Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
چیزی که تو بازی خود شاهکاره کنار جزئیات کارکترها انیمیشنهای بی نظیر بازی هست چه تو گیم پلی و چه کات سینها انیمیشن صورت به صورت اعجاب اوری واقعی هست ! کنار اینها لباسهای دشمنها و یارات خودی و نوع تکون خوردنشون هرچی ازشون اویزونه :| ........... یعنی واقعا خارق العادست از لحاظ تکنیکال بازیب خیلی خیلی عالیه .
حالا گذشته از اینها به موهای کارکتر ها توجه کردید ؟! مخصوصا همین موها های ماریوس ! :| دونه دونه طراحی شده .
بازی رسما cg هست هرجا تریلر را کات میکنم تا ازش تصویر کپچر کنم رسما مثل انیمیشنهای پیشرفته هالیوودی هست :دی

بدون تعصب میگم، این کف و خون قاطی کردنتون رو اصلا درک نمی کنم! گرافیک بازی توی گیم پلی چیز خاصی نداره. خوبه، خیلی خوب... مثل این همه بازی خوب و خیلی خوبی که تا حالا معرفی شده.
حالا کاری ندارم گیم پلی ـش آشغاله و به لعنت خدا هم نمی ارزه این بازی، بحث فقط گرافیکیه!
همون دکمه بالا سرشون می اومد برا فینیشر زدن خیلی بهتر بود تا کل قواره دشمن رو رنگی کنن! این بی تجربگی ها و حرکات چیپ کرایتــک، نه تنها گیم پلی بازی رو بد و بدتر میکنه بلکه، از نظر ترکیب رنگ و زیباشناسی هم بازی رو "زشت" کرده.

بدون تعصب میگم، این کف و خون قاطی کردنتون رو اصلا درک نمی کنم! گرافیک بازی توی گیم پلی چیز خاصی نداره. خوبه، خیلی خوب... مثل این همه بازی خوب و خیلی خوبی که تا حالا معرفی شده.
حالا کاری ندارم گیم پلی ـش آشغاله و به لعنت خدا هم نمی ارزه این بازی، بحث فقط گرافیکیه!
همون دکمه بالا سرشون می اومد برا فینیشر زدن خیلی بهتر بود تا کل قواره دشمن رو رنگی کنن! این بی تجربگی ها و حرکات چیپ کرایتــک، نه تنها گیم پلی بازی رو بد و بدتر میکنه بلکه، از نظر ترکیب رنگ و زیباشناسی هم بازی رو "زشت" کرده.
اون قسمت بی تعصب رو فکر کنم اضافه تایپ کردی !!!!!
ولی در کل از گیم پلی زیاد امیدوار نیستم....
اسپم بازارش نکنین تو رو خدا!!!! کسی که از این بازیو کنسول کلا متنفر هست دلیل اومدنش تو تاپیک مشخصه مثل یه سری دیگه از دوستان که بی جهت تو تاپیک های سونی میرن که جو رو خراب کنند ایشون نظرشو یه بار گفت کلا موضعش مشخص شد دیگه تاپیک رو منحرف نکنیم خیلی بهتره ...

آخرین ویرایش:
:lol:
نه ؟! لابد کل ملت تو جهان نمیدونی واسه چی کف خون قاطی کردند ؟! از شما یه ps فن خوب انتظاری نمیره :lol:
فقظ ND و SM کف خون قاطی کردن داره ! لول شما که هیچی نمیدونی از بازی برو به گیم پلی و کات سینهاش نگاه کن مو نمیزنه از لحاظ کیفیت !

:lol:
نه ؟! لابد کل ملت تو جهان نمیدونی واسه چی کف خون قاطی کردند ؟! از شما یه ps فن خوب انتظاری نمیره :lol:
فقظ ND و SM کف خون قاطی کردن داره ! لول شما که هیچی نمیدونی از بازی
الآن حال و حوصله کل کل با تو یکی رو اصلا ندارم؛ بازی اومد خودت می فهمی گیم پلی خوب به چی میگن!
برو به گیم پلی و کات سینهاش نگاه کن مو نمیزنه از لحاظ کیفیت !
گیم پلی و کات سناش مو نمیزنه؟! DAFUQ؟

بدون تعصب میگم، این کف و خون قاطی کردنتون رو اصلا درک نمی کنم!
بدون تعصب من این همه فَشار درک می کنم
گیم پلی ـش آشغاله
این یک تیکه من یاد مرحوم کیج انداخت =))
*****:d

آخرین ویرایش:
بدون تعصب میگم
گرافیک بازی توی گیم پلی چیز خاصی نداره
حالا کاری ندارم گیم پلی ـش آشغاله
ه لعنت خدا هم نمی ارزه این بازی
بی تجربگی ها و حرکات چیپ کرایتــک
ببین کیوان جان نظرات این سبکی نشونش چیزی نیست جز احساساتی بودن اون فرد! یعنی هیچکسی از رو منطق نمیاد این بازی و گیم پلیش رو تا وقتی که بازی نکرده آشغال بخونه!
اون بی تجربگی کرایتک هم خیلی جالب بود:دی
منطق میگه گیمر نباید فن کنسول باشه باید دنبال بازی بهتر و تجربه بهتر باشه! اگه ryse خوبه بازیش کنه اگه آنچارتد خوبه بازیش کنه! صحبتهای احساسی و بچگونه چه به نفع بازی چه بر ضدش کار گیمر نیست.

من دسترسی به کوچکترین وسایل ارتباطی فعلا ندارم :d فقط اومدم بگم این گرافیکش تو این تریلر آخری خیلی فضایی بود ! :d

پ.ن: ولی همچنان سر حرف خودم در مورد گیم پلی هستم :d

دوستان لطفا توهین نکنید. هر کس آزاده نظرش رو بگه.
گرافیک بازی توی گیم پلی چیز خاصی نداره. خوبه، خیلی خوب... مثل این همه بازی خوب و خیلی خوبی که تا حالا معرفی شده.
یه سری از این کات سین هایی که میبینی، گفته شده خود گیم پلی ـن و برای این تریلر یا سینمایی شدن بازی، زاویه دوربینش رو تغییر دادن که خفن تر به نظر برسه:دی
شما مدل ها و این ها رو ببینی دقیقا یکیه. منتها توی کات سین روشون زوم میشه و جزئیات و کیفیتشون معلوم میشه، ولی تو گیم پلی دوربین عقب تره و چیز زیادی رو از مدل و جزئیات کاراکتر نمیتونی ببینی. وقتی بازی اومد، عکس های کپچر ملت میاد. مثلا کاراکتر رو میبرن نزدیک درختی دیواری چیزی، دوربین میچرخونن تا صورت یارو از نزدیک معلوم شه:دی

ضمنا:

14696283942349593117.png

تو تاریخ کرایتک بگردی، یه بازی پیدا نمیکنی گرافیک کات سین با گیم پلی فرق داشته باشه.

بدون تعصب !!!
اصلا درک نمیکنم تا وقتی این هست چرا شما باید واسه این کف و خون قاطی کنید!!!!!!!!!!!!!!

به نظر من جزئیات تو Ryse بیشتر و بهتره ( کاملا مشخصه !! ) ولی خب اون تصویر کیلزون خیلی خفه و تاره . باید تو یه شرایط یکسان رزولوشن و رنگ و شفافیت 2 تا بازی مقایسه بشن .

به نظر من جزئیات تو Ryse بیشتر و بهتره ( کاملا مشخصه !! ) ولی خب اون تصویر کیلزون خیلی خفه و تاره . باید تو یه شرایط یکسان رزولوشن و رنگ و شفافیت 2 تا بازی مقایسه بشن .
صلا گرافیک به کنار اون برامدگی رو بدن اون زنه خیلی تخیلی ـه ... تخیلی نیست؟

بدون تعصب !!!
اصلا درک نمیکنم تا وقتی این هست چرا شما باید واسه این کف و خون قاطی کنید!!!!!!!!!!!!!!
خوشمزّه...
تو که باز رفتی این عکسه رو [که دو روزه تو پروفایل ملت داره می چرخه و کردینش پیرهن عثـــمان(!)] آوردی واسه من! می گم گیم پلی...!
وگر نه بیا! این عکسایی که میذاری و واسش غش و ضعف می ری بولشات ـش هم کنی نصف کیفیت این رو نداره!
The Order_ 1886 - Announce Trailer (PS4) _ E3 2013.mp4

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or