد قطعا با سیاست قوی تری خودشونو تو دل قشر کژوال جا میکنن در نتیجه چی ؟ Wii U احتمال زیاد مثل نسل حاظر بی رقیب نخواهد ماند
فهمیدی! یه همچین سیستمی :d
من گفتم بخاطر سخت افزار ضعیفشون بوده ؟!؟!؟!
کلا فقط جوش میاریا:d
تو پست منو با یک دید فضایی خوندی
توی پستت گفتی
والا تو نسل قبل با اینکه به طور محسوس ps2 از لحاظ سخت افزاری هم از gamecube و هم از xbox ضعیف تر بود چند برابر هر دو فروخت .
این نسل هم که wii از لحاظ سخت افزاری بازم به طور خیلی محسوسی هم از xbox360 و هم از ps3 ضعیفتره ولی بیشتر از هر دو فروخت .
پس ملاک محبوبیت یه کنسول نمیتونه فقط سخت افزار باشه .
منم گفتم موفقیت این دوتا هیچ ربطی به سخت افزار ضعیفشون نداره که بگیم اینا که سخت افزارشون ضعیفه بیشتر از دو پلتفورم فروختن پس سخت افزار خیلی مهم نیست
داریم معدبانه بحث میکنیم ارامش خودت رو حفظ کن Please !
البته موقعی که ps2 اومد واقعا سخت افزارش خوف بود یادمه 32 مگ رم حدود 150-200 تومن
یه اینتل 233 300-400پولش بود "سرعت در حد لاک پشت".............دقیقا از سال 2000 شاهد یه افت قیمت سخت افزار بودیم که باعث ورشکستگی خیلیها تو تهران شد مخصوصا که کلی از قطعات قاچاق بود...قیمت رم تا یک پنجم افت کرد.......البته xbox 1.5 تا دو برابر از ps2 قویتر بود خصوصا که 64مگ رم داشت....گیم کوب با این حال که گفته میشد قوی تر از xbox هم هست 1.5 ps2 قدرت داشت با 43 مگ رم و ps2 هم اگه مجموع رمهاش رو حساب کنی حدود 36 یا 38 مگ رم داشت خود ps2 حدود 1.5 تا 2 برابر دریک کست با 16 مگ رم قدرت داشت
اره اصلا فکر کنم از بعد از PS2 سخت افزار دیگه قیمت نجومی نداشت
البته هر کنسولی زمان خودش از صد تا PC قوی تره

تقریبا می خوان PS3 رو کنسول خانواده بکنن.

قضیه مونا شد که :)). کنسول سونی دیگه زن خانه رفته !:d
--------
من موندم چرا این کمپانی های سازنده کنسول نمیان کنسولی بسازن که مثلا بشه بهش سخت افزار اضافه کرد .مصلا همین کمبود رم کنسولهای فعلی :-/

اگه حرفهاش رو درست متوجه شده باشم تقریبا می خوان PS3 رو کنسول خانواده بکنن.
کاری که نینتندو با Wii کرد.
تقریبا فکرت درست بوده وحید.ولی به نظرم چه سونی چه ماکرو نمیتونن مثل سیاست نینتندو در پیش بگیرن حتی تو نسل بعد.
نسل بعدی که احتمالا هک نمی شه به حال ما هم فرقی نمی کنه مهم اینجاست هنوز nvidia ati هستن که هاردکور درمونده نشه
هیچ چیزی نشد داره دوست من.;);)دیر یا زود بلاخره هک میشه.

• Like
Reactions: Akiba
کنسول سونی دیگه زن خانه رفته !
محاله جییییگر.

من موندم چرا این کمپانی های سازنده کنسول نمیان کنسولی بسازن که مثلا بشه بهش سخت افزار اضافه کرد .مصلا همین کمبود رم کنسولهای فعلی
اونوقت شما کنسول بعدی رو میخری ؟ ( مثلا اگه میشد PS 2 رو ارتقاء داد، کی میرفت PS 3 بخره ؟ (البته منظورم به کساییه که وضع مالیشون زیاد خوب نیست) و درنتیجه Sony PS ورشکست میشد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or