Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
اقا من به دلیل گشادیه بسیار بالا صفحات قبلی رو نمیتونم بگردم دنبال لینک تریلر , یه خیری لینک با کیفیتشو بزاره واسم , ممنون از همراهی دوستان

اقا من به دلیل گشادیه بسیار بالا صفحات قبلی رو نمیتونم بگردم دنبال لینک تریلر , یه خیری لینک با کیفیتشو بزاره واسم , ممنون از همراهی دوستان
خیلی کار سختی نیست یه صفحه برگردی عقب.:d فقط یه صفحه.

اصلا مهم نیست که گرافیکش تو حد infiltraror هست یا نه چون اپیکم از خودمونه و infiltraror به احتمال زیاد یکی دیگه از شاهکارای تکنیکی X1:bighug:
این تریلر 1080 رو دیدم کامل هنگ کردم و دیگه نمیتونم به 360 نگاه کنم فقط به خاطر گرافیک رایزم که شده باید کنسولو لانچ خرید از نظر گرافیکی پیشرفتش نسبت به E3 غیر طبیعیه اون موقع به نظرم TD بهترین بازی بود از نظر تکنیکی اما رایز وحشتناک شده واقعا معجزه کرده کرایتک یه چیزی تو مایه های معجزه ای که با کرایسیس2. 3 رو کنسول کرد با شدت خیلی بیشتر امیدوارم تا آخر نسل واسمون انحصاری بسازن
یه چیزی که باعث سوال شده واسم اینکه کرایتک تو همین اول کار و لانچ تونسته به CG خیلی نزدیک شه تا آخر نسل که 5 6 سال طول میکشه اینا چی کار میخوان بکنن با این سخت افزار نمیشه حدس زد انتظارم از نسل بعد یهو رفت بالا با این تریلر 1080

آخرین ویرایش:
به نظرم این استفاده نکردن از موشن کپچر به روش قدیمی فوق العاده به سود کرایتک تموم شد و اکثر سازنده ها نسل بعد به سمت همین performance کپچر پیش برن از یه طرف هم صدا هم حرکات صورت و بدن یکجا ضبط میشه و به شدت توی زمان صرفه جویی میشه و هم نتیجش میشه این که فک های ما میچسبه زمین الان :دی

یه gif پر حجم 8 مگی و کیفیت بالا از یه صحنه ای که کسی پوشش نداده بود:دی دیدنش شدیدا پیشنهاد میشه:

http://aksup.ir/images/7sj7qs3y778x85ggpyzu.gif

مدل این یارو بربره خارق العادست! تک تک چیزهایی که بهش آویزونه رو انقدر با کیفیت طراحی کردن آدم میخواد بگیرتشون:دی

10789884637646146292.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or