Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
صلا گرافیک به کنار اون برامدگی رو بدن اون زنه خیلی تخیلی ـه ... تخیلی نیست؟

فک کنم اون اولین تریلر بازی بود ، خب مطمئنا پیدا کردن یه سری باگ گرافیکی تو هر بازی کار مشکلی نیست ، ولی خب باید در مجموع اخر کار چه خروجی از اون بازی درمیاد ، تا حالا که بازیهای GG جز بهترین های PS3 از نظر گرافیک بودن . این باگ رو اولین تریلر خیلی نگران کننده نیست .

^
وگر نه بیا! این عکسایی که میذاری و واسش غش و ضعف می ری بولشات ـش هم کنی نصف کیفیت این رو نداره!
میگم یه مقدار تعصب و Bias به خرج بدی هم بد نیستا! آدم باید یه ذره جهت دار و تعصب دار باشه تو زندگی,اینهمه بی طرف بودن فایده نداره:d

فک کنم اون اولین تریلر بازی بود ، خب مطمئنا پیدا کردن یه سری باگ گرافیکی تو هر بازی کار مشکلی نیست ، ولی خب باید در مجموع اخر کار چه خروجی از اون بازی درمیاد ، تا حالا که بازیهای GG جز بهترین های PS3 از نظر گرافیک بودن . این باگ رو اولین تریلر خیلی نگران کننده نیست .
اگر برای اولین تریلر باشه که حق با تو ـه باید درست کرده باشن ... من فکر کردم این برای آخرین تریلر بوده

متاسفانه دارین خودتون رو به در و دیوار میکوبین، هر لحظه هم بگذره من بیش تر به این نتیجه می رسم که چیزی برای گفتن ندارین؛ در زمینه گیم پلی RYSE ول معطله، این از این. دوم؛ می رسیم به بحث زیبای گرافیک که برای یه سری از کاربرا از نون شب هم واجب تر شده اینجا!:دی
من همچنان منتظرم یه شات فک برانداز، مستقیم از گیم پلی از RYSE نشون من که نه، نشون همه بدین این جا...

متاسفانه دارین خودتون رو به در و دیوار میکوبین، هر لحظه هم بگذره من بیش تر به این نتیجه می رسم که چیزی برای گفتن ندارین؛ در زمینه گیم پلی RYSE ول معطله، این از این. دوم؛ می رسیم به بحث زیبای گرافیک که برای یه سری از کاربرا از نون شب هم واجب تر شده اینجا!:دی
من همچنان منتظرم یه شات فک برانداز، مستقیم از گیم پلی از RYSE نشون من که نه، نشون همه بدین این جا...
اینجا همه از گرافیک Ryse کف و خون قاطی کردن و تقریبا همه میگن گیم پلیش نهایتا معمولی هست. این از این :دی در مورد گرافیکش هم ما یه چیزی داریم به اسم چشم، یه چیزی داریم به اسم منطق، یه چیزی هم داریم به نام تعصب. اگه با چشمان باز و با منطق و بدون تعصب این تریلر جدید رو نگاه کنیم، به این نتیجه می رسیم که یکی از بهترین گرافیک های زمان لانچ رو داره، و واقعا گرافیک فک براندازی هم هست. حالا یکی نخواد اینو قبول کنه، هر مدل عکسی هم واسش گذاشته بشه مسلما هیچ تفاوتی تو نظر اون شخص نداره :دی

^ ^
تو نمی خواد دیگه واسه من بری تو نقش "Logic man" عزیزم :دی!
عوض این پست آموزندت یه شات از گیم پلی می ذاشتی، راحت تر نبود؟:-/ یه شات که طرف گیمر بازی رو کنترل میکنه!

واقعا من با این پست شما به این نتیجه رسیدم که این بازی نه تنها خیلی بیخوده بلکه گرافیک بسیار کمی داره! حتی از نسل قبل هم ضعیف تر! از شما هم ممنون که این بازی رو تست کردین و مارو خبر کردین که گیم پلی ضعیفی داره!
یه شات که طرف گیمر بازی رو کنترل میکنه!
این رو هم متوجه شدم که حتی اگه سازنده بگه شات ها همه ریل تایم هستن دروغه
گرافیک که برای یه سری از کاربرا از نون شب هم واجب تر شده اینجا
میدونی این حرفت منو یاد روزایی اینداخت که سر اکثر بازیها نسل قبل تمام حرف سونی فنها این بود که گرافیک از همه چی مهمتره! دیگه قضایای hr و beyond رو همه یادشونه

اینجا همه از گرافیک Ryse کف و خون قاطی کردن و تقریبا همه میگن گیم پلیش نهایتا معمولی هست. این از این :دی در مورد گرافیکش هم ما یه چیزی داریم به اسم چشم، یه چیزی داریم به اسم منطق، یه چیزی هم داریم به نام تعصب. اگه با چشمان باز و با منطق و بدون تعصب این تریلر جدید رو نگاه کنیم، به این نتیجه می رسیم که یکی از بهترین گرافیک های زمان لانچ رو داره، و واقعا گرافیک فک براندازی هم هست. حالا یکی نخواد اینو قبول کنه، هر مدل عکسی هم واسش گذاشته بشه مسلما هیچ تفاوتی تو نظر اون شخص نداره :دی
منطق گارتالی : وقتی دو سه ماه بعد گرافیک فوق العاده خرتر از ryse خواهد اومد پس اینهمه کف و خون واسه ryse چه دلیلی داره ؟؟ پُز ـه چی رو دارین میدین ؟؟ :دی

پ.ن : یه سوال واسه من پیش اومده . الان آخر سال وقتی میان جایزه مایزه بدن بازیای نسل بعد رو هم دخیل خواهند کرد ؟ مثلا جایزه گرافیک 2013 رو بدن به ryse در حق بازیای این نسل ظلم نمیشه ؟؟

ویدئو از گیم پلی:

[video=aparat;lCGf7]http://www.aparat.com/v/lCGf7[/video]

RYSE
ممنون...
ولی واقعا معمولیه!:دی
علی الخصوص محیط بازی.
===
@ هُــدُر :
دقیقا" از کجای پست من استنباط کردی که:
به این نتیجه رسیدم که این بازی نه تنها خیلی بیخوده بلکه گرافیک بسیار کمی داره! حتی از نسل قبل هم ضعیف تره.
این "گرافیک کم" هم برامون میشکافی چیه جریانش؟

ممنون...
ولی واقعا معمولیه!:دی
علی الخصوص محیط بازی.

خوب اون نظر شماس ، نمیدونم شما تا حالا گیم بازی کردی یا نه ! ولی موقع گیم پلی معمولا کاراکترها از دوربین فاصله میگیرن و تمرکز چشم روی جزئیات کم میشه ولی سازنده های این بازی گفتن که کاراکترها داخل گیم پلی دقیقا همون جزئیات کات سینها رو دارن و همه چیز داخل بازی (کات سین و گیم پلی) ریل تایم رندر میشه.
گرافیک بازی در حدی بوده که سازنده های KZ SF وقتی دیدن باور نکردن و مجبورشون کردن ببرن کنسول رو بهشون بدن تا باور کنن بازی داره روی X1 اجرا میشه!

من میترسم دوستانی که میگن the order 3ماه دیگه میاد یه وقت این یکی تاخیر نخوره دوباره؟؟:d ولی اگه باز تاخیر بخوره میگن سونی خواسته و این یعنی ارزش قایل شده برای مشتری و غیره:d

^ ^
تو نمی خواد دیگه واسه من بری تو نقش "Logic man" عزیزم :دی!
عوض این پست آموزندت یه شات از گیم پلی می ذاشتی، راحت تر نبود؟:-/ یه شات که طرف گیمر بازی رو کنترل میکنه!
عکس باکیفیت میخوای باید منتظر GamerSyde باشی، عکس گرفتن از تریلر اونم با Fraps میزنه کیفیت رو نابود میکنه، مثلا اینجوری میشه :دی

به هر حال گرافیک این بازی رو توی همون Neogaf هم نگاه کنی اکثرا کف و خون قاطی کردن، پس زیاد خودت رو درگیر نکن! :دی نهایتش همون معمولی هست که تو میگی :دی

پ.ن : یه سوال واسه من پیش اومده . الان آخر سال وقتی میان جایزه مایزه بدن بازیای نسل بعد رو هم دخیل خواهند کرد ؟ مثلا جایزه گرافیک 2013 رو بدن به ryse در حق بازیای این نسل ظلم نمیشه ؟؟

تا اونجایی که من می دونم چیز جداگونه و مختص به هر نسلی وجود نداره، یعنی قطعاً یکی از بازیهای نسل بعدی جایزه Best Graphic رو می گیره همونطور که تو نسل قبل هم همین شرایط بود مثلاً God of War II یا حتی بازیهای سال قبلش.

گرافیک بازی در حدی بوده که سازنده های KZ SF وقتی دیدن باور نکردن و مجبورشون کردن ببرن کنسول رو بهشون بدن تا باور کنن بازی داره روی X1 اجرا میشه!

تو توئیتر گفتن این قضیه رو؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or