Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
Off topic:احتمالا بیشترتون میدونین ولی خوب اینو میگم که اون چند نفری که نمی دونن هم بدونن:d
کلا برای بازیسازا به صرفه تر که کات سین هارو به صورت ریل تایم رندر بگیرن.چون هم از هزینه های بازی که مجبورن خرج CG کنن کمتر میشه,هم در اخر ادیت کردنش راحت تر.
یک نکته دیگه هم که هست این که این کات سین ها به صورت Bink بیشتر ضبظ میشن و تو جای اصلی خودشون پخش میشن.البته می تونن تو خود بازی هم قرارشون بدنا و فیلم نگیرن ازشون اما احتمال بروز error خیلی زیاد میشه
یک دلیل دیگش هم این که می تونن وقتی دارن فایل Bink رو پخش می کنن,تو پس زمینه مثلا loading مرحله رو قرار بدن یا مثلا به موتور بازی اجازه بدن که تمام Mesh ها و Material های بازی رو رندر کن
البته همه ی اینا به تیم طراحی بازی بر می گرد و trick هایی که می زنن!:d

آقا این ویدئو که گذاشتم کسی دید؟ برید ببنید مو به اندامتون سیخ میشه :d
ویدئو با کیفیت تر هم اومد با حجم 230 مگ :
http://news.xbox.com/~/media/Images...VIDOC_1_FINAL_1080p2997_ST_H264_15000kbps.mp4
نمیخوام هایپ الکی کنم ولی گرافیک بازی جداً باورکردنی نیست ! این تصاویری که آپ کردم ببینید !

این چندتا لوکیشن اگه از لحاظ کیفیت تو گیم پلی هم در همین حد باشن بنظرم خیلی راحت میشه با دمو تکنیکی infiltraror مقایسه ـشون کرد !
69655764014257631470.jpg

15640644928272708273.jpg

15377806050342012290.jpg

من هنوز هم که هنوزه نمی تونم به چشمام بقبولونم این عکسا ریل تایمن :| :|
infiltraror باید جلوی این لنگ بندازه
:d
دیگه یه چیزی را در این حد گندش نکنید :دی
infiltraror رسما cg بلود یعنی به عنوان یه فیلم هالیوودی میتونن منتشرش کنند :دی

این طوری یه چیزی را هایپ نکنید که تو گروه خودی درگیری پیش بیاد :دی شما بهتره یه دور دیگه تریلر
infiltraror نگاه کنید بعد نظر بدید .

..................
ویرایش الان اون کیفیتDirect feed که مصطفی گذاشت دیدم فک و فوکمون ریخت زمین :دی میتونم بگم به infiltraror نزدیک شده البته تو بعضی لوکیشنها :دی

- - -ویرایش - - -

پیشرفت بازی فوق العادست به جایی که منفجر شده نگاه کنید ! تا جزئیات در و دیوار و همچنین سایه های بسیار پر وضوح تر و رئال تر با عمق بسیار بیشتر ! نورپردازی کاملا بهتر و.............

98433841057043443415.jpg

15392382430787868125.jpg

آخرین ویرایش:
دیگه یه چیزی را در این حد گندش نکنید :دی
infiltraror رسما cg بلود یعنی به عنوان یه فیلم هالیوودی میتونن منتشرش کنند :دی

این طوری یه چیزی را هایپ نکنید که تو گروه خودی درگیری پیش بیاد :دی شما بهتره یه دور دیگه تریلر
infiltraror نگاه کنید بعد نظر بدید .

..................
ویرایش الان اون کیفیتDirect feed که مصطفی گذاشت دیدم فک و فوکمون ریخت زمین :دی میتونم بگم به infiltraror نزدیک شده :دی

فرخ خودت میدونی infiltrartor یه تک دمو هست و مسلماً تو تک دمو دست سازنده خیلی باز تره نه هوش مصنوعی در کاره ، نه پردازش های ریل تامی و . . . از طرفی دمو UE4 بیشتر تو یه محیط مدرن و نسبتاً بسته با منابع نور و افکت های مختلف و بعضاً فریبنده نشون داده میشه که خوب طبیعتاً این افکت ها lens flare ها Bloom و particle Effect و . . . خیلی رو ظاهر و زیبا بنظر رسیدن تصاویر تاثیر میذارن در صورتی که Ryse یه تم تاریخی و نسبتاً رئال داره که خوب خیلی از افکت هارو نمیشه به اون شکل اغراق شده بکار برد و کار رو سخت تر میکنه.

درکل چیزی که کرایتک تو گیم پلی و بازیش داره نشون میده فعلاً ​(:d) من نمونش تو تک دموهای The Dark Sorcerer و infiltrator دیدم حالا کاری ندارم کدوم بهتره یا بدتر ولی همین که خودتم قبول داری نزدیک شده نشون دهنده عظمت کار کرایتک (تو معقوله گرافیک :d) هست .
-------------------------------
اینم مقایسه Build قدیمی و جدید :d

الان این رو باید با کدوم بازی مقایسه کنیم..؟ فکر کنم باید دو سه سال دیگه باید صبر کنیم که بازی هم سطح این بیاد تا باهاش مقایسه بشه

آقا تریلر رو با کیفیت بالا دیدم، من خداییش باورم نمیشه اینا رو واقعا بتونیم ببینیم :دی طراحی شخصیت ها شگفت انگیز هست، هم طراحی چهره و هم طراحی اجزای بدن و لباس و ... اصلا قابل درک نیست واسه یه بازی لانچ :دی

آقا تریلر رو با کیفیت بالا دیدم، من خداییش باورم نمیشه اینا رو واقعا بتونیم ببینیم :دی طراحی شخصیت ها شگفت انگیز هست، هم طراحی چهره و هم طراحی اجزای بدن و لباس و ... اصلا قابل درک نیست واسه یه بازی لانچ :دی
منم باور نمیشه ولی :d
14696283942349593117.png

باور کن:d
96659165802490521427.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or