ماکرو فن ها پوکیدن دیگه با این شباهت :d[FONT=&]
اگر سریال لاست را دیده باشید شخصیت دزموند را به خاطر دارید. این شخصیت سابقا راهبی بود که تصادفا پایش به جزیره باز شده بود و چند مدتی تمام کارش این بود که شماره ای را در کامپیوتر وارد کند یعنی مرتب کلیدهای کیبرد را فشار دهد. دقیقا زمانی که داشتم دموی رایز را بازی میکردم احساس دزموند را داشتم. بعد از دو ساعت بازی با کنسول مایکروسافت حسم بیشتر شبیه دزموند بود تا کسی که بازی میکند.[/FONT]
حالا شما صبر کن نقد نسخه X1 بیاد بعد سلام برسونه . فعلا 720p Vs 1080p رو داریماگه قرار بیایی هرچی بگی که نمیشه یه لینک معتبر بده ببینم که ایکس وان افت فریم داره ؟ ولی من برات چندتا لینک میدم که تایید کردن افت فریم داره توی سونی
مثل اینکه IGN نظر متفاوتی داره:
We played a near-final build of Ryse: Son of Rome, and the news is all good
نفرمایید لطفا.اگر به گرافیک بود که الان من به جای بازی کردن چند باره ی Skyrim باید بتلفیلد 4 رو بازی میکردم.نسل جدید بیشتر بخاطر گرافیک هست ، راستی Dead Rising 3 ، کوانتوم بریک ، تایتان فال هم یادتون نره
بابا این که میگفت فقط 10 دقیقه مزّه داره بازی.یعنی دروغ می گفته؟؟یکی دو روز اول آره
بابا این که میگفت فقط 10 دقیقه مزّه داره بازی.یعنی دروغ می گفته؟؟
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&]خیلی ساده و قبل پیش بینی است. بعد سعی کردم ببینم آیا میتوان با یک دست بازی کنم. دست چپم را بکلی از روی کنترولر برداشتم خیلی راحت توانستم راهم را از میان صد ها دشمن باز کنم و بازی را پیش ببرم گویا کرایتک این بازی را برای معلولین ساخته است.[/FONT][FONT=&]وقتی میخواستم بازی را شروع کنم هیجان زده بودم میدانستم این بازی توسط تیم با استعدادی به نام کرایتک ساخته میشود میدانستم بر اساس ویدئو هایی که دیده بودم گرافیک زیبا خواهد بود خود را برای شگفت زده شدن آماده کرده بودم. اما انتظار نداشتم پس از گذشت ده دقیقه آرزو کنم ای کاش اینجا نبودم و موقعیت فرار پیش می آمد حتی امید داشتم که پس ازگذشت زمان گیمپلی کمی جذاب تر شود اما بازی به من ثابت کرد که پس از لانچ کنسول مایکروسافت 60 دلار در جیبم باقی میماند و پس انداز میشود[/FONT]
این تیکش خدا بود
جای فرخ خالیه تو این تاپیک :d
آیا ارزش داره که خوشحالی خودمونو با مسخره کردن کسایی نشون بدیم که شاید حتی خودشون هم تو بوجود اومدن شرایط بدنیشون تقصیری نداشتن ؟