Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
بازی کرم 60 فرم سابت گاهی لحضه ای میاد پایین تا 45 باز میشه 60 تنظیمات بالترین حد رزوله هم 1360.766 سیستم هم
Cpu 3770
Ram 8
Gpu 290x
احتمالا منظورت 1366*768 هست چون من تا حالا همچین ابعادی که تو میگی ندیدم البته شایدم من از دنیا عقبم :D در کل اگه من اشتباه میکنم منو آگاه کن یه جا دیگه سوتی ندم :D

خوبه. ولی این مانیتورت رو عوض کن :دی
اتفاقا مانیتورم ال ایدی 32 هست که رزوله 1080 بالا میره ولی رکومند همون 1366 هست که تصوری خیلی زنده ترمیشه وقتی 1080 میکنم فرقی تو فرم ایجاد نمیشه ولی تصور کارتونی میشه حال نمیکنم

- - -ویرایش - - -

درمورد بازی بعدا که بازی کردم توضیح میدم اما درمورد نقدهایی که شده میگن بازی فقط دکمه زنیه باید بگم دوتا بازی که اکثر سایتها امتیاز بالا بهشون دادن و اتفاقا خودم هم باهاشون خیلی حال کردم بازی هوی رین و بیوند سبکشون تماشای دمو و به موقع دکمه زدن بود ار اصل هین تماشای دمو باید دیکمه میزدید و اگه به موقع نمیزدید از ادامه دیدن دمو باز میموندید همین با این وجود شاهار بودن

یجاهایی (همه جاش) بصورته خیلی غریزی تویه این بازی از دهنتون wow در مییاد ....گرافیک فوقولاده بالاست لامصب cg یه ...بخش گرافیک کلا نابود کرده :دی
این گیم واقعا برای پی سی لازم بود ..‌. به کنار دستیاتون رحم کنید پشماشون !!!! :دی

آخرین ویرایش:
یجاهایی (همه جاش) بصورته خیلی غریزی تویه این بازی از دهنتون wow در مییاد ....گرافیک فوقولاده بالاست لامصب cg یه ...بخش گرافیک کلا نابود کرده :دی
این گیم واقعا برای پی سی لازم بود ..‌. به کنار دستیاتون رحم کنید پشماشون !!!! :دی

درست میفرمایید به طرز باورنکردنی گرافیک بالاست توری که داشتم بازی میکردم دوستم پرسید دموش کی تموم میشه انگار داری فیلم نگاه میکنی

اما نقد بازی درکل بگم رضایت بخشه
مشکلات بازی : مهمترینش اینه که خیلی زود سیتم مبارزه تکراری میشه و دیگه جزابیت نداره دوم دوربین خیلی نزدیکه و کم کم میره رواعصاب سوم دشمنها هستن که از تعداد فراوانی برادران چند قلو تشکیل شدن گاهی پیش میاد که هم زمان با 8 برادر 8 قلو مبازه کنید چهارم راه رفتن مرغی کارکترها که باعث خنده میشه پنجم یک نواختی بازی شاید بتونید با چشم بسته و از روی ترتیم کلید ها جنگ رو پیروز بشد
خوبیهاش: گرافیک فراتر از زمانش داستان روان و قابل فهم بازی خیلی روان اجرا میشه و به راحتی میشه تا اخرش رفت درکل بازی خوبیه

بازی به نظر بنده فوق العاده هست...واقعا فهمیدم به امتیاز ها نمیشه زیاد اعتماد کرد!! البته امتیاز بندی براساس المان ها مختلف هست...برخی المان ها ممکنه از نظر شما جذاب باشه و زیاد امتیاز گرفته باشه و بعضی دیگه واستون مهم نباشه و کم امتیاز گرفته باشه و میانگین این امتیاز ها شده باشه امتیاز اصلی!!!

به هرحال برای من که بسیار لذت بخش بود بازی ..خصوصا گرافیک بی نظیرش که احساس نسل جدید رو برای اولین بار در بین بازی ها داشتم!! پیشنهاد میکنم در قسمت تظیمات گرافیکی فریم رو قفل کنید..ایده ی قفل کردن فریم UBISoft گویا اونقدرها هم بیراه نبوده!!

مشخصات سیستم بنده :

Gtx 770 2 GIG
Ram 8 gig
cpu : core i5 3470

یه پیامی هم واسه دوستانی که اینهمه شکایت دارن از بازی و به رایگان داری بازی رو انجام میدن ::: یکم به خودتون بیاید!! D:

بلک باکس آب پاکی رو ریخت رو دست همه و گفت بیخیال این بازی و NBA2k شده :((
We tried a LOT of methods to repack NBA 2K15, but none of them reduced the size by a good margin. Just few GB difference.
Same goes to RYSE: Son of Rome.

So, there won't be a repack for both games. At least for now.

Working on Final Fantasy XIII
الان یک سوالی پیش میاد
بازی ارزش دانلود این همه گیگ رو داره؟ اگر هر دو ساعت و نیم ، آدم یک گیگ بگیره ؟

بلک باکس آب پاکی رو ریخت رو دست همه و گفت بیخیال این بازی و NBA2k شده :((

الان یک سوالی پیش میاد
بازی ارزش دانلود این همه گیگ رو داره؟ اگر هر دو ساعت و نیم ، آدم یک گیگ بگیره ؟
داداش به نظر من خودتو خسته نکن و بازی رو از مغازه بخر یا از سایتای مربوطه سفارش بده برات بفرستن

من نمی دونم کسایی که می گفتن گرافیک نداره این بازی واقعا بازیش کردن یا قصد ترول داشتن فقط؟
گرافیک بازی بی نظیره بخصوص نماهای دوردست..خب تاحالاش هم با گیم پلی مشکل خاصی نداشتم ..نمیگم جذابه ولی بد هم نیست در کل نبردهاش تو مایه های اساسین هست
من مرحله ای که با پدرش تمرین میکنن گیر کردم کسی نمیدونه باید چیکار کرد؟

گرافیک بازی بی نظیره بخصوص نماهای دوردست..خب تاحالاش هم با گیم پلی مشکل خاصی نداشتم ..نمیگم جذابه ولی بد هم نیست در کل نبردهاش تو مایه های اساسین هست
من مرحله ای که با پدرش تمرین میکنن گیر کردم کسی نمیدونه باید چیکار کرد؟

اصلا کار خاصی نمیخاد بکنی یکم باهم تمرین میکنن بعد میپرسه میخای ادامه بدیم که من نه زدم تموم شد نمیدونم چرا شما گیر کردی

منم یه جند ساعتی بازیش کردم .به نظرم با 12 هزارتومان این بازی ارزش داشت.من که خوشم اومد ازش.انصافا گرافیکش عالیه و افت فریم و اینجور چیزها نداره.
واقعا لیاقت نمرات 7 تا 9 داشت نه دیگه بهش 4 , 5 دادن نامردیه

راستی دوستان تنظیمات گرافیکی برای شما چجوریاس؟
واسه من حالت overall سه کانفیگ low-medium-high داره و فقط برای تکسچرها very high داره..الان این درسته دیگه؟

راستی دوستان تنظیمات گرافیکی برای شما چجوریاس؟
واسه من حالت overall سه کانفیگ low-medium-high داره و فقط برای تکسچرها very high داره..الان این درسته دیگه؟

اره درسته کلا 3 تنظیم low-medium-high بیشتر نیست فقط تکسچر میشه بیشتر کرد همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or