Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
از رفقا هر کی بازی رو نصب و اجرا کرد بیزحمت یه توضیح کوچیک هم در مورد وضعیت فریم دهیش بگه

ممنون
والله برای من با رم 8 و گرافیک چهار فریم خوبی رو داد.
در خصوص بازی: داستان پیش بینی شده و خطی داره همراه با روایت و شخصیت پردازی نه چندان خوب
گیم پلیش به شدت خسته کننده میشه . سرشار هستش از QTE های خسته کننده. گیم پلی اون سرعت خاص رو نداره. هوش مصنوعی دشمنان زیاد خوب نیست . عین مجسمه وامیستن بزنیش. یارای خودت رو که نه گو . انگار اصن نیستن:d المان خاص دیگری در گیم پلی غیر از اعمال تاکتیک نظامی و پرتاب نیزه و... وجود نداره

همه اش دکمه زنی هست؟پس خوب شد دان نکردم حیف 25 گیگ
البته تجربش پیشنهاد میشه چون برترین گرافیک نسل هست و واقعا حیفه محیط های چشم نواز رو از دست بدی, در کل پیشنهاد من اینه دانلود کن و حداقل ببین سطح گیم از لحاظ گرافیک چقدر پیشرفت کرده

آخرین ویرایش:
اینطور که از بنچمارک معلومه باز با یک بازی اپتیمایز نشده و پورت افتضاح طرف شدیم !!!
یکی به اینا بفهمونه گیمر بازی میخواد نه بنچمارک گرافیکی ! ای ابله !
یک همچین گرافیکی رو تنظیمات High و 1080 رو 780ti بین 45 و 60 فریم میده که بنظرم خیلی خوبه. کجاش اپتیمایز نشده؟:d
بنظرم نسبت به کرایسیس 3 بهتر اپتیمایز و پورت شده:d

امروز بازی رو ۲ ساعت بازی کردم کارت من r9 290x هستش منتظر یه گرافیک فوق وحشتناک با جزییات زیاد بودم حتی بیشتر از crysis 3 اما به یه حقیقتی رسیدم اونم اینه دوستان کنسول باز چون روی ۳۶۰ بودن و اومدن روی one و نسل جدید ، متعجب شدن از گرافیک این بازی (البته حق هم دارن) ولی واقعیت اینه کسانی که pc پلتفرم اصلیشون بوده تو این چند سال گرافیک این بازی اصلا واسشون خالق العاده نیست چون اونا یه چند سالیه تو نسل جدید زورتر وارد شدن و این بازی اصلا در برابر crysis 3 در حالت ulta و fhd حرفی واسه گفتن نداره تو جزییات و یه جورایی کسی که آشنا باشه متوجه میشه کنسولیزه شده
فریم خیلی خوبه ولی واقعا این گیم پلی رو تو سال ۲۰۱۴ نمی تونم هضم کنم و اینکه تا الان داستانی تو بازی وجود نداشته تا برم جلوتر ببینم کی قرار داستان وارد بازی شه اگه مشکل حجم ندارید تجربش بد نیست ولی اگه حجم مهمه اصلا ارزش نداره

داشتم دانلود میکردم ، صحبت های دوستان رو خوندم منصرف شدم :|

واقعا حیف کرای انجین هست بازی خوب با هاش ساخته نشه :(( کرایسیس خیلی خوب بود ولی نتونست اون حسی که باید انتقال میداد رو انتقال بده

کرایسیس 3 رو نهایت تنظیمات ، واقعا محشر بود هیچ بازی به پای گرافیکش نمیرسه فعلا

نوشته شده توسط idden]-[;3487764:
ملاک رو دکمه زنی نباید قرار داد!!
چون سبک فایتینگ هم همش خلاصه میشه تو دکمه زنی با اینحال طرفدارهای خاص خودش و حتی مسابقات جهانی خاص خودش رو داره!
درضمن Ryse یه شاهکار ب حساب میاد رو نسل 8،شما کدوم بازی رو میشناسی ک رو نسل جدید و قدیم هم رده و سبک این بازی باشن؟
Crytek الکی از موتور بازیسازیش کار نمیکشه مگـر اینکه بخواد شاهکار خلق کنه (نه از لحاظ داستانی البته) از لحاظ گیمپلی و گرافیک فوق العاده

بلا به دور !!

یک همچین گرافیکی رو تنظیمات High و 1080 رو 780ti بین 45 و 60 فریم میده که بنظرم خیلی خوبه. کجاش اپتیمایز نشده؟:d
بنظرم نسبت به کرایسیس 3 بهتر اپتیمایز و پورت شده:d

همونطور که خودت اشاره کردی وقتی به درد کرایسیس 3 دچار بشه ، اینطوری میشه که 780ti که باید بچسبه به سقف 60 و حتی بیشتر ، تا 46 افت می کنه !
همونطور که شما تو کرایسیس 3 وارد ی اتاق ساده میشدی فریم از 80 میشد 34 !
مسئله اینجاست که اینا بنچمارک رو با ساخت گیم اشتباه گرفتن . همونطور که یکی از دوستان اشاره کرد ، گرافیکش روی pc برای کسانی که کنسول داشتن شاید متفاوت باشه ،
هنوز خودم ندیدم و نظری نمیدم ، اما اگر واقعا اینطور باشه ،
روی pc حرفی برای گفتن نداره ، حداقل تو زمینه گرافیک ،
گیم پلی پیشکش .

آخرین ویرایش:
همونطور که خودت اشاره کردی وقتی به درد کرایسیس 3 دچار بشه ، اینطوری میشه که 780ti که باید بچسبه به سقف 60 و حتی بیشتر ، تا 46 افت می کنه !
همونطور که شما تو کرایسیس 3 وارد ی اتاق ساده میشدی فریم از 80 میشد 34 !
مسئله اینجاست که اینا بنچمارک رو با ساخت گیم اشتباه گرفتن . همونطور که یکی از دوستان اشاره کرد ، گرافیکش روی pc برای کسانی که کنسول داشتن شاید متفاوت باشه ،
هنوز خودم ندیدم و نظری نمیدم ، اما اگر واقعا اینطور باشه ،
روی pc حرفی برای گفتن نداره ، حداقل تو زمینه گرافیک ،
گیم پلی پیشکش .
عزیزمن هم ps4 دارم و هم x360 وهم ps3 چون خودم فروشنده هستم همیشه بازیهارم تست میکنم رو هرکدوم بهتر باشه بازی میکنم تاحالا هم ندیدم هیچ کدوم تو هیچ بازی به گرد pc برسن تمام بازیها روی تنظیم متوسط هم سطح کنسول میشن حتی بهتر اصلا اسمش روشه بالا یا بالاتر بعضیهم ultra که یعنی از اصل بازی بیشتر میشه هیچ تعصبی هم رو هیچ کدومشون ندارم البطه بستگی داره با چه سیستمی بازی کنید

امروز بازی رو ۲ ساعت بازی کردم کارت من r9 290x هستش منتظر یه گرافیک فوق وحشتناک با جزییات زیاد بودم حتی بیشتر از crysis 3 اما به یه حقیقتی رسیدم اونم اینه دوستان کنسول باز چون روی ۳۶۰ بودن و اومدن روی one و نسل جدید ، متعجب شدن از گرافیک این بازی (البته حق هم دارن) ولی واقعیت اینه کسانی که pc پلتفرم اصلیشون بوده تو این چند سال گرافیک این بازی اصلا واسشون خالق العاده نیست چون اونا یه چند سالیه تو نسل جدید زورتر وارد شدن و این بازی اصلا در برابر crysis 3 در حالت ulta و fhd حرفی واسه گفتن نداره تو جزییات و یه جورایی کسی که آشنا باشه متوجه میشه کنسولیزه شده
فریم خیلی خوبه ولی واقعا این گیم پلی رو تو سال ۲۰۱۴ نمی تونم هضم کنم و اینکه تا الان داستانی تو بازی وجود نداشته تا برم جلوتر ببینم کی قرار داستان وارد بازی شه اگه مشکل حجم ندارید تجربش بد نیست ولی اگه حجم مهمه اصلا ارزش نداره

در این بازی تعداد پلی گان ها بیشتر از کرایسیس 3 هست , پس بافت ها حجیم تر هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or