Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
والا من نسل قبل رو با یه GTX460 طی کردم و به مراتب بهتر از کنسولا خروجی گرفتم.
الانم یه 780 دارم که وقتی مقایسه میکنم با بازیهای PS4 خروجی بصری به مراتب بهتری به من میده. سرعت پایین Loadـه بازیها، IQـه به مراتب بهتر، فریم ریت بالاتر و ... . این که بازیا بهینه نیستن و ... تبدیل به Myth شده. 95%ـه بازیا مشکل خاصی ندارن. حالا مثلاً نمیشه روی آلترا 60 فریم گرفت، یه آپشن کم میکنی راحت 60 فریم میگیری و گرافیک هم خیلی بهتر از کنسوله.

بدشاناسی رو میبینید؟! از اولش از سیستم مورد نیاز معلوم بود که عملکرد کارتای ای ام دی بهتره ولی فکر نمی کردم اینقدر برای ای ام دی بهینه شده باشه:( خدا کنه گیم پلیش خوب باشه و مثه شماره گرفتن با گوشی نباشه!:d

با توجه به بررسیهای منتشر شده از نسخه ی PC بازی فقط انتظار یک دموی گرافیکی دیدنی و افکتهای سنگین رو از یه بازی بر اساس موتور فوق العاده ی Cry Engine رو داشته باشید و بس! از گیم پلی و بازی کردنش حرفی گفته نشه بهتره!

در ضمن در مورد بنچمارکها بعضی دوستان دارن صرفا بر اساس بنچمارکهای یه سایت خاص و اونم توی بازیی که خودش Max limit داره راندمان کارتهای جدید رو مقایسه و نتیجه گیری می کنن که به هیچ وجه صحیح و دقیق نیست.

بازی هم برای کارتهای گرافیکی AMD بهینه نشده و عنوانی از برنامه ی AMD Evolved نیست، اما خب بازی که از ابتدا روی XB ONE پیاده سازی و بهینه شده که طبعا با سخت افزار AMD بهینه شده.

آخرین ویرایش:
والا من نسل قبل رو با یه GTX460 طی کردم و به مراتب بهتر از کنسولا خروجی گرفتم.
الانم یه 780 دارم که وقتی مقایسه میکنم با بازیهای PS4 خروجی بصری به مراتب بهتری به من میده. سرعت پایین Loadـه بازیها، IQـه به مراتب بهتر، فریم ریت بالاتر و ... . این که بازیا بهینه نیستن و ... تبدیل به Myth شده. 95%ـه بازیا مشکل خاصی ندارن. حالا مثلاً نمیشه روی آلترا 60 فریم گرفت، یه آپشن کم میکنی راحت 60 فریم میگیری و گرافیک هم خیلی بهتر از کنسوله.

اگر قرار باشه 30 فریم کنسول ها رو در 1080p بگیریم تازه از افت فریم هاشونم بگذریم با 1 دونه 660 هم خروجی بهتری می شه گرفت تازه اینم در نظر بگیرید 1 سری از بازی های نسل بعد عملا 720p اجرا می شن. به علاوه با اینکه ابتدای نسل هستیم بازی هایی که پورت شدن تا الان اکثرا گرافیک بهتری نسبت به کنسول داشتن حتی بعضی هاشون افکت بیشتر یا hd texture هم داشتن که علتشم باز بودن توان 1 pc هست

جدا واسم سواله که ابر استاد قرن به چه دلیلی این ابر شاهکار قرنو واسه pc داره عرض میکنه:-/شانس اوردیم به عنوان goty ادیشن معرفیش نکردن برا pc:d کلا بازی یه بول شت بتمام معناس که ارزش وقت گذاشتن نداره

به غیر از گرافیک کلا گیم پلی و داستان و همه چیز رو فراموش کن و به عنوان یه نرم افزار تست کارت گرافیکت بهش نگاه کن تا اذیت نشی
معمولا کسایی که بالاترین سیستم رو دارن براتست گرافیکشون دنبال یک بازی میگردن که سیستم کم بیاره دلیل با ارتقاش پیدا کنن که خیلی کم هستن اما برای دیدن گرافیک روز همه مشتاق هستن حالا نمیدونم این بازی چه گرافیکی داره انقدر میگید ماکرو قبلا هم این کار رو کرده که جنبه تبلیقاتی داره یک شماره از گریزاف وار داد که انسافا قشنگ هم بود چند مورد دیگه هم داشت و اون ددرایزینگ بود و مس افکت و لاست پلنت که قرار بود انحسار ایکس باکس باشن ولی شمارهای بعدشون از انحسار دراومدن

- - -ویرایش - - -

کسی بازی کرده توضیح بده چه جوریه و اصلا پلی گیمش چیه اینقدر انتقاد میشه ازش ممنون

من نقد و بررسی ویدیو ign رو دیدم به نظر بازی بدی نمی اومد , داستانش خوب نیست و گیم پلی آزادانه ای نداره و یه سری دکمه زنی و ... درست ولی واقعا ضربات اکشن بسیار خوبی داره در کل لذت کمی داره بازیش و می صرفه تجربش کنی

من نقد و بررسی ویدیو ign رو دیدم به نظر بازی بدی نمی اومد , داستانش خوب نیست و گیم پلی آزادانه ای نداره و یه سری دکمه زنی و ... درست ولی واقعا ضربات اکشن بسیار خوبی داره در کل لذت کمی داره بازیش و می صرفه تجربش کنی
همه اش دکمه زنی هست؟پس خوب شد دان نکردم حیف 25 گیگ

همه اش دکمه زنی هست؟پس خوب شد دان نکردم حیف 25 گیگ

ملاک رو دکمه زنی نباید قرار داد!!
چون سبک فایتینگ هم همش خلاصه میشه تو دکمه زنی با اینحال طرفدارهای خاص خودش و حتی مسابقات جهانی خاص خودش رو داره!
درضمن Ryse یه شاهکار ب حساب میاد رو نسل 8،شما کدوم بازی رو میشناسی ک رو نسل جدید و قدیم هم رده و سبک این بازی باشن؟
Crytek الکی از موتور بازیسازیش کار نمیکشه مگـر اینکه بخواد شاهکار خلق کنه (نه از لحاظ داستانی البته) از لحاظ گیمپلی و گرافیک فوق العاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or