به نظر من یارو چرت گفته همین الان من یه دو جین بازی سراغ دارم یه دستی میتونی بازی کنی اتفاقا خیلیاشونم H&Sـهای پر طرفدارن توی منوی بازی یه چیزی هست به اسم درجه سختی که برای همین مواقع طراحی شده.
ممنون میشم اسم چنتاشنو بگی تا بدونیم ؟(بازی پر طرفدار و موفق )
آخه آقا مهدی گل نا سلامتی بازی هاردکوره شما سوپر ماریو رو نمیتونی با یه دست بازی کنی چطور یه بازی با اون درجه از خشونت که تو ایران اگه مجوز بگیره رده بندی سنیش میشه مثبت 25 سال باید اینقدر ساده باشه حتی تو حالت ایزی اینم در نظر بگیر خیلی از بازیا اصلا حالت انتخاب سختی ندارن و شاید رایز هم همینطور باشه نمایش E3 هم که یادته دقیقا همین مشکل رو داشت به هر حال خبرنگار گیم اینفورمر هم اینقدر گوشکوب نیست گرچه جویستیک هم نظر مشابهی دارهبه نظر من یارو چرت گفته همین الان من یه دو جین بازی سراغ دارم یه دستی میتونی بازی کنی اتفاقا خیلیاشونم H&Sـهای پر طرفدارن توی منوی بازی یه چیزی هست به اسم درجه سختی که برای همین مواقع طراحی شده.
چرا در مورد دکمه زنی HR و Beyond از این چرت و پرتها نمیگفتن..؟ متاسفانه Ryse شُده خار چشمی برای یک سری مجلات و سایتها که غش کردن به طرف سونی که با گرافیک خیره کنندش تمام اون gddr5 ها و 1.84 ترافلاپ ها رو به چالش کشیده
bf4
cod
اینم از Ryse (البته شدیدا منتظر اومدن بازی و دیدن قیافه های شما دوستان هستم)
پیش بینی: نتنها گیم پلی بلکه داستان پردازی هم تو این بازی فاجعه میشه چیزی که یکی از نقاط قوت HR و Beyond بود و همه منتقدا تاییدش کردن مانند wd
توضیح این بازی رو تو این تاپیک خوندیم برین با توضیحات و تعاریف The Order 1886 مقایسه کنید همچی دستتون میاد بشخصه دلم واسه Micro$oft میسوزه چه سالی بشه براش چون هنوز کلی داستان نقد و مقایسه مونده
ryse
گرافیک : ۱۰
گیم پلی : ۲
داستان: ۲
صدا گذاری : ؟
امتیاز کل : به زودی
اولا اونا برای نسل قبل هستن و شما داری بازی های سونی رو دقیقا با بازی نسل بعدی x مقایسه میکنی که این خودش جای بسی خوشحالی داره که درکت به این موضوع رسیده !چرا در مورد دکمه زنی HR و Beyond از این چرت و پرتها نمیگفتن..؟ متاسفانه Ryse شُده خار چشمی برای یک سری مجلات و سایتها که غش کردن به طرف سونی که با گرافیک خیره کنندش تمام اون gddr5 ها و 1.84 ترافلاپ ها رو به چالش کشیده
به نظر من یارو چرت گفته همین الان من یه دو جین بازی سراغ دارم یه دستی میتونی بازی کنی اتفاقا خیلیاشونم H&Sـهای پر طرفدارن توی منوی بازی یه چیزی هست به اسم درجه سختی که برای همین مواقع طراحی شده.
Clearly, if there's one reason to play Ryse, it's not the gameplay. Son of Rome, at the very least, is a spectacle filled with tons of CryEngine powered eye candy.-
What's strange is that, even if you skip pressing buttons, the slow motion hit sequence continues to play out. You won't get your perk charge from the kill, but you're still forced to watch it. Imagine watching these slow-mo kills 50 times in a row.-
It's not that the battle system is poor... In playing for almost three hours over five levels, I can tell you that I wanted to put the controller down and play something else.
its only success was ensuring my wallet will be $60 heavier when the Xbox One launches.
.... and your $60 might be better spent on another launch game.
حالا Ryckert مواد مصرف کرده و چرت گفته بقیه چی؟ Ryse گیم پلی درست درمون نداره و اینو هم از هر 10 نفری که چند ساعت باهاش سر و کله زدن، 7-8 تاشون بهش اقرار کردن.
Shacknews
Destructoid در مورد مبارزات پی در پی و فوق جذاب Ryse:
اینکه ارزش 60$ نداره رو هم که غیر GI:
همین نویسنده Ddestructoid میگه:
اینم نظر Aziz:
این چیزی که تو تریلرها و نظر اکثریت پیداست Ryse دار و ندارش همین گرافیک فنی - Tech demo ـه در واقع -، این خط اینم نشون حالا هی بگین دارن چرت میگن.:d
Preview: Xbox One is promising and Ryse is a great game | canada.comRyse is a great game
Ryse could be the game that convinces you to buy an Xbox One
Ryse: Son of Rome could be the first system selling Xbox One title
While I only played a short portion of Ryse, what I experienced has me very excited for the game
http://www.gamefront.com/ryse-son-of-rome-hands-on-preview/What’s here for sure is a great looking, fun action game set in ancient Rome, full of gore, and solid acting. That’s at least a good start, and more than I initially thought
Ryse: Son of Rome isn’t the game you think it is. Or at least, it’s not the game I thought it was after dismissing it as a QTE button masher following Microsoft’s E3 2013 demo. Instead it’s a fun, engaging, brutally violent hack and slasher with a decent combat system and the best visuals I’ve seen on a console. Yet it’s not without its problems
ممد ینی به حدی رو Ryse مانور دادین و پدرمونو در آوردین که متای زیر 88 ینی انفجار بمب اتمی ـه ترول تو سایتبهتره صبر کنیم تا امتیازاتش بیاد، اگه صرف نظر GI بخوایم حساب کنیم که متاش به 60 هم نباید برسه :biggrin1: من خودم فکر میکنم متاش بین 70 تا 80 بشه که خب اگه به 80 نزدیک بشه یعنی اینکه خوبه در کل :biggrin1: