Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
اره درسته کلا 3 تنظیم low-medium-high بیشتر نیست فقط تکسچر میشه بیشتر کرد همین

ممنون
راستی میدونی این supersapling 1.5*1.5 و 2*2 دقیقا چیه؟
aa که نیست چون با حالت off تغییری تو تصویر ایجاد نمیشه اما فریم ریت که در حالت supersamling-off حدودا 60-70 هست در حالت 2*2 میاد زیر 30fps

ممنون
aa که نیست چون با حالت off تغییری تو تصویر ایجاد نمیشه اما فریم ریت که در حالت supersamling-off حدودا 60-70 هست در حالت 2*2 میاد زیر 30fps

نه نمیدونم چیه برا خودمم سواله دقیقا که چی هست این چون میدونم این توی نسخه pc گذاشته شده امکانش فقط تو کنسولی نبوده یه جایی خونده بودم یادمه بذار بگردم ببینم میشه چیزی دربارش پیدا کرد

ممنون
Supersampling در واقع تو رزولوشن بیشتر رندر میکنه، تو رزولوشن کمتر تصویر بهت میده.
مثلا 2*2 اگه بزنی با رزولوشن 800*600، تصویر رو 1600*1200 رندر میکنه و بعد کوچکش میکنه. برای نابود کردن Aliasingـه.

Supersampling در واقع تو رزولوشن بیشتر رندر میکنه، تو رزولوشن کمتر تصویر بهت میده.
مثلا 2*2 اگه بزنی با رزولوشن 800*600، تصویر رو 1600*1200 رندر میکنه و بعد کوچکش میکنه. برای نابود کردن Aliasingـه.

هرچی هست فریم ریت رو میپوکونه

بازی تنظیمات جداگونه داره ...اون هم پرزت کلی هستش از low ....high ......اپشن ssaa هم بریدگی ها رو کاملا میگیره بدون اینکه تصویر رو تار یا از کیفیت بافت ها بزنه ولی خوب حجم زیادی هم میگیره نصبت به Taa ...
در کل بازی بشدت گرافیک بالایی داره و تو این بخش کاملا نابود کرده و بی رقیبه
البته همین super sampling anti aliasing بخش ها کاستم زیادی داره که تا ۱۲۸x هم میشه اضاف کرد

- - -ویرایش - - -

اره درسته کلا 3 تنظیم low-medium-high بیشتر نیست فقط تکسچر میشه بیشتر کرد همین

تنظیمات custom داره

آخرین ویرایش:
بازیش قشنگه فقط خیلی کوتاهه من دیروز که بازی را نصب کردم 3 ساعت بازی کردم 50 درصد بازی را رفتم الان اول چپتر 5 هستم.
خدا را شکر مشکلات عجیب غریب dead rising 3 را نداشتم بازی راحت اجرا شد فقط چون سیستمم ضعیفه افت فریم دارم:(

بله حق با دوستان هست بازی کوتاهه و اگه دموهارو اسکیپ کنید حدود 5 ساعت کمتر تموم میشه اما گرافیکش فوق العاده زیباست و پلی گیمش روان راحته احتمال زیاد شماره دو این بازی شاهکار میشه چون پتانسیل بالایی داشت و جا برای همچی توش بازه مشکل اصلی اینه که اگه به انحسار xbox بمونه بعیده دیگه برا pc بیاد مثل گریز اف وار که فقط شماره یکش اومد و سه شماره بعدش نیومد

اولش فکر میکردم بازی خیلی بدیه . اما الان که 2 ساعت جلو رفتم اونقدرها بد نیست . گرافیک و موسیقی که عالیه ... داستان بدک نیست . مبارزات خسته کننده و کمی رو مخه . اما برای زدن کمبو های زیاد و گرفتن XP آدمو ترغیب میکنه که همون مبارزات ساده رو خیلی جدی بگیره . در کل امتیاز هایی که بهش دادن در خور این بازی نیست .اگه میخواهین اولین بازی با تجربه گرافیک نسل بعد رو ببینید ، بعد از بتل 4 این دومین گزینتونه .بازی بهینه هستش و باتمامی سیستم های سازگار با دایرکت ایکس 11 همخوانی خوبی داره. برای یه بار تجربه کردن میرزه.

بلک باکس آب پاکی رو ریخت رو دست همه و گفت بیخیال این بازی و NBA2k شده :((

الان یک سوالی پیش میاد
بازی ارزش دانلود این همه گیگ رو داره؟ اگر هر دو ساعت و نیم ، آدم یک گیگ بگیره ؟

kaos حجمش رو کم کرده ، حول و حوش 13.5 گیگ شده ...

بازی رو تموم کردم 100 درصد کامل

1- مبارزات جالبی داشت به شخصه خیلی خوشم اومد
2- گرافیک بازی هم عالی بود با 690 اونم یکی از GPU های 690 (2 گیگ ) فریم ریت خوبی میگرفتم میانگین 52 بود
3- داستان زیبایی داشت خیلی خوشم اومد
4- طراحی محیط و جلوه های گرافیکی قوی داشت
5- از سیستم آپگرید اصن خوشم نیومد جای کار داشت میتونستن جزییات بیشتری بذارن
6- گیم پلی کوتاهی هم داشت

در کل به نظرم بعضی از مجلات کم لطفی کردن به بازی بازی خوبی بود به نظرم ارزش یه بار بازی کردن دیگه رو داره

بلخره روز تعطیل شد و وقت شد منم نصبش کنم و بازی کنم.
وااااایی چقدر خفنه.از هیجان میخام دسته رو گاز بگیرم.
بهینه شده روی PC.مثل کره فریم میده با اون گرافیک شاخش.
گرافیک عالی.
گیم پلی خشن و سخت و هیجان انگیز.
آپگریدهای متوسط.
صداگذاری عالی.
میخااامش.پنجشنبه هفته دیگه رو از سرکار مرخصی میگیرم میشینم پاش.
دوستان دانلود کنن ارزشش رو داره و یا بخرید باز هم ارزش داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or