RPCS3 | PS3 Emulator

برای Loosless باید حداقل 30 فریم رو بگیری که بتونه خوب عمل کنه که آرتیفکت نبینی و دیلی و استاتر و... نداشته باشی.
البته برای همه بازیها روی rpcs3 به خوبی کار نمیکنه ، باید مورد به مورد تست کنی.
رو 30 فریم تست کردم 60 فریمش تو ذوق میزد. ی جوری بود آنالوگ رو میچرخوندی حالت موجی داشتی
اگه 30 فریم فیکس هم بده راضیم

آهان ببین تنظیمات رو اینطوری بزار بعد بازیو اجرا کن و بعدش به محض اینکه دکمه scale رو زدی و شروع کرد به شمردن از 5 ثانیه سریع برو توی صفحه ی بازیت ( فول اسکرین) ببین باید بالا سمت چپ صفحه چهارتا عدد بیاد به این فرمت: 30/60 مثلا
View attachment 344386
با پچ MLAA اوکی شد

سلام
من بخوام متال گیر ۴ بازی کنم دقیقا باید چکار کنم میشه لینک دانلود تمام مواردی که لازم دارم برام بزارید ممنون از لطفتون
سیستمم
Cpu14700k
Gpu 4070ti
Ram64
میتونم از شبیه ساز استفاده کنم ۶۰ فریم بگیرم؟

سلام
من بخوام متال گیر ۴ بازی کنم دقیقا باید چکار کنم میشه لینک دانلود تمام مواردی که لازم دارم برام بزارید ممنون از لطفتون
سیستمم
Cpu14700k
Gpu 4070ti
Ram64
میتونی 60 فریم بگیری
https://tehranpcservice.ir/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots/
آخرین ورژن شبیه ساز هم از سایتش بگیر بعد بعد به نت وصل شو تا پچ های بازی رو برات بیاره تیکش رو بزن و بازی کن

• Like
Reactions: navid_x360
سلام
سیستمم
Cpu14700k
Gpu 4070ti
Ram64
به راحتی 4k و 60 فریم میگیری.
این ویدیو رو ببین و تنظیمات و... رو طبقش انجام بده.

آخرین ویرایش:
مبارکه :D
جدیدا هی این کلمه 2k رو میشنونم اینجا :D منظورتون 2560x1440 هست؟

آری.

بازی موقع انفجارها و صحنه های شلوغ افت فریم داره تا ۴۰ فریم اینا ولی خود بازی خیلی خوبه. تازه میفهمم طرفداراش چرا سونی رو فحش میدن نسخه جدید نمیده :دی

کسی موفق شده Ridge Racer 7 بدون مشکل اجرا کنه و بازی کنه؟ :D یادمه قبلا میشد مپ لود کرد و یکم پلی کرد فقط زیاد کرش میکرد ولی انگار جدیدا تو همون منوی بازی کرش میکنه
هیچ مشکلی نداره عین اسب هم فریم می ده من چنتا لولش رفتم کرشی هم نداشت

سلام
سیستمم
Cpu14700k
Gpu 4070ti
Ram64
به نظرم تا اپدیت پایدار بایوست صبر کن اگر نمی خوای CPU ت از دست بدی
این بازی یک شیدر کش بسیار طولانی در حد 30 دقیقه حداقل داره که پردازنده روی 100 درصد با مکس توان نگه می داره احتمالا بعدشم CPU ت می سوزه صبر کن تا اینتل لاقل اپدیت نهایی میکرو کدش بده
به راحتی 4k و 60 فریم میگیری.
این ویدیو رو ببین و تنظیمات و... رو طبقش انجام بده.
ماکان اخرین کلیپ سازنده ش هم 60 نمی گرفت این بازی هنوز 60 ثابت روی هیچ سیستمی نمی ده اما خیلی جاهاش به 60 می رسه مشکل کرش کردن هم همچنان داره اما فواصلش طولانی هست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amin200200
بازی موقع انفجارها و صحنه های شلوغ افت فریم داره تا ۴۰ فریم اینا ولی خود بازی خیلی خوبه. تازه میفهمم طرفداراش چرا سونی رو فحش میدن نسخه جدید نمیده :دی
بسیار عالی انشالله که لذتش رو برده باشی :D
آری.
2k یه رزولوشن سینمایی قدیمیه (DCI) با رزولوشن 2048x1080 که وقتی به aspect ratioی 16:9 تبدیل میشه با 1080p برابری میکنه (برای این میگفتن بهش 2k چون مقدار پیکسل های افقی اش 2k/2048 بود.)
1440p یا همون 2560x1440 معادل DCI سینمایی نداره و اگه بخوایم شبیه 4k و 2k صداش کنیم باید بگیم 2.5k یه جورایی :D چون واقعا 2k نیست، معمولا لفظ درستش همون 1440p هست یا QHD/WQHD

هی اینجا مخصوصا و کلا ایرانیا هی اینو 2k صدا میکنن من برگام میریزه که اینا 2048x1080 از کجا پیدا کردن تو این دوره زمونه :D

2k یه رزولوشن سینمایی قدیمیه (DCI) با رزولوشن 2048x1080 که وقتی به aspect ratioی 16:9 تبدیل میشه با 1080p برابری میکنه (برای این میگفتن بهش 2k چون مقدار پیکسل های افقی اش 2k/2048 بود.)
1440p یا همون 2560x1440 معادل DCI سینمایی نداره و اگه بخوایم شبیه 4k و 2k صداش کنیم باید بگیم 2.5k یه جورایی :D چون واقعا 2k نیست، معمولا لفظ درستش همون 1440p هست یا QHD/WQHD

هی اینجا مخصوصا و کلا ایرانیا هی اینو 2k صدا میکنن من برگام میریزه که اینا 2048x1080 از کجا پیدا کردن تو این دوره زمونه :D
مرسی رفیق. نمیدونستم حقیقتش این موضوع رو.

• Love
Reactions: drak

چرا فکر میکنی فقط ایرانیا اینطور صدا میزنن؟
تو همه کشورها خیلیها از این اعداد استفاده میکنن اونهم برای فهم بهتر مشتری.
خیلی از کمپانیهای سازنده تو تبلیغات و جاهای دیگه از همین اعداد 1080 ، 2K ، 4K ، 8K استفاده میکنن.
درسته از لحاظ علمی درست نیست ولی برای مصرف کننده معمولی این نامگذاریها قابل فهم تره.

خب ماها هم عادت کردیم و خلاصه تره و هربار که این اعداد رو میبینیم برامون حل شدست که هم مصرف کننده معمولی و هم آگاه تر به راحتی متوجه میشن منظور چیه.
فقط مختص ایران نیست و خیلی جاها این نوع نامگذاری رو میبینیم، کافیه سرچ کنی 2K TV/Monitors.

خب ماها هم عادت کردیم و خلاصه تره و هربار که این اعداد رو میبینیم برامون حل شدست که هم مصرف کننده معمولی و هم آگاه تر به راحتی متوجه میشن منظور چیه.
فقط مختص ایران نیست و خیلی جاها این نوع نامگذاری رو میبینیم، کافیه سرچ کنی 2K TV/Monitors.
برا همچین جایی زشته :D

آخرین ویرایش:
  • Smile
  • Like
Reactions: GPSY and m.d.makan
تو یه هفته silent hill downpour,gow asencion و mgs4 رو بعد سال ها دوباره تموم کردم.انصافا چه بازیهای نابی بودن.تو این سه تا بازی رو 4k بودم و هیچ باگی نبود(البته با استفاده از تنظیمات مربوط به هر بازی)

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or