Ryse به اندازه ور رفتن با گوشی موبایلتان بشما لذت خواهد داد

• Thread starter Thread starter benjohn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نظرتان در مورد رایز چیست؟

• عالیست

رای‌ها: 22 20.8%
  • یک آشغال به تمام معناست

رای‌ها: 23 21.7%
  • گرافیکش خوب است اما گیم پلی خوبی ندارد

رای‌ها: 45 42.5%
  • متوسط است

رای‌ها: 16 15.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    106
اگه قرار بیایی هرچی بگی که نمیشه یه لینک معتبر بده ببینم که ایکس وان افت فریم داره ؟ ولی من برات چندتا لینک میدم که تایید کردن افت فریم داره توی سونی

واقعا فکر میکنی وقتی پی سی با اون عظمت افت فریم داره ایکس 1 نداره؟:دی
حالا باز نسخه ی پلی استیشن و پی سی 1080 هست و افت فریم داره در مورد ایکس1 که 720 هست و افت فریم بیداد میکنه اینو هم خبرنگار پیشین آی جی ان گفته حوصله لینک گذشتنشم ندارم...ضمن اینکه هنوز نقدهای ایکس1 بنا به دلایلی منتشر نشده منتشر شه دیگه واویلا لیلی:دی

درمورد افتضاح بودن گیم پلی Ryse هم که موضوع تاپیک هست فکر کنم ماکرو همون بهتره هر سال یه نسخه هیلو بده بیرون تا به فکر آی پی جدید باشه ! هرچند تا حالا اینقدر هیلو داده بیرون که اونم در خطر به قول دوستان میلک شدنه!

آخرین ویرایش:
آخه چی بگم Ryse:son of rome حتی اسمشم منو جذب نکرد حتی با اولین تریلری که ازش دیدم باش کلا حال نکردم شاید مشکل از من بوده ولی مرد باشید و به من حق بدید که وقتی کلا سری GOD OF WAR رو بازی میکنید دیگه جایی واسه این نمیمونه . کلا بازی باید مفهوم داشته باشه و هر کی هر بازی رو بر اساس معیار های خودش انتخاب میکنه و شاید یکی بخواد اینو انتخاب کنه و انتخابش قابل احترام ولی انصافا نمیشه که همیشه چشم بسته انتخاب کرد بعضی وقتا چشما باید باز بود .

و دوستانی که اسم بهترین بازیهای عمر منو میارن باید بگم که HR & BEYOND فراتر از درک معمولی هست که اگه میدونستن اینو نمیگفتن و میگن که همه به سمت سونی غش کردن ، خو داداشه من اگه بد بود که بر عکسشو ما میدیدیم و در کل میخوام بگم که چرا این همه ناراحتی و کلا آدم از چیزی بدش بیاد نه طرفش میره نه دربارش حرف میزنه در غیره اینصورت گیر دادن بهونه است .

[FONT=&amp]
اگر سریال لاست را دیده باشید شخصیت دزموند را به خاطر دارید. این شخصیت سابقا راهبی بود که تصادفا پایش به جزیره باز شده بود و چند مدتی تمام کارش این بود که شماره ای را در کامپیوتر وارد کند یعنی مرتب کلیدهای کیبرد را فشار دهد. دقیقا زمانی که داشتم دموی رایز را بازی میکردم احساس دزموند را داشتم. بعد از دو ساعت بازی با کنسول مایکروسافت حسم بیشتر شبیه دزموند بود تا کسی که بازی میکند.[/FONT]

images

ماکرو فن ها پوکیدن دیگه با این شباهت :d
آخه یکی نیس به اینا بگه نسل هشتمه بازی هاستا. ( ور رفتن با موبایل ) :))

اگه قرار بیایی هرچی بگی که نمیشه یه لینک معتبر بده ببینم که ایکس وان افت فریم داره ؟ ولی من برات چندتا لینک میدم که تایید کردن افت فریم داره توی سونی
حالا شما صبر کن نقد نسخه X1 بیاد بعد سلام برسونه . فعلا 720p Vs 1080p رو داریم

-----------------

این بازی فقط به درد تبلیغات میخوره که با عکساش گرافیک به رخ بکشن

نسل جدید بیشتر بخاطر گرافیک هست ، راستی Dead Rising 3 ، کوانتوم بریک ، تایتان فال هم یادتون نره
نفرمایید لطفا.اگر به گرافیک بود که الان من به جای بازی کردن چند باره ی Skyrim باید بتلفیلد 4 رو بازی میکردم.
به دلم موند تو یکی از این صحنه های گیم پلی بازی Ryse یه شیر مردی پیدا شه که یه ضربه به این کارکتر اصلی بازی بزنه.

آخرین ویرایش:
[FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp]خیلی ساده و قبل پیش بینی است. بعد سعی کردم ببینم آیا میتوان با یک دست بازی کنم. دست چپم را بکلی از روی کنترولر برداشتم خیلی راحت توانستم راهم را از میان صد ها دشمن باز کنم و بازی را پیش ببرم گویا کرایتک این بازی را برای معلولین ساخته است.[/FONT]​
[FONT=&amp]وقتی میخواستم بازی را شروع کنم هیجان زده بودم میدانستم این بازی توسط تیم با استعدادی به نام کرایتک ساخته میشود میدانستم بر اساس ویدئو هایی که دیده بودم گرافیک زیبا خواهد بود خود را برای شگفت زده شدن آماده کرده بودم. اما انتظار نداشتم پس از گذشت ده دقیقه آرزو کنم ای کاش اینجا نبودم و موقعیت فرار پیش می آمد حتی امید داشتم که پس ازگذشت زمان گیمپلی کمی جذاب تر شود اما بازی به من ثابت کرد که پس از لانچ کنسول مایکروسافت 60 دلار در جیبم باقی میماند و پس انداز میشود[/FONT]

این تیکش خدا بود =))
جای فرخ خالیه تو این تاپیک :d

آیا ارزش داره که خوشحالی خودمونو با مسخره کردن کسایی نشون بدیم که شاید حتی خودشون هم تو بوجود اومدن شرایط بدنیشون تقصیری نداشتن ؟

آیا ارزش داره که خوشحالی خودمونو با مسخره کردن کسایی نشون بدیم که شاید حتی خودشون هم تو بوجود اومدن شرایط بدنیشون تقصیری نداشتن ؟

الان این جمله رو نوشتی چرا منو کوت کردی اونم تازه پست اول که من فقط ترجمه کردم آخه من چیکاره بیدم؟:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or