اتفاقا منم دلم میخواد بدونم اینو. چون رو کامپیوترم ssd ندارم و جی تی 5 اونقدر بد اجرا میشه که احساس میکنم انگار تقصیره هارده...من هنوز یچیزی رو نفهمیدم مثلا اگه فایل بازی توی drive hdd باشه یا ssd تاثیری داره باز یا فقط خود برنامه
بنظرم نمیتونه ربطی داشته باشه چون اون زمان هم بازیا برای hdd ساخته میشدن و دور هاردها هم 5400rpm بود یعنی یه چیز خیلی معمولیاتفاقا منم دلم میخواد بدونم اینو. چون رو کامپیوترم ssd ندارم و جی تی 5 اونقدر بد اجرا میشه که احساس میکنم انگار تقصیره هارده...
به نظر من مشکل برنامه س (یا مشکل اصلی تر همون معماری خود PS3 ملعونه!) من رو جفتش GOW III رو امتحان کردم تفاوتی ندیدم! (البته دو سال پیش)من هنوز یچیزی رو نفهمیدم مثلا اگه فایل بازی توی drive hdd باشه یا ssd تاثیری داره باز یا فقط خود برنامه
اتفاقا منم دلم میخواد بدونم اینو. چون رو کامپیوترم ssd ندارم و جی تی 5 اونقدر بد اجرا میشه که احساس میکنم انگار تقصیره هارده...
فایل های بازی میتونه تو هارد سرعت پایین هم باشه ولی خود امولاتور و اون آدرسی که بازیها رو درش Cashe میکنه رو میتونی بزاری روی SSD اگه برات مهمه.من هنوز یچیزی رو نفهمیدم مثلا اگه فایل بازی توی drive hdd باشه یا ssd تاثیری داره باز یا فقط خود برنامه
منظورش گرن توریسمو 5 بود.چرا نسخه کامپیوتر رو نمیگیری؟ مجبوری مگه رو امولاتور بری!؟
نمیشه.برا من با اینکه async روشنه همش استاتر دارم و مینویسه Compiling shader
چه باید کرد؟ نمیشه یبار همشو کامپایل کنه بعد وارد بازی بشه؟
چه گیمایی؟ من هرچی گیم با کاستوم کانفیگ خود wiki داشتم الان دارن کرش میکنناخرین اپدیت پرفورمنس بوست خوبی داشته من تست کردم حدودا 30 درصدی روی فریم ها رفته

تقریبا همشون چون یک سری تغییر اساسی برای استفاده از CPU داخلش دادنچه گیمایی؟ من هرچی گیم با کاستوم کانفیگ خود wiki داشتم الان دارن کرش میکنن![]()
Lossless Scalingاخرین اپدیت پرفورمنس بوست خوبی داشته من تست کردم حدودا 30 درصدی روی فریم ها رفته
نرم افزار؟Lossless Scaling
رو استفاده کنید مشکل کلیه گیم ها حل میشه الان کیلزون 2 رو دارم 144 میزنم
تو سایتا گشتم این ورژن شو پیدا نکردم. از کجا دانلود کردی؟بله
با این تنظیمات 2برابر کنید فریم رو و اگر فریم کم بود x3 کنید ( البته یکم موشن بلور خواهد داشت ولی اوکیه )
View attachment 343871