Ryse به اندازه ور رفتن با گوشی موبایلتان بشما لذت خواهد داد

• Thread starter Thread starter benjohn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نظرتان در مورد رایز چیست؟

• عالیست

رای‌ها: 22 20.8%
  • یک آشغال به تمام معناست

رای‌ها: 23 21.7%
  • گرافیکش خوب است اما گیم پلی خوبی ندارد

رای‌ها: 45 42.5%
  • متوسط است

رای‌ها: 16 15.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    106
Frobary

ممد ینی به حدی رو Ryse مانور دادین و پدرمونو در آوردین که متای زیر 88 ینی انفجار بمب اتمی ـه ترول تو سایت :دی

الان که یخورده شرایط خطری شده نمیتونین در برین :دی ( البته من کلیت ماکرو فنا رو میگم تو رو نمیگم :دی )
مانور فقط رو گرافیکش بوده، به گرافیک خالی هم کسی متای 88 نمیده :دی الان هم اینقدر انتظارها اومده پایین که همون 75 رو بگیره همه خوشحال میشن :دی اگه گرافیکش خوب نباشه اونوقت حرفت درسته :دی

مانور فقط رو گرافیکش بوده، به گرافیک خالی هم کسی متای 88 نمیده :دی الان هم اینقدر انتظارها اومده پایین که همون 75 رو بگیره همه خوشحال میشن :دی اگه گرافیکش خوب نباشه اونوقت حرفت درسته :دی
فقط گرافیک ؟؟ شاید فقط تو واسه گرافیکش مانور دادی ولی بقیه یه کاری کردن که الان مردم فقط منتظرن رایز پاش سر بخورده :دی پسر سلام میدادی عکس رایز رو میزاشتن واست و حال میکردن حتی جاهایی که اصلا بحثی از گرافیک وجود نداشت .

اگه مانورتون فقط رو گرافیک بوده پس چرا وقتی یه سری میگفتن این بیشتر یه tech demo هست و gameplay درست و درمونی نداره قبول نمیکردید؟ :d

اگه مانورتون فقط رو گرافیک بوده پس چرا وقتی یه سری میگفتن این بیشتر یه tech demo هست و gameplay درست و درمونی نداره قبول نمیکردید؟ :d
دوستان میگفتن اینا گرافیک واقعی بازی نیست و کات سین هست همش lol :دی یعنی همین گرافیکش رو هم قبول نداشتن عالیه.

مانور فقط رو گرافیک:-/
پس احتمالا ما بودیم متای Farcry1 و crysis1 رو میذاشتیم می گفتیم کرایتک تو خلق آی پی بینظیره و تو شماره اول گیم پلی شاهکار تحویل میده:bighug:

وقتی میان میگن PS4 فقر انحصاری داری و چپ و راست Ryse رو بعنوان برتری X1 در مقابل PS4 مطرح میکنن منظور فقط گرافیکه ؟!! الان یه نظرسنجی بذار توی همون تاپیک Ryse نظر فنهای X1 رو در مورد خود بازی بپرس ببین بنظر چند نفر این بازی خیلی خوب و یا حتی فوق العاده ست !

وقتی میان میگن PS4 فقر انحصاری داری و چپ و راست Ryse رو بعنوان برتری X1 در مقابل PS4 مطرح میکنن منظور فقط گرافیکه ؟!! الان یه نظرسنجی بذار توی همون تاپیک Ryse نظر فنهای X1 رو در مورد خود بازی بپرس ببین بنظر چند نفر این بازی خیلی خوب و یا حتی فوق العاده ست !
برو بابا :دی تو همین تاپیک Ryse خیلی ها گفتن گیم پلی خوبی نداره، یه سری هم گفتن گیم پلی داغونه. این بازی از اولش فقط به خاطر گرافیکش مطرح شد، خیلی واضحه :دی فوق العاده؟ بی خیال. البته نه اینکه بخوام بگم به بازی امیدی ندارم، نه به نظرم واسه لانچ بازی نسبتا خوبی هست، در حد متای 75 اینجاها :دی برتری عناوین لانچ Xbox One هم این بازی نیست بلکه Forza 5 هست.

Don't Judge Next Gen By Its Launch Games
لطفا بازی های نسل بعد رو از روی عناوین لانچ اونها محکوم به قضاوت نکنید چیزی که روشن میشه بعدها هستش که مهمه
The last of us و beyond بازیهایی بودن که در آخر این نسل بر روی کنسول سونی یعنی ps3 منتشر شدن(تازه Last Guardian هم خواهد آمد به همراه ace combat و gran turismo) و هم از لحاظ فنی و بصری بسیار زیبا بودن و عناوین ایکس باکس رو که نمیدونم چی بود ولی اینجوری قضاوت نمیشه کرد باید منتظر موند تا ببینیم که رقبا در این مسابقه بزرگ چه خواهند کرد...
:bighug:we believe sony:bighug:

دوستان میگفتن اینا گرافیک واقعی بازی نیست و کات سین هست همش lol :دی یعنی همین گرافیکش رو هم قبول نداشتن عالیه.
اینکه میگفتن cutscene هست و gameplay نیست کار اشتباهی بوده :d (من خودم هیچ وقت گرافیک Ryse رو زیر سوال نبردم :d) ولی تا جایی که یادمه یه عده حتی gameplay بدش رو هم قبول نمیکردن و میگفتن کرایتک بعد از نمایشش تو E3 یه سری تغییرات داده تو gameplay و از این دست صحبت ها :d

در ضمن حرف اصلی من این بود که چرا وقتی می گفتن gameplay بازی بد هست، قبول نمیکردید :d (بحثو عوض نکن :d)

آخرین ویرایش:
به جون خودم شما یا اشتباه متوجه شدین یا عمدا این حرفو گذاشتین تو دهن ما ها :دی ما کی گفتیم اینا از خود ـه بازی نیست ؟ از اول میگفتیم کلیت بازی تک دمو هست (با یخورده اغراق البته) نمیگفتیم این چیزایی که نشون میدن کات سین هست . آخه اصلا کات سین نداره که ! کات سینا هم از جنس خود بازی هستن دیگه و گیم هم از جنس کات سین :دی

====
زشته به خدا اسم HnS بزارن واسش :دی از GOW خجالت نمیکشن لااقل از DMC و MGR خجالت بکشن :دی

آخرین ویرایش:

همین الان که نقد ها هم اروم اروم داره میاد ... دوستان این موضوع رو نمیپذیرن ... چه برسه بعد از e3 تا حالا .... مبحث سر ابر بازی کرایتک بود که حسرت سونی فن ها بوده ... نه ابر تکنیکال دمو ....

به نظر من یارو چرت گفته همین الان من یه دو جین بازی سراغ دارم یه دستی میتونی بازی کنی اتفاقا خیلیاشونم H&Sـهای پر طرفدارن توی منوی بازی یه چیزی هست به اسم درجه سختی که برای همین مواقع طراحی شده.

از پیشنهاد شما به شدت استقبال میشه نظر سنجی اضافه شد

به نظرم تا نیاد نمیشه قضاوت کرد
آقا گیم هم سلیقه ای هستش و نمیشه گفت یک بازی رو همه میپسندن

یک درخواست
اونایی که زدن این بازی یک آشغال به تمام معناست بیان دلیل خودشونو بیان کنن
میشه بپرسم چند بار بازی کردن این بازی رو ؟ بازی رو اصلا تست کردن ؟ اصلا خود کنسول رو از نزدیک دیدن
فن بازی هم خدایی حدی داره

یک درخواست
اونایی که زدن این بازی یک آشغال به تمام معناست بیان دلیل خودشونو بیان کنن
میشه بپرسم چند بار بازی کردن این بازی رو ؟ بازی رو اصلا تست کردن ؟ اصلا خود کنسول رو از نزدیک دیدن
فن بازی هم خدایی حدی داره
حالا مگه بقیه بازی رو تست کردن یا کنسول رو از نزدیک دیدن !؟ :-/ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or