S.T.A.L.K.E.R : Clear Sky / PC

سلام

این بازی قرار است که در August 29, 2008 عرضه بشه سبک بازی FPS هست که از المان های RPG هم بهره میبره.این نسخه یک جور پیش در امد برای نسخه SoC هست و داستان قبل از SoC را روایت میکند.

STALKER_ClearSky_logo.jpg

Minimum:

• Microsoft Windows 2000 (SP4) / XP /Vista
  • Intel Pentium 4 mit 2 GHz / AMD XP 2200 +
  • 512 MB Ram
  • 10 GB free hard disc space
  • 128 MB Direct X 9c compatible card
  • Keyboard, Mouse
  • Lan/Internet for Multiplayer
Recommended

• Microsoft Windows XP /Vista
  • Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200 +
  • 1,5 GBRam
  • 10 GB free hard disc space
  • 256 MB Direct X 9c compatible card

BoxShot رسمی بازی:

31632_Stalker2Front_normal.jpg

Last edited by a moderator:
من حدود 4 ساعت بازی کردم.اوایل بازی ماموریت ها تکراریه ولی بعد از چند ماموریت اوضاع بهتر میشه.از نظر گیم پلی به نظر من چیزی اضافه نسبت به نسخه قبلی نداره ولی نمیدونم چرا با SoC بیشتر حال میکردم.سرعت گیم پلی به شدت افت کرده.درجه سختی بازی بالاست و من که روی Hard بازی میکنم بعضی جاها به ** خوردن می افتم:دی نورپردازی ها خیلی بهتر شده ولی کیفیت شخصیت ها و محیط زیاد پیشرفت نداشته.تنوع اسلحه ها خوبه.بازی هنوز جو ترسناک خودشو حفظ کرده مخصوصا وقتی توی نی زار از 4 طرف این Monster ها به طرفت میان خیلی خوفناک:دی طراحی شده.یه مقداری بیش از حد واقعه گرایانه بودن بازی به گیم پلی ضربه زده.دشمن ها خیلی سگ جون شدن.:دی من روی تنظیمات Max در رزولوشن 1024 در 768 حدود 40 فریم میگیرم.

بلاخره یک بازی دیدیم که هوش مصنوعی دشمنان بر هوشت غلبه کرد دمشون گرم اینطوری باید بازی بسازن با این هوش مصنوعی های بسیار زیبا که نتونی 3 سوت تموم کنی و حداقل 1 هفته گیر کنی :biggrin1: چون بازی که میاد روزه بعدش تمام کردی:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

سلام واقعا نسخه قبل خیلی بهتر من حرف دوستانم قبول ندارم که میگن سخت .. PC گیمن یعنی این
مشکل اصلی فقط باگ های بازی
اقا من مرحله اخر گیر کردم کسی به اونجا رسیده همون بام ها که از دروازه های ابی باید عبور کنیم چه کار باید کرد

سلام واقعا نسخه قبل خیلی بهتر من حرف دوستانم قبول ندارم که میگن سخت .. PC گیمن یعنی این
مشکل اصلی فقط باگ های بازی
اقا من مرحله اخر گیر کردم کسی به اونجا رسیده همون بام ها که از دروازه های ابی باید عبور کنیم چه کار باید کرد
دقیقا کجاش گیر کردی.من به یه مصیبتی تمومش کردم

بلاخره یک بازی دیدیم که هوش مصنوعی دشمنان بر هوشت غلبه کرد دمشون گرم اینطوری باید بازی بسازن با این هوش مصنوعی های بسیار زیبا که نتونی 3 سوت تموم کنی و حداقل 1 هفته گیر کنی :biggrin1: چون بازی که میاد روزه بعدش تمام کردی:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
اتفاقا هنوز هم هوش مصنوعی بازی در حد کلنگ هست...مشکل گیم پلی بازی هست مخصوصا aim !!!
aim میگری واسه head میزنه تو کف پا !!! این چیزیه که بازی رو سخت کرده نه هوش مصنوعی !

دقیقا کجاش گیر کردی.من به یه مصیبتی تمومش کردم
والا کلا اون مرحله نفهمم باید چه کار کنم اون مرد میره از پله ها بالا همون یار خودی به اخر که میرسه بعد میزه Taks failed و بعد میبازم و تمام !! :confused:

aim میگری واسه head میزنه تو کف پا

اکه حرف دل منو زدی این لعنتی چپوله اصلا . نمیدونم چیه که انقدر افتضاح تیر میزنه اصلا Aim بکنب یا نه فرقی نداره !!!

ضمنا AI هم خوب نشده از پشت علفا اون یارو چطوری منو میبینه که دقیق میزنه تو کلم ؟!؟

سلام.
دوستان من اوایل بازی گیر کردم.
همون جایی که یه ماموریت داریم که باید بریم با پیر مرده(همونی که تو نسخه ی اول بازی تو مرحله ی اول بود)صحبت کنیم ولی نمیدونم چرا تا وارد اون location از مرحله میشم نیروی دشمن پشت چندتا رگبارن که به من شلیک میکنن و در جا به رحمت خدا میرم.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟

سلام.
دوستان من اوایل بازی گیر کردم.
همون جایی که یه ماموریت داریم که باید بریم با پیر مرده(همونی که تو نسخه ی اول بازی تو مرحله ی اول بود)صحبت کنیم ولی نمیدونم چرا تا وارد اون location از مرحله میشم نیروی دشمن پشت چندتا رگبارن که به من شلیک میکنن و در جا به رحمت خدا میرم.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟

باید بگریزی! با تمام سرعت به طرف ِچپ! هیچ راهی برای مبارزه با Military ها تو این قسمت نیست. پیشنهاد میکنم دوستان از trainer بازی استفاده کنن (به سایت Gamecopyworld مراجعه کنید)؛ بازی از حد سختی، به یک مأموریت ناممکن تمام عیار تبدیل شده!

باید بگریزی! با تمام سرعت به طرف ِچپ! هیچ راهی برای مبارزه با Military ها تو این قسمت نیست. پیشنهاد میکنم دوستان از trainer بازی استفاده کنن (به سایت Gamecopyworld مراجعه کنید)؛ بازی از حد سختی، به یک مأموریت ناممکن تمام عیار تبدیل شده!

لامصب این قدر سخته من هم رو آخرین درجه ی سختی گذاشتم.با ترینر هم رفتم این قدر پشت سره هم تیر میزنن که ترینر هم جواب نمیده.
ولی باشه اگه راهش همینه اون قدر میرم تا ردش کنم.
ممنون.:blushing:

سلام به همه
من یه مشکل با اجرای این بازی دارم وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم میگه که داریکس 9 نصب نیست ولی وقتی هم که داریکس 9 رو نصب می کنم بازم همین ارور رو میده کسی میدونه مشکل چیه؟:confused: دیگه کلافه شدم:(
سیستم من هم اینه:
vga 7300 gt
ram 2
cpu 3000
ممنون می شم راهنمایی کنید

اقا کسی به داد من نمیرسه:((
من درایور کارت گرافیکم هم اپ کردم ولی درست نشد داریکسی هم که تو خود dvd بود رو هم نصب کردم ولی درست نشد اصلا این کرکه رو کجا باید کپی کنم تو پوشه bin یا تو پوشه اصلی بازی؟؟:confused:یکی راهنمایی کنه ممنون می شم:love:

اقا کسی به داد من نمیرسه
من درایور کارت گرافیکم هم اپ کردم ولی درست نشد داریکسی هم که تو خود dvd بود رو هم نصب کردم ولی درست نشد اصلا این کرکه رو کجا باید کپی کنم تو پوشه bin یا تو پوشه اصلی بازی؟؟یکی راهنمایی کنه ممنون می شم

من يه پيشنهاد دوستانه يهت مي كنم كه از خير اين بازي با اين سيستمت بگذر چون بايد گرافيك بازي در اتاري كني تا بتوني يه فريم قابل قبول بگيري ديگه حداقل يه 8600 لازمه تازه اونم بدجوري افت فريم مي گيره كه جدا اعصاب خورد كنه

سلام بچه ها
من با این سیستمم رو حد اقل هم کلی افت فریم دارم یعنی اصلا نمیتونم بازی کنم
در صورتی که warhead crysis رو با حد اکثر افکت ها(به جز shadows و shader که اونا رو متوستن) با رزولوشن 1024*768 به راحتی و بدونه هیچ افت فریمی میتونم بازیش کنم
system:
Ram:2 x 1Gb
DDR2 BASE 800
Cpu:3.6 intel
Graphic Card:G force8500 512 Mb
Dirext:10.0
Win:Xp servis pack 2
Driver Graphic:175.9
پچ بازی هم فک کنم 1.5.0.4 بود.نمیدونم پچه تو همین مایه ها بود
حالا هر کی میتونه کمک کنه لطفا دریق نکنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند