Ryse به اندازه ور رفتن با گوشی موبایلتان بشما لذت خواهد داد

• Thread starter Thread starter benjohn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نظرتان در مورد رایز چیست؟

• عالیست

رای‌ها: 22 20.8%
  • یک آشغال به تمام معناست

رای‌ها: 23 21.7%
  • گرافیکش خوب است اما گیم پلی خوبی ندارد

رای‌ها: 45 42.5%
  • متوسط است

رای‌ها: 16 15.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    106
[FONT=&amp]بعد سعی کردم ببینم آیا میتوان با یک دست بازی کنم. دست چپم را بکلی از روی کنترولر برداشتم خیلی راحت توانستم راهم را از میان صد ها دشمن باز کنم و بازی را پیش ببرم گویا کرایتک این بازی را برای معلولین ساخته است.[/FONT]
عجب gameplay نسل بعدی ای! :d
رسما داغون کردن بازی رو
yahoo_4.gif
از اولشم به جز گرافیک رسما داغون بود :d

آخرین ویرایش:
اینم گفته های Joystiq

Ryse: Son of Rome feels like all sizzle and no steak. It's a procession of CPU-controlled warriors lining up to fall on protagonist Marius' sword in a stylish slow-mo ballet of blood and dismemberment. Killing enemies feels less and less triumphant with each strike, which is kind of a problem when the main focus of the game is seeing just how high you can stack the corpses.

quote_icon.png
نوشته شده توسطbenjohn
دست چپم را بکلی از روی کنترولر برداشتم خیلی راحت توانستم راهم را از میان صد ها دشمن باز کنم و بازی را پیش ببرم گویا کرایتک این بازی را برای معلولین ساخته است.

وقتی میخواستم بازی را شروع کنم هیجان زده بودم میدانستم این بازی توسط تیم با استعدادی به نام کرایتک ساخته میشود میدانستم بر اساس ویدئو هایی که دیده بودم گرافیک زیبا خواهد بود خود را برای شگفت زده شدن آماده کرده بودم. اما انتظار نداشتم پس از گذشت ده دقیقه آرزو کنم ای کاش اینجا نبودم و موقعیت فرار پیش می آمد حتی امید داشتم که پس ازگذشت زمان گیمپلی کمی جذاب تر شود اما بازی به من ثابت کرد که پس از لانچ کنسول مایکروسافت 60 دلار در جیبم باقی میماند و پس انداز میشود
09242961318134560233.jpg

آخرین ویرایش:
این که چیزی نیست من تو FF ها چشم بسته با یه دست هم میتونم مبارزه رو ببرم:d

بابا اسم فاینال فانتزی رو هم به اینجا کشوندید هاااااااا ! :d

تفاوت اینه که فاینال فانتزی با یک دست و با قوه تفکر و استراتژی چین هست !

ولی رایس ................ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or