Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
گرافيك براي ما از نون شب واجب تر است ؟!! O_o
خداييش از شگفتي هاي جهان هستي ميباشند سوني فن ها . شماها توي اين نسل حرفي غير از گرافيك هم زديد واقعا ؟!

عکس باکیفیت میخوای باید منتظر GamerSyde باشی، عکس گرفتن از تریلر اونم با Fraps میزنه کیفیت رو نابود میکنه، مثلا اینجوری میشه :دی

به هر حال گرافیک این بازی رو توی همون Neogaf هم نگاه کنی اکثرا کف و خون قاطی کردن، پس زیاد خودت رو درگیر نکن! :دی نهایتش همون معمولی هست که تو میگی :دی
میزان کف و خون قاطی شده توی این بیش تر بوده، یا واسه inFAMOUS: SS و The Order؟

گرافيك براي ما از نون شب واجب تر است ؟!! O_o
خداييش از شگفتي هاي جهان هستي ميباشند سوني فن ها . شماها توي اين نسل حرفي غير از گرافيك هم زديد واقعا ؟!
انصافا با یه جمله داری کل سونی فنا رو میبری هوا ؟؟ اونوقت ما باید حرفای امثال تروا و گارتال رو به همه ی شما نسبت بدیم ؟؟

دوستان هی میان میگن the order .ای بابا این بازی لانچ نیست. کم کم 3ماه بعد از لانچ میاد. اون بازی هم که عددی نیست در برابر این بازی.:|:d

تا اونجایی که من می دونم چیز جداگونه و مختص به هر نسلی وجود نداره، یعنی قطعاً یکی از بازیهای نسل بعدی جایزه Best Graphic رو می گیره همونطور که تو نسل قبل هم همین شرایط بود مثلاً God of War II یا حتی بازیهای سال قبلش.

تو توئیتر گفتن این قضیه رو؟

Yes everything we showed at E3 and Gamescom was on kits. From my point of view the development is coming along well and with the optimizations we have put in, I am pretty confident the final game will look better than what we showed at E3. I even had to open the cupboard to prove it to some guys from Guerilla who didn’t believe me. At the demo stations our kits were on top of the cupboard directly connected to the screens, so no way we could have done anything else other than run on kits

Crytek: Ryse Will Look Better On Xbox One Than It Did At E3

عکس از گیم پلی:

95984077701625004643.jpg

29377573782390981198.jpg

29549435556962722192.jpg
از بخش مولتی پلیر:
14835119739141480526.png

67697442305861539151.png

90394901418222454894.png
همشون هم برای build قدیمه.

این که تو فکر میکنی تو گیم پلی باید تو صورت طرف زوم شه و تا سوراخ دماغش رو وسط گیم پلی بهت نشون بدن، توقع بیجای خودته و به ما ربطی نداره:دی مثلا اینا هم از کات سین ـه:
a93d274f8ce76c2f1.jpg

a93d2bcd021ad1062.jpg
فرق داره با بالایی ها؟

راستی این دو صحنه مربوط به همون مرحله ایه که تو E3 نشون دادن. اولی از کات سین، دومی از گیم پلیه. وای چقدر فرق دارن>:d
5fd4da4ef9cf97631.jpg

5fd4404a29d047cd2.jpg

الآن مثلا توی این عکس چه نکته خارق العاده ای وجود داره؟! ضمنا این در حد اون عکس پیرهن عثمانی ـست؟!
اصلا خوندی کامنت رو؟
اینکه میگی از گیم پلی بگذارید، یعنی انتظار داری مثلا این رو تو گیم پلی ببینی. منم گفتم وسط گیم پلی نمیرن تو صورت کاراکتر زوم کنن، اصلا نیازی هم به این کار نیست چون گیم پلی برای مبارزه و ایناست، نه برای انیمیشن صورت. بهت دو تا عکس کات سین نشون دادم (این و این) که توی کات سین هم دقیقا مثل گیم پلی ـه.
حالا باز بیا بگو یه عکس گیم پلی بگذار که مثل اون عکس به قول تو پیرهن عثمانی باشه!

آقا یکی از دوستان اومد گفت بازی چیز خارق العاده ای نیست از نظرش , خوب مگه چیه ؟ نظر شخصیشه .
نظر شخصیه هر کسی هم محترمه , دیگه انقدر گیر دادن نداشت به نظر شخصی کسی .
حالا بگذریم از این که اگه این نظر شخصی رو یکی از ما ها میرفتیم تو تاپیک killzone میدادیم به رگبارمون میبستن !
ولی به نظرم مشکل نداره یکی بیاد نظر شخصیشو بگه .
از نظر ایشون گرافیک Ryse معمولیه , از نظر ما چیز دیگریست همین
یکم تفاوت سلیقه چیز بدی نیست

اصلا خوندی کامنت رو؟
اینکه میگی از گیم پلی بگذارید، یعنی انتظار داری مثلا این رو تو گیم پلی ببینی. منم گفتم وسط گیم پلی نمیرن تو صورت کاراکتر زوم کنن، اصلا نیازی هم به این کار نیست چون گیم پلی برای مبارزه و ایناست، نه برای انیمیشن صورت. بهت دو تا عکس کات سین نشون دادم (این و این) که توی کات سین هم دقیقا مثل گیم پلی ـه.
حالا باز بیا بگو یه عکس گیم پلی بگذار که مثل اون عکس به قول تو پیرهن عثمانی باشه!
آره، تو منتهی متوجه منظور من نشدی گویا... من خیلی واضح و بدون آرایه های ادبی گفتم این عکسایی که از گیم پلی میذارید و تا حالا گذاشتید اصلا در حد این عکس جدیده نیست. تو از اون طرف میای می گی تو گیم پلی که نمیآن زوم کنن رودماغ یارو و فلان فلان فلان فلان... نه بابا؟!:دی توضیح واضحات نکن. منظور من فقط حالا دیتیل صورت نبود، محیط و زره ها هم همینطور. حالا تو اگر فکر میکنی تریلر گیمپلیی که دیدی در همین حد عکساست، خوش بحالت:دی...

Last edited by a moderator:
بابا بیخیال با هم دعوا که ندارید! :d درست بحث می کنید رفیقمون قانع شد ، شد ؛ نشد هم ان شا الله در اینده قانع میشه :d

اینها هم از گیم پلی ولی کیفیت نهایی نیست!

هنوز اولشه نه 343 اومده نه Remedy اومده نه Epic Game اومده.. این تازه اولین استودیوی هست که داره اولین بازی انحصاریش رو برای XBOX می سازه

الآن مثلا توی این عکس چه نکته خارق العاده ای وجود داره؟! ضمنا این در حد اون عکس پیرهن عثمانی ـست؟!

الان توی این عکس چه چیزی میتونست خارق العاده باشه که نیست؟
بازی بر اساس وسعت محیطش جزئیاتش فرق میکنه,مثلا توی صحنه ای که فقط صورت طرف هست میبینی جزئیات صورتو ,از روی یه عکس نمیشه گرافیک بازی رو زیر سوال برد دقیقا همون حرفی که خودتون برا کیلزون میزنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or