RPCS3 | PS3 Emulator

خب با این cpu خروجی نزدیک به همین فریم میشه گرفت ، تهش با تنظیمات ور بری چند فریمی بیشتر بگیری.
از Losless استفاده کن اگه فریم بیشتر برات مهمه.

Xenia تنظیمات خاصی نداره جز اینکه سوپرسمپلینگ و... رو بخوای کم و زیاد کنی.
فقط یادت باشه که هربازی پچهای خودش رو داره که یکسری کد هستن و باید تو فایل متنی که xenia میسازه کپی پیست کنی.
اونموقع که شد اگه روشش رو پیدا نکردی بگو که برات بفرستم.
حالا همینم با همین. فریم ی کاریش میکنم
بازیا چه پچی دارن نیاز بریزم تاثیر داره؟

حالا همینم با همین. فریم ی کاریش میکنم
بازیا چه پچی دارن نیاز بریزم تاثیر داره؟
وقتی تو خود برنامه RPCS3 روی گیمی کلیک راست کنی و گزینه Manage Game Patches رو بزنی اگه پچی باشه دانلود میکنه میتونی همونجا فعال کنی چیزای مختلفو
ولی اگه دانلود نشد یا اگه لازم بود custom patch/canary patch بریزی اول برو گوگل بنویس مثلا [اسم بازی به انگلیسی] + کلمه ی RPCS3 معمولا گزینه اول سرچ سایت RPCS3 Wiki رو میاره.
اونجا علاوه بر تنظیماتی که میگن تو قسمت CPU/GPUو ... اگه چیزی گفته بودن کانفیگ کن، یکم پایینتر هم میرسی به قسمت Patches/Canary Patches که اگه Expand کنی متنش باز میشه.
اینم آموزش اضافه کردنشون به برنامه اس : custom patches
مثلا من خیلی وقت پیش Metal Gear Solid 4 رو مشکل کرش داشتم واقعا، از این همین قسمت Canary Patch 4.91 اضافه کردم واسش حل شد یه 8-9 باری تمومش کردم گیمو 0 تا 100 هنو کرش نکرده + مکس FPS اینارو هم باهاش آنلاک کردم :D

وقتی تو خود برنامه RPCS3 روی گیمی کلیک راست کنی و گزینه Manage Game Patches رو بزنی اگه پچی باشه دانلود میکنه میتونی همونجا فعال کنی چیزای مختلفو
ولی اگه دانلود نشد یا اگه لازم بود custom patch/canary patch بریزی اول برو گوگل بنویس مثلا [اسم بازی به انگلیسی] + کلمه ی RPCS3 معمولا گزینه اول سرچ سایت RPCS3 Wiki رو میاره.
اونجا علاوه بر تنظیماتی که میگن تو قسمت CPU/GPUو ... اگه چیزی گفته بودن کانفیگ کن، یکم پایینتر هم میرسی به قسمت Patches/Canary Patches که اگه Expand کنی متنش باز میشه.
اینم آموزش اضافه کردنشون به برنامه اس : custom patches
مثلا من خیلی وقت پیش Metal Gear Solid 4 رو مشکل کرش داشتم واقعا، از این همین قسمت Canary Patch 4.91 اضافه کردم واسش حل شد یه 8-9 باری تمومش کردم گیمو 0 تا 100 هنو کرش نکرده + مکس FPS اینارو هم باهاش آنلاک کردم :D
برا بازیای ps3 دیدم. خودمم تو متال گیر مشکل کرش داشتم با پچی که تو نت پیدا کردم تونستم درستش کنم
برا کیل زون3 پچی نیست؟

این شبیه ساز cpu خیلی خوب میخواد برای اینکه فریم بالا بگیری.
از طرفی کیلزونها کلا بازی سنگینی هستن چون معماری اجراشدنشون روی خود ps3 هم خیلی پیچیده بود.

آره دیگه هدف همینه که از کیفیت تصویری بازی کم کنه و فریم بیشتری بگیری.
هرچی فریم رو بالاتر در نظر بگیری خب کیفیت تصویر بیشتری رو باید قربانی کنی.

مدل CPU چیه؟
مثل fsr افت نداره فقط در حالت x3 موشن بلور بیشتری داره
من در حالت x2 هیچ افتی روی killzone2 نمیبینم

• Like
Reactions: m.d.makan
کسی موفق شده Ridge Racer 7 بدون مشکل اجرا کنه و بازی کنه؟ :D یادمه قبلا میشد مپ لود کرد و یکم پلی کرد فقط زیاد کرش میکرد ولی انگار جدیدا تو همون منوی بازی کرش میکنه

کسی موفق شده Ridge Racer 7 بدون مشکل اجرا کنه و بازی کنه؟ :D یادمه قبلا میشد مپ لود کرد و یکم پلی کرد فقط زیاد کرش میکرد ولی انگار جدیدا تو همون منوی بازی کرش میکنه
PPU Decoder رو بزار روی Interpreter (static).
پرفورمنس رو میاره پایین ولی خب مشکل کرش حل میشه.

• Love
Reactions: drak
خودت بازی کردی احیانا؟ چطور بود تجربه ات؟ مشخصات سیستمت چیه؟
نه ندارمش.
سرچ که کردم این رو توصیه میکردن ، مثل اینکه براشون جواب داده بود.

اگه ورژن جدیدش بیاد اینجا بروز میشه؟ الان 2.10.1 اومده
https://www.mediafire.com/file/m9r1ro7sc4azw1j/Lossless_Scaling.zip/file

• Like
Reactions: Warwick

تو همون سایت گفته که تو همون پچ منیجر بری برای Killzone 3 و Disable MLAA رو روشن کنی
اینو امتحان کردم فریمم رو 30 قفل شد ولی نورپردازی بازی خراب شده
اون lossless هم استفاده کردم هیچ تاثیری تو افزایش فریم نداشت

اینو امتحان کردم فریمم رو 30 قفل شد ولی نورپردازی بازی خراب شده
اون lossless هم استفاده کردم هیچ تاثیری تو افزایش فریم نداشت
برای Loosless باید حداقل 30 فریم رو بگیری که بتونه خوب عمل کنه که آرتیفکت نبینی و دیلی و استاتر و... نداشته باشی.
البته برای همه بازیها روی rpcs3 به خوبی کار نمیکنه ، باید مورد به مورد تست کنی.

• Like
Reactions: drak
میدونم خاموش که میکنم فریم بالای 24 نمیاد
گزینه خاصی هست تغییرش بدم یکم فریم بیاد بالاتر؟
آهان ببین تنظیمات رو اینطوری بزار بعد بازیو اجرا کن و بعدش به محض اینکه دکمه scale رو زدی و شروع کرد به شمردن از 5 ثانیه سریع برو توی صفحه ی بازیت ( فول اسکرین) ببین باید بالا سمت چپ صفحه چهارتا عدد بیاد به این فرمت: 30/60 مثلا
Screenshot_4.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or