Ryse به اندازه ور رفتن با گوشی موبایلتان بشما لذت خواهد داد

• Thread starter Thread starter benjohn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نظرتان در مورد رایز چیست؟

• عالیست

رای‌ها: 22 20.8%
  • یک آشغال به تمام معناست

رای‌ها: 23 21.7%
  • گرافیکش خوب است اما گیم پلی خوبی ندارد

رای‌ها: 45 42.5%
  • متوسط است

رای‌ها: 16 15.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    106
ortegoli

درود...
من خودم گزینه ی گرافیک خوب اما گیمپلی خوبی ندارد رو انتخاب کردم اما:

ببین وقتی الان قبل از انتشار بازی نظر سنجی گذشته میشه باید طبق شنیده ها و نقدهای منتشر شده راجع به بازی قضاوت کرد دیگه راه غیر از این که نیست حالا وقتی یه منتقد که اتفاقا با انصاف هم هست و نمرات بالا به بازی ها میده راجع به این بازی میگه خوشحالم که این بازی رو نمیخرم و 60 دلار پول تو جیبم میمونه یا بعد از 10 دیقه بازی از اون خسته شدم خیلی نمیشه به بقیه خورده گرفت که چرا گزینه آشغال و انتخاب کردن!

در اینکه گرافیک بازی یه سروگردن از تمامی بازیهای ps4بالاتره اصان شکی نیس اما بحث ما سر گیمپلی ryseکه اونم چند تا بد گفتن و چند تا هم مثهignاتفاقا ازش تعریف کردن حالا اگه بحثی هس در خدمتیم اگه گرافیک نصف اینم داری رو کنید اگه نه به سلامت (تاپیک ps4)
در ضمن این نظر خواهی یه چیز کم داره گرافیک فوقالعاده و گیم پلی متوسط

در اینکه گرافیک بازی یه سروگردن از تمامی بازیهای ps4بالاتره اصان شکی نیس اما بحث ما سر گیمپلی ryseکه اونم چند تا بد گفتن و چند تا هم مثهignاتفاقا ازش تعریف کردن حالا اگه بحثی هس در خدمتیم اگه گرافیک نصف اینم داری رو کنید اگه نه به سلامت (تاپیک ps4)
در ضمن این نظر خواهی یه چیز کم داره گرافیک فوقالعاده و گیم پلی متوسط

عزیزم The ORDER 1886 رو میخواستم بگم در جوابت ولی چند سرو گردن از RYSE با او گیم پلی و داستان درپیتش بالاتره و حیفه با این بازی مقایسه بشه شما فکر کن ما هیچی نداریم در برابر RYSE اگر تو دفاع میخوای جفنگیات بگی ارجاعت میدم به گفته های IGN و GAMEINFORMER به عنوان بهترین گرافیک که تا الان دیدن

74022293002337556903.jpg

آخرین ویرایش:
عزیزم The ORDER 1886 رو میخواستم بگم در جوابت ولی چند سرو گردن از RYSE با او گیم پلی و داستان درپیتش بالاتره و حیفه با این بازی مقایسه بشه شما فکر کن ما هیچی نداریم در برابر RYSE اگر تو دفاع میخوای جفنگیات بگی ارجاعت میدم به گفته های IGN و GAMEINFORMER به عنوان بهترین گرافیک که تا الان دیدن

بهت گفتم که اگه در این حد که هیچ تا یکسال بعد هم همچین گرافیکی داری رو کن وگرنه دیگه مقلطه نکن گرافیک ryseفوقالعاده است شکی درش نیس=))اینقدر پذیرشش سخته برات؟

بهت گفتم که اگه در این حد که هیچ تا یکسال بعد هم همچین گرافیکی داری رو کن وگرنه دیگه مقلطه نکن گرافیک ryseفوقالعاده است شکی درش نیس=))اینقدر پذیرشش سخته برات؟

اگر تو دفاع میخوای جفنگیات بگی ارجاعت میدم به گفته های IGN و GAMEINFORMER به عنوان بهترین گرافیک که تا الان دیدن​

دیگه بحثی نیست با شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or