SCE: شاید PS4 گرافیک بالای نداشته باشد

Terova

No Trolls
Gold User
playstation_4_2.jpg

با نزدیک شدن به انتهای این نسل ، این روزها صحبتهای زیادی از برنامه های شرکت ها برای ساخت کنسولهای نسل جدید به گوش میرسد و شایعات زیادی پیرامون آن مطرح می شود..

در این رابطه جیمز آمسترانگ مدیر بخش اسپانیا و پرتغال Sony Computer Entertainment در مصاحبه ای اظهارات جالبی را درخصوص PS4 بیان کرده است

در مورد برنامه های شرکت سونی در رابطه با جایگزینی برای PS3 سئوال شده که او گفته است همانطور که ما قبلا بیان کرده ایم هنوز PS3 ادامه بزرگی در پیش دارد و ما پیش بینی میکنیم که امسال در اسپانیا حدود 500 هزار دستگاه بفروش برسانیم که اگر درست باشد تصور میکنم بهترین میزن فروش را در سال 2011 بین کنسولها داشته باشیم..

او همچنین اضهار داشت: بسیار سخت است در حال حاضر در این مورد حرف بزنیم ولی من فکر نمیکنم در نسل بعد ما شاهد یک کنسول با گرافیک خیلی بهتر نسبت به PS3 باشیم به اعتقاد من در آیند ما باید تجربه جدید و بهتری را به مصرف کنندگان ارائه دهیم و افراد بیشتری را وارد دنیای بازی کنیم و سعی کنیم برای زنها (دخترها) عنوان های را طراحی کنیم..!

منبع

از طرفی هیچ وقت نمیاد دستگاهی بسازه که بخواد قدرتش از Xbox بعدی کمتر باشه ! دلیلش هم که واضحه هست. همین قدرت کافی دستگاه هاش هست که تو هر نسل به خوبی جلو میبردش

دوست عزیز کاری به این نسل نداریم،صحبتها روی قدرت دو تا کنسول ضد و نقیضه! ولی از لحاظ قدرت تو نسل قبل XBOX یه سرو گردن قوی تر از PS2 بود پس نمیشه گفت که سونی همیشه کنسولشو جوری میسازه که قوی تر از XBOX باشه

دوستان به نظر من این حرفو زده چون سونی میخواد راه نینتندو رو پیش بگیره چون فقط نواوری باعث فروش بیشتر میشه نه گرافیک بالا و ... به طور مثال شما گرافیک wii و ps3 رو مقایسه کن:| کدوم کنسول بیشتر فروخت:|

نـــــــــــــه:(
فقط سونی از این آسیب در امون مونده بود.نباید این کارو بکونه اونم حالا که 2 رقیبش ازش تو این مساله پیشند مووش هم که شکست خورد کلا به جای این کارا آی پی های جدید رو کنه بهتره حداقل گیمرهای حرفه ای رو نگه داره کژول ها پیشکشش البته نمیدونم شاید ایده های نو و جالبی داشته باشند ولی اگه بخوان یه چیزی مث موو بدن که صرفا از قافله عقب نمونن محکوم به شکستند.

خوبیه نسل بعد اینه که مثله قبل نمیان اول که وارده بازار بشه قیمتش رو نجومی بذارن
نهایت فک کنم اولش 400 $ #-o
با دکمه هایه لمسی هم اصلا موافق نیستم!!!!!!
حال نمیده [-x

شما بازی پر گرافیک میخوای..؟

CRYSIS2 فروش فوقش 2 میلیون LOL
K3 فروش فوقش 2 میلیون LOL
Witcher 2 فروش فوقش 1 میلیون LOL
Alan Wake فروش فوقش 1.5 میلیون LOL
و...
حالا

New Super Mario Bros DS فروش حداقل 25 میلیون
New Super Mario Bros. Wii فروش حداقل 22 میلیون
Mario Kart Wii فروش حداقل 27 میلیون
Wii Sports فروش حداقل 77 میلیون
و....

خوب نینتیدو تو این نسل چی کار کرد..؟ گرافیک PC Gamer پسند ارائه کرد..؟ سخت افزار نجومی داد بیرون..؟
با یک کنسول 40 گرمی و یکمی خلاقیت دهن سونی و ماکروسافت رو با اون همه هزینه برای سخت افزار نجومی و این همه اعتبار و هایپ به هم دوخت..
ببین امین خان حرف های شما درست.ولی بازی های سری اول مخصوص هاردکور گیم ها هستش و بازی های سری دوم هم مخصوص تمام سنین و بازی بازهای غیر هاردکور هستش.بدون شک یه ادم 40 ساله نمیشینه با زن و بچش K3 یا Crysis2 بازی کنه.میره طرف بازی هایی که اولا دور از هر گونه خشونت باشه و دوما که سرگرم کننده باشه مثل بازی های سری دوم.در کل اینو میخوام بگم که اصلا ربطی به گرافیک و این حرفا نداره.سونی و ماکرو مخاطبینشون جمعیت هاردکور گیم هستن ولی مخاطبین نینتندو تمام سنین هستن.;);)
مطمئن باشید سونی یک اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنه..
مطمئن باش اگه سونی و ماکرو هم سیاست نینتندو رو در پیش بگیرن قطعا میتونن از نظر فروش بر این شرکت غلبه کنن.تازه همون طور هم که میدونی با این تفاصیر فکر نمیکنم که Wii U نسبت به Wii تغییر انچنانی داشته باشه.
با دکمه هایه لمسی هم اصلا موافق نیستم!!!!!!
حال نمیده [-x
حالا من یه چیزی گفتم.:d:d

اگه قراره نسل بعدی، گرافیکش در حد بالایی نباشه؛ بهتره فعلآ همین نسل رو پشتیبانی کنن و سراغ کنسول جدید نرن. چون اونجوری فقط مجبور میشیم یه کنسول جدید بخریم که هیچ تفاوت چشمگیری از لحاظ گرافیکی با PS3 نداره!

ببین امین خان حرف های شما درست.ولی بازی های سری اول مخصوص هاردکور گیم ها هستش و بازی های سری دوم هم مخصوص تمام سنین و بازی بازهای غیر هاردکور هستش.بدون شک یه ادم 40 ساله نمیشینه با زن و بچش K3 یا Crysis2 بازی کنه.میره طرف بازی هایی که اولا دور از هر گونه خشونت باشه و دوما که سرگرم کننده باشه مثل بازی های سری دوم.در کل اینو میخوام بگم که اصلا ربطی به گرافیک و این حرفا نداره.سونی و ماکرو مخاطبینشون جمعیت هاردکور گیم هستن ولی مخاطبین نینتندو تمام سنین هستن.;);)

درسته که سونی و ماکروسافت بیشتر سمت هارکور رفتن ولی از لحاظ در آمد زایی برای اونها یک ضرر کامل بود و اگر به این یکی دو سال اخیر نگاه کنی می بینی که هم سونی و هم ماکروسافت دارن به سمت کژوال گیم بیشتر کشیده میشن
همین سونی تا یکی دو سال پیش داشت روی PS3 ضرر میدید و معلوم نیست آیا تا پایان این نسل میتونه این ضرر رو جبران کنه یا نه تازه فروش خیلی ضعیف عنوانهای انحصاریش هم ضرر دوم هست و جبرانش خیلی سخته
ولی از اون طرف وقتی میاد با یک وسیله کاملا تقلیدی و هزینه کمتر در عرض 6 ماه 8 میلیون میفروشه دیگه خودشون میان حساب میکنن که کدوم قسمت براشون به صرفه تر هست

کنسول نجومی با کلی ضرر یا یک وسیله کژوال پسند با کلی سود..

من خودم اصلا دوست ندارم شرکتها به سمت کژوال کشیده بشن ولی سیاست اقتصادی جهان فقط پول رو میشناسه..

شرایط برای ماکروسافت هم همین هست کینکت با 4 تا بازی مسخره در عرض 3 ماه 10 میلیون فروش کرد حالا فرض کن همون سال 2005 ماکرو XBOX رو با کینکت عرضه میکرد.. مطمئن باش تا الان فروش 360 از 100 میلیون هم رد می شد..

اگه قراره نسل بعدی، گرافیکش در حد بالایی نباشه؛ بهتره فعلآ همین نسل رو پشتیبانی کنن و سراغ کنسول جدید نرن. چون اونجوری فقط مجبور میشیم یه کنسول جدید بخریم که هیچ تفاوتی با PS3 نداره!

سخت افزار پیشرفت میکنه ولی نه در حدی که یک تحول نجومی اتفاق بیوفته
فوقش کیفیت 1080p و 60 فرم یک استاندارد برای نسل بعد باشه

بچه ها این که نمیشه اگه بخوان PS4بسازن که تحولی تو گرافیک نداشته باشه که اصلا چه کاریه نمیسازن راحت.........>:)
حتی اگه هر PSرو بررسی کنید گرافیک ها هر نسل خیلی بالا تر رفته
PS1:64 MB
PS2:128 MB
PS3:512 OR 1 GB
PS4::confused:
در ضمن بازی پسر دختر نداره اگه دخترا هم بخوان میتونن گیمر بشن نه(شکلک بی اعصاب:d)

همین سونی تا یکی دو سال پیش داشت روی PS3 ضرر میدید و معلوم نیست آیا تا پایان این نسل میتونه این ضرر رو جبران کنه یا نه تازه فروش خیلی ضعیف عنوانهای انحصاریش هم ضرر دوم هست و جبرانش خیلی سخته
ولی از اون طرف وقتی میاد با یک وسیله کاملا تقلیدی و هزینه کمتر در عرض 6 ماه 8 میلیون میفروشه دیگه خودشون میان حساب میکنن که کدوم قسمت براشون به صرفه تر هست

کنسول نجومی با کلی ضرر یا یک وسیله کژوال پسند با کلی سود..

من خودم اصلا دوست ندارم شرکتها به سمت کژوال کشیده بشن ولی سیاست اقتصادی جهان فقط پول رو میشناسه..

شرایط برای ماکروسافت هم همین هست کینکت با 4 تا بازی مسخره در عرض 3 ماه 10 میلیون فروش کرد حالا فرض کن همون سال 2005 ماکرو XBOX رو با کینکت عرضه میکرد.. مطمئن باش تا الان فروش 360 از 100 میلیون هم رد می شد..
یعنی امین الان منظور تو این هستش که ماکرو و سونی بیان برای موفقیت کنسول بعدیشون یه چیزی مثل Move یا Kinect از همون اول تو بازار عرضه کنن.اگه منظورت اینه که اصلا موافق نیستم.بعدم درسته که سونی و ماکرو با عرضه Move و Kinect کمی از بحران فروش خارج شدن ولی اصلا با این حرف موافق نیستم که اگر ماکرو کینکت تو سال 2005 عرضه میکرد تا الان فروش ایکس باکس نجومی بود.
خوب یه کنسول بزنه واسه خانوم ها و مردای زن ذلیل خانواده و اسمشو بزاره playstation family :d
چرا حرف خنده دار میزنی دوست من.:d:dیعنی سونی و ماکرو هم بیان مثل نینتندو فقط روی مخاطب تمرکز داشته باشه و بیخیال سخت افزار شه.اگه اینطوری باشه که سونی بیاد رو همون Ps2 کار میکرد و اصلا Ps3 عرضه نمیکرد و اسم کنسول نسل بعدشو میزاشت Ps2 U نه Ps3:d:d

به نظر من نه تنها سونی، بلکه مایکروسافت هم برای نسل بعد یه کنسول خیلی خیلی قوی تر از نظر سخت افزاری نمیده. فروش وی و کینکت خیلی واضح نشون داد که 1- تجربه های جدید 2- قیمت مناسب چقدر مهمه.
سونی هم قطعا دنبال یه ویژگی خاص میگرده. مایکروسافت کینکت رو داره، نینتندو هم اون کنترلر رو داره. حتی اگر بخوان کنسول بعدی رو از نظر سخت افزاری خیلی قدرتمند بدن، مسلما نمیان از یه چیز ناشناخته !!! ای مثل سل استفاده کنن که هم قیمت رو نجومی ببره بالا و هم باعث بشه تو خیلی از بازیها کنسول رقیب لید پلتفرم بشه.

پ.ن: من به یه نفر، دو سه روز پیش گفته بودم که نسل بعد شرکتا رو چیزای جدید کار میکنن تا سخت افزار خیلی قوی تر
نینتندو با وجود اینکه خیلی تو این زمینه ها خلاق بود و همیشه به جای افزایش قدرت سخت افزاری سراغ ایده های جدید می رفت امسال یه تبلت به کنسول اضافه کرد و دیگه چیز دیگه ای به ذهنش نرسید حالا ماکرو و سونی میخوان چی مثلا بیارن که جدید باشه!:دی
100 درصد من مطمئنم که باز موضوع گرافیک میاد وسط اون یه گرافیک شاخ و شاید یه تغییر توی کنترل بازی ها با موشن کنترلر ها صورت بگیره ولی فکر نمی کنم تغییر به خصوصی صورت بگیره

چرا حرف خنده دار میزنی دوست من.:d:dیعنی سونی و ماکرو هم بیان مثل نینتندو فقط روی مخاطب تمرکز داشته باشه و بیخیال سخت افزار شه.اگه اینطوری باشه که سونی بیاد رو همون Ps2 کار میکرد و اصلا Ps3 عرضه نمیکرد و اسم کنسول نسل بعدشو میزاشت Ps2 U نه Ps3:d:d
نه شما کامل متوجه حرف من نشذید دوست عزیز :d
منظور اینکه اگه همچین کاری میخواد بکنه یک playsation family بزنه و اسم و رسم و اون چیزی که ما گیمرها حداقل از ps4 انتظار داریم برای همچین کاری استفاده نکنه
کلا فکر کنم جهان گیم داره نینتندوئیسمه میشه ( اصطلاح همین الان خلق شد ) :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or