سخت افزار که کلا CPU خیلی خوب میخواد همین.دوستان این بازی کیلزون 2 رو چجوری 60 فریم میزنید
با سخت افزار خیلی قوی هم نتونستم 60 بگیرم لطفا یک آموزش برام بگذارید ممنون میشم
سیستم منسخت افزار که کلا CPU خیلی خوب میخواد همین.
که باز هم شاید نشه روی 4k شصت فریم ثابت گرفت.
افت فریم و... جزو اجرای بازیه.
از این تنظیمات و پچ استفاده کردی؟
Killzone 2
والا رایزن 5800X دارم با rtx 3080سخت افزار که کلا CPU خیلی خوب میخواد همین.
که باز هم شاید نشه روی 4k شصت فریم ثابت گرفت.
افت فریم و... جزو اجرای بازیه.
از این تنظیمات و پچ استفاده کردی؟
https://wiki.rpcs3.net/index.php?title=Killzone_2
گرافیک اصلا مهم نیست.والا رایزن 5800X دارم با rtx 3080
ولی فریم با بدختی 35 میده
آخرین آپدیت بازی نصب شده و تنظیمات هم اعمال کردم
من به 7800 نمی گم خیلی قوی 5800 که میان رده س از نظرمدوستان این بازی کیلزون 2 رو چجوری 60 فریم میزنید
با سخت افزار خیلی قوی هم نتونستم 60 بگیرم لطفا یک آموزش برام بگذارید ممنون میشم
جواب درست اینه که نیاز به گیم پد sixaxis دار حتما داری.برای بازی مثل کیلزون ۲ که دسته سیکس اکسیس میخواد میشه بدون اون مرحله رو رد کرد؟
شماره سوم توی تنظیمات یه گزینه داره که غیرفعالش میکنه ولی شما ه دوم ندارن. فقط باید بازی آپدیت باشهبرای بازی مثل کیلزون ۲ که دسته سیکس اکسیس میخواد میشه بدون اون مرحله رو رد کرد؟
13600k دارمجواب درست اینه که نیاز به گیم پد sixaxis دار حتما داری.
ولی میتونی دورش بزنی و ساپورت موس کیبورد به امولاتور اضافه کنی.
با این پلاگین هم میتونی مثل باقی شوترهای PC با موس و کیبورد بازی کنی هم اون قسمتهایی که گیم پد موشن دار میخواد رو با موس انجام بدی.
GitHub - isJuhn/KAMI: Kot And Mouse Injector
خودم تست نکردم ، اگه باگ و... داره تهش میتونی اون قسمت ها رو با موس/کیبورد اینجکت کنی و رد کنی ، بعدش رو دوباره برگردی با گیم پد ادامه بدی.
==========
البته قبل همه اینها اگه CPU تقریبا جدیدتری داری بیا سمت RPCS3 و یه بازی مثل کیلزون.
اگه سی پی یوت AVX-512 رو ساپورت میکنه خیلی کار راحت تری داری(اگه اشتباه نکنم 2019 یا 2020 به این سمت همه این ویژگی رو دارن)
قدیمی ترها با اینکه شاید قویتر هم باشن ولی چون این ویژگی رو ندارن کارشون تو RPCS3 خیلی سخت تره و فریم پایینتری میدن.
اینتل از نیمه دوم نسل ۱۲ قابلیت AVX512 رو کاملا غیر فعال کرد. ولی خب 13600k بقدری قوی هست که تقریبا در حد 12700k + AVX512 فریم میده.13600k دارم
گرافیکتون چیه؟اینتل از نیمه دوم نسل ۱۲ قابلیت AVX512 رو کاملا غیر فعال کرد. ولی خب 13600k بقدری قوی هست که تقریبا در حد 12700k + AVX512 فریم میده.
جز S Tier ها حساب میشه برای این شبیهساز. فقط دو نسل آخر رایزن (اونم مدلهای های اندش بهمراه AVX512) و 12900k/13900k/14900k بهتر هستن. هر چیزی که توی سایتشون زده قابل بازی، با سی پی یوی شما هم براحتی اجرا میشه.
تجربه من با 14600k و کیلزون خیلی مثبت بود. بین 35-144 فریم میداد. روی 50 قفل کردم با VRR کاملا قابل بازی بود.