RPCS3 | PS3 Emulator

دوستان این بازی کیلزون 2 رو چجوری 60 فریم میزنید
با سخت افزار خیلی قوی هم نتونستم 60 بگیرم لطفا یک آموزش برام بگذارید ممنون میشم :x

با سخت افزار خیلی قوی هم نتونستم 60 بگیرم لطفا یک آموزش برام بگذارید ممنون میشم :x
سخت افزار که کلا CPU خیلی خوب میخواد همین.
که باز هم شاید نشه روی 4k شصت فریم ثابت گرفت.
افت فریم و... جزو اجرای بازیه.

از این تنظیمات و پچ استفاده کردی؟
https://wiki.rpcs3.net/index.php?title=Killzone_2

سلام

Killzone 2
سیستم من
cpu:12600
vga:780
ram:64
ولی تو بازی کیلزون کلا رنگها در همه
صدا درسته
بازی stop می کنم تصویر درست میشه
لطفا یکی عکس از تنظیماتش بزاره

https://wiki.rpcs3.net/index.php?title=Killzone_2
والا رایزن 5800X دارم با rtx 3080
ولی فریم با بدختی 35 میده
آخرین آپدیت بازی نصب شده و تنظیمات هم اعمال کردم

والا رایزن 5800X دارم با rtx 3080
ولی فریم با بدختی 35 میده
آخرین آپدیت بازی نصب شده و تنظیمات هم اعمال کردم
گرافیک اصلا مهم نیست.
اصل کاری cpu که خب با این مدل باید کلاکش رو ببری بالا تا بتونی فریم بیشتری بگیری.
این امولاتور بیشتر از 16 ترد نمیتونه استفاده کنه ، کلاک cpu خیلی مهمتره.
ببین میتونی تو حالت توربو نگهش داری یا اورکلاک امن کنی ، اطلاعاتم در مورد AMD کمه.

• Like
Reactions: ortegoli
من به 7800 نمی گم خیلی قوی 5800 که میان رده س از نظرم :D

سری x3d با ترکیب avx512 می تونن 60 تقریبا ثابت 4k بده این بازی رو من تقریبا 60 ثابت می گیرم فقط گاهی می فیریزه که گویا با اپدیت های جدید فیکس شده تست نکردم

• Like
Reactions: ortegoli
برای بازی مثل کیلزون ۲ که دسته سیکس اکسیس میخواد میشه بدون اون مرحله رو رد کرد؟
جواب درست اینه که نیاز به گیم پد sixaxis دار حتما داری.
ولی میتونی دورش بزنی و ساپورت موس کیبورد به امولاتور اضافه کنی.
با این پلاگین هم میتونی مثل باقی شوترهای PC با موس و کیبورد بازی کنی هم اون قسمتهایی که گیم پد موشن دار میخواد رو با موس انجام بدی.
GitHub - isJuhn/KAMI: Kot And Mouse Injector

خودم تست نکردم ، اگه باگ و... داره تهش میتونی اون قسمت ها رو با موس/کیبورد اینجکت کنی و رد کنی ، بعدش رو دوباره برگردی با گیم پد ادامه بدی.

==========
البته قبل همه اینها اگه CPU تقریبا جدیدتری داری بیا سمت RPCS3 و یه بازی مثل کیلزون.
اگه سی پی یوت AVX-512 رو ساپورت میکنه خیلی کار راحت تری داری(اگه اشتباه نکنم 2019 یا 2020 به این سمت همه این ویژگی رو دارن)
قدیمی ترها با اینکه شاید قویتر هم باشن ولی چون این ویژگی رو ندارن کارشون تو RPCS3 خیلی سخت تره و فریم پایینتری میدن.

آخرین ویرایش:
جواب درست اینه که نیاز به گیم پد sixaxis دار حتما داری.
ولی میتونی دورش بزنی و ساپورت موس کیبورد به امولاتور اضافه کنی.
با این پلاگین هم میتونی مثل باقی شوترهای PC با موس و کیبورد بازی کنی هم اون قسمتهایی که گیم پد موشن دار میخواد رو با موس انجام بدی.
GitHub - isJuhn/KAMI: Kot And Mouse Injector

خودم تست نکردم ، اگه باگ و... داره تهش میتونی اون قسمت ها رو با موس/کیبورد اینجکت کنی و رد کنی ، بعدش رو دوباره برگردی با گیم پد ادامه بدی.

==========
البته قبل همه اینها اگه CPU تقریبا جدیدتری داری بیا سمت RPCS3 و یه بازی مثل کیلزون.
اگه سی پی یوت AVX-512 رو ساپورت میکنه خیلی کار راحت تری داری(اگه اشتباه نکنم 2019 یا 2020 به این سمت همه این ویژگی رو دارن)
قدیمی ترها با اینکه شاید قویتر هم باشن ولی چون این ویژگی رو ندارن کارشون تو RPCS3 خیلی سخت تره و فریم پایینتری میدن.
13600k دارم

13600k دارم
اینتل از نیمه دوم نسل ۱۲ قابلیت AVX512 رو کاملا غیر فعال کرد. ولی خب 13600k بقدری قوی هست که تقریبا در حد 12700k + AVX512 فریم می‌ده.
جز S Tier ها حساب می‌شه برای این شبیه‌ساز. فقط دو نسل آخر رایزن (اونم مدل‌های های اندش بهمراه AVX512) و 12900k/13900k/14900k بهتر هستن. هر چیزی که توی سایتشون‌ زده قابل بازی، با سی پی یوی شما هم براحتی اجرا می‌شه.

تجربه من با 14600k و کیلزون خیلی مثبت بود. بین 35-144 فریم می‌داد. روی 50 قفل کردم با VRR کاملا قابل بازی بود.

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
اینتل از نیمه دوم نسل ۱۲ قابلیت AVX512 رو کاملا غیر فعال کرد. ولی خب 13600k بقدری قوی هست که تقریبا در حد 12700k + AVX512 فریم می‌ده.
جز S Tier ها حساب می‌شه برای این شبیه‌ساز. فقط دو نسل آخر رایزن (اونم مدل‌های های اندش بهمراه AVX512) و 12900k/13900k/14900k بهتر هستن. هر چیزی که توی سایتشون‌ زده قابل بازی، با سی پی یوی شما هم براحتی اجرا می‌شه.

تجربه من با 14600k و کیلزون خیلی مثبت بود. بین 35-144 فریم می‌داد. روی 50 قفل کردم با VRR کاملا قابل بازی بود.
گرافیکتون چیه؟
من با 12600 و گرافیک 780oc3g اجرا میکنم صفحه گیره stop میزنم صفحه درست میشه؟
تنظیم خاصی داره

یک اتفاق خیلی جالبه افتاده
شبیه ساز را برای رسپبری 5 پورت کردن
رسپبری 5 یک برد آرم هست که های اند هم از نظر قدرت نیست
اگر چه بازیها را با رزولیشن بالایی اجرا نمیکنه ولی کار بزرگی کردند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or