Frobary
Loyal Member
مانور فقط رو گرافیکش بوده، به گرافیک خالی هم کسی متای 88 نمیده الان هم اینقدر انتظارها اومده پایین که همون 75 رو بگیره همه خوشحال میشن اگه گرافیکش خوب نباشه اونوقت حرفت درسته
مانور فقط رو گرافیکش بوده، به گرافیک خالی هم کسی متای 88 نمیده الان هم اینقدر انتظارها اومده پایین که همون 75 رو بگیره همه خوشحال میشن اگه گرافیکش خوب نباشه اونوقت حرفت درسته
فقط گرافیک ؟؟ شاید فقط تو واسه گرافیکش مانور دادی ولی بقیه یه کاری کردن که الان مردم فقط منتظرن رایز پاش سر بخورده پسر سلام میدادی عکس رایز رو میزاشتن واست و حال میکردن حتی جاهایی که اصلا بحثی از گرافیک وجود نداشت .مانور فقط رو گرافیکش بوده، به گرافیک خالی هم کسی متای 88 نمیده الان هم اینقدر انتظارها اومده پایین که همون 75 رو بگیره همه خوشحال میشن اگه گرافیکش خوب نباشه اونوقت حرفت درسته
اگه مانورتون فقط رو گرافیک بوده پس چرا وقتی یه سری میگفتن این بیشتر یه tech demo هست و gameplay درست و درمونی نداره قبول نمیکردید؟ :dمانور فقط رو گرافیکش بوده، به گرافیک خالی هم کسی متای 88 نمیده الان هم اینقدر انتظارها اومده پایین که همون 75 رو بگیره همه خوشحال میشن اگه گرافیکش خوب نباشه اونوقت حرفت درسته
دوستان میگفتن اینا گرافیک واقعی بازی نیست و کات سین هست همش lol یعنی همین گرافیکش رو هم قبول نداشتن عالیه.اگه مانورتون فقط رو گرافیک بوده پس چرا وقتی یه سری میگفتن این بیشتر یه tech demo هست و gameplay درست و درمونی نداره قبول نمیکردید؟ :d
برو بابا تو همین تاپیک Ryse خیلی ها گفتن گیم پلی خوبی نداره، یه سری هم گفتن گیم پلی داغونه. این بازی از اولش فقط به خاطر گرافیکش مطرح شد، خیلی واضحه فوق العاده؟ بی خیال. البته نه اینکه بخوام بگم به بازی امیدی ندارم، نه به نظرم واسه لانچ بازی نسبتا خوبی هست، در حد متای 75 اینجاها برتری عناوین لانچ Xbox One هم این بازی نیست بلکه Forza 5 هست.وقتی میان میگن PS4 فقر انحصاری داری و چپ و راست Ryse رو بعنوان برتری X1 در مقابل PS4 مطرح میکنن منظور فقط گرافیکه ؟!! الان یه نظرسنجی بذار توی همون تاپیک Ryse نظر فنهای X1 رو در مورد خود بازی بپرس ببین بنظر چند نفر این بازی خیلی خوب و یا حتی فوق العاده ست !
اینکه میگفتن cutscene هست و gameplay نیست کار اشتباهی بوده :d (من خودم هیچ وقت گرافیک Ryse رو زیر سوال نبردم :d) ولی تا جایی که یادمه یه عده حتی gameplay بدش رو هم قبول نمیکردن و میگفتن کرایتک بعد از نمایشش تو E3 یه سری تغییرات داده تو gameplay و از این دست صحبت ها :dدوستان میگفتن اینا گرافیک واقعی بازی نیست و کات سین هست همش lol یعنی همین گرافیکش رو هم قبول نداشتن عالیه.
به جون خودم شما یا اشتباه متوجه شدین یا عمدا این حرفو گذاشتین تو دهن ما ها ما کی گفتیم اینا از خود ـه بازی نیست ؟ از اول میگفتیم کلیت بازی تک دمو هست (با یخورده اغراق البته) نمیگفتیم این چیزایی که نشون میدن کات سین هست . آخه اصلا کات سین نداره که ! کات سینا هم از جنس خود بازی هستن دیگه و گیم هم از جنس کات سیندوستان میگفتن اینا گرافیک واقعی بازی نیست و کات سین هست همش lol یعنی همین گرافیکش رو هم قبول نداشتن عالیه.
به نظر من یارو چرت گفته همین الان من یه دو جین بازی سراغ دارم یه دستی میتونی بازی کنی اتفاقا خیلیاشونم H&Sـهای پر طرفدارن توی منوی بازی یه چیزی هست به اسم درجه سختی که برای همین مواقع طراحی شده.
از پیشنهاد شما به شدت استقبال میشه نظر سنجی اضافه شدوقتی میان میگن PS4 فقر انحصاری داری و چپ و راست Ryse رو بعنوان برتری X1 در مقابل PS4 مطرح میکنن منظور فقط گرافیکه ؟!! الان یه نظرسنجی بذار توی همون تاپیک Ryse نظر فنهای X1 رو در مورد خود بازی بپرس ببین بنظر چند نفر این بازی خیلی خوب و یا حتی فوق العاده ست !
حالا مگه بقیه بازی رو تست کردن یا کنسول رو از نزدیک دیدن !؟یک درخواست
اونایی که زدن این بازی یک آشغال به تمام معناست بیان دلیل خودشونو بیان کنن
میشه بپرسم چند بار بازی کردن این بازی رو ؟ بازی رو اصلا تست کردن ؟ اصلا خود کنسول رو از نزدیک دیدن
فن بازی هم خدایی حدی داره