Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط idden]-[;3488624:
شما با گرافیک و گیمپلی CR3 مشکلی داشتی؟!
هنوز ک هنوزه هیچ گرافیکی بش نمیرسه مگر اینکه خود Crytek باز بیادو بترکونه...

Sent from my Nexus 5
راستش من که مشکل داشتم، فکر کنم 60-70 درصد دیگه ی سایت هم دارن:دی

راستش من که مشکل داشتم، فکر کنم 60-70 درصد دیگه ی سایت هم دارن:دی

اکثرا باهاش مشکل دارند، درسته.
ولی شخصا بدم نمیاد از گیم پلی نسخه سوم (فقط بدم نمیاد!)
جز Crysis 1 و Warhead، بقیه نابودند. هنوزم بعضی موقع ها Crysis 1 رو نصب میکنم و از اون ساحل و محیط شاد و قشنگش لذت میبرم!:دی

راستی دوستانی که Ryse رو تست زدند، میتونید بگید حدودا چقدر فریم میگرفتید؟ (با چه سیستمی + چه رزولیشنی)

هر چی ما هیچی نمیگیم شما هی بحث های بیخود میکنید توی تاپیک ، Crysis و کرایتک رو بردید زیر سوال با این انتقادادتون ! خداییش خوشتون نمیاد چرا اصن بازی میکنید !
طرف نشسته با یه سیستم زاقارت بازی رو پخش کرده اومده نظر داده که چی : بازی جالب نبود اوصولا با بازی یا کلا با کرایتک حال نمیکنم ! صد تا فحشم میده به کرایتک بدبخت !!
قربون اون اشکال ماهتون برم من ، خواهشا تنها بحثی که توی تاپیک انجام میشه > در مورد Ryse باشه کم مونده GTA V هم بیارید توی تاپیک ... !

خواهشا بیشتر رعایت کنید تا کسی از پاک شدن پستش شاکی نباشه

آخرین ویرایش:
اینکه بازی گیم پلی نداره رو همه می دونن اما اینم که گرافیک بازی بسیار عالی هست هم همه می دونن دیگه گرافیک بازی هم شما ها زیر سوال بردید

اسکرین شات بازی رو که دوستمون قرار داد رو دیدم واقعا فوق العاده هست از لحاظ گرافیک ولی حیف که نمیتونم یک سیستم خفن ببندم و لذت ببرم:(

دوستانی که لذت بردن جای ما رو هم بقل خودشون خالی کنن:d

اگر این دوستان پول برای بازی میدادن و اورجینال میگرفتن چکار میکردن فکر کنم کلا کرایتک رو از روی زمین از بین میبردن
کسی حق انتقاد و ایراد گرفتن داره که بابتش به اون شرکت بدبخت سودی رسونده باشه نه بشینی بازیو مجانی بگیری بازی کنی بعد هم شاکی باشی (این بحث در مورد تمام بازیها صدق میکنه)

نقد و بررسی وب سایت معتبر IGN و نقاط منفی و مثبت بازی
74144987000497615889.png

در بخش نقاط مثبت اشاره کرده به داستان جالب که خیلیا از داستان شکایت می کنند و به نظر می رسه چندان داستان بدی نداره , در کل داستان جالب و اتمسفر جالب و گرافیک فوق العاده داره

دوسختان این بازی رو لب تاب با گرافیک 1 و رم 4 اجرا میشه؟
لطفا این جور سوالهارو نپرسید اول اینکه مشخصات سیستم مورد نیاز وجود داره بخونید دوم هم رم 4 گرفیک 1 شد مخصات؟ کامل بگید نوع گرافیک و cpu تازه بازم نمیشه جواب قطعی داد اگه شادو اف موردور اجرا شده اینم میشه عزیز

بازی کرم 60 فرم سابت گاهی لحضه ای میاد پایین تا 45 باز میشه 60 تنظیمات بالترین حد رزوله هم1366.768 سیستم هم
Cpu 3770
Ram 8
Gpu 290x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or