اینو امتحان کردم فریمم رو 30 قفل شد ولی نورپردازی بازی خراب شده
تو همون سایت گفته که تو همون پچ منیجر بری برای Killzone 3 و Disable MLAA رو روشن کنی
اون lossless هم استفاده کردم هیچ تاثیری تو افزایش فریم نداشت
اینو امتحان کردم فریمم رو 30 قفل شد ولی نورپردازی بازی خراب شده
تو همون سایت گفته که تو همون پچ منیجر بری برای Killzone 3 و Disable MLAA رو روشن کنی
میتونی از همون منوی پچ منیجر خاموش روشن کنی پچ ها رواینو امتحان کردم فریمم رو 30 قفل شد ولی نورپردازی بازی خراب شده
میدونم خاموش که میکنم فریم بالای 24 نمیادمیتونی از همون منوی پچ منیجر خاموش روشن کنی پچ ها رو
برای Loosless باید حداقل 30 فریم رو بگیری که بتونه خوب عمل کنه که آرتیفکت نبینی و دیلی و استاتر و... نداشته باشی.اینو امتحان کردم فریمم رو 30 قفل شد ولی نورپردازی بازی خراب شده
آهان ببین تنظیمات رو اینطوری بزار بعد بازیو اجرا کن و بعدش به محض اینکه دکمه scale رو زدی و شروع کرد به شمردن از 5 ثانیه سریع برو توی صفحه ی بازیت ( فول اسکرین) ببین باید بالا سمت چپ صفحه چهارتا عدد بیاد به این فرمت: 30/60 مثلامیدونم خاموش که میکنم فریم بالای 24 نمیاد
گزینه خاصی هست تغییرش بدم یکم فریم بیاد بالاتر؟
رو 30 فریم تست کردم 60 فریمش تو ذوق میزد. ی جوری بود آنالوگ رو میچرخوندی حالت موجی داشتیبرای Loosless باید حداقل 30 فریم رو بگیری که بتونه خوب عمل کنه که آرتیفکت نبینی و دیلی و استاتر و... نداشته باشی.
البته برای همه بازیها روی rpcs3 به خوبی کار نمیکنه ، باید مورد به مورد تست کنی.
با پچ MLAA اوکی شدآهان ببین تنظیمات رو اینطوری بزار بعد بازیو اجرا کن و بعدش به محض اینکه دکمه scale رو زدی و شروع کرد به شمردن از 5 ثانیه سریع برو توی صفحه ی بازیت ( فول اسکرین) ببین باید بالا سمت چپ صفحه چهارتا عدد بیاد به این فرمت: 30/60 مثلا
View attachment 344386
میتونی 60 فریم بگیریسلام
من بخوام متال گیر ۴ بازی کنم دقیقا باید چکار کنم میشه لینک دانلود تمام مواردی که لازم دارم برام بزارید ممنون از لطفتون
سیستمم
Cpu14700k
Gpu 4070ti
Ram64
میتونم از شبیه ساز استفاده کنم ۶۰ فریم بگیرم؟
به راحتی 4k و 60 فریم میگیری.سلام
من بخوام متال گیر ۴ بازی کنم دقیقا باید چکار کنم میشه لینک دانلود تمام مواردی که لازم دارم برام بزارید ممنون از لطفتون
سیستمم
Cpu14700k
Gpu 4070ti
Ram64
مبارکهدمتون گرم از سر بیکاری این تاپیک رو خوندم الان دارم کیلزون 2 رو با کیفیت 2K و 60 فریم بازی میکنم![]()
مبارکه
جدیدا هی این کلمه 2k رو میشنونم اینجامنظورتون 2560x1440 هست؟
هیچ مشکلی نداره عین اسب هم فریم می ده من چنتا لولش رفتم کرشی هم نداشتکسی موفق شده Ridge Racer 7 بدون مشکل اجرا کنه و بازی کنه؟یادمه قبلا میشد مپ لود کرد و یکم پلی کرد فقط زیاد کرش میکرد ولی انگار جدیدا تو همون منوی بازی کرش میکنه
به نظرم تا اپدیت پایدار بایوست صبر کن اگر نمی خوای CPU ت از دست بدیسلام
سیستمم
Cpu14700k
Gpu 4070ti
Ram64
ماکان اخرین کلیپ سازنده ش هم 60 نمی گرفت این بازی هنوز 60 ثابت روی هیچ سیستمی نمی ده اما خیلی جاهاش به 60 می رسه مشکل کرش کردن هم همچنان داره اما فواصلش طولانی هستبه راحتی 4k و 60 فریم میگیری.
این ویدیو رو ببین و تنظیمات و... رو طبقش انجام بده.
بسیار عالی انشالله که لذتش رو برده باشیبازی موقع انفجارها و صحنه های شلوغ افت فریم داره تا ۴۰ فریم اینا ولی خود بازی خیلی خوبه. تازه میفهمم طرفداراش چرا سونی رو فحش میدن نسخه جدید نمیده![]()
2k یه رزولوشن سینمایی قدیمیه (DCI) با رزولوشن 2048x1080 که وقتی به aspect ratioی 16:9 تبدیل میشه با 1080p برابری میکنه (برای این میگفتن بهش 2k چون مقدار پیکسل های افقی اش 2k/2048 بود.)آری.