Farh@d
کاربر سایت
با سیتم قوی که صد ها بار قوی تر از سخت افزار این کنسول هست ولی آیا سخت افزاری هست که صد ها بار از PS3 قوی تر باشه؟
به نکته ی خوبی اشاره کردید، سیستم خوب یا همون سیستم عالی!!! همه که سیستم عالی ندارن، یه بنده ی خدا مثل من میخواد با یه سیستم نسبتا خوب بتونه بازی ها رو به خوبی اجرا کنه؛ مثلا الان من نسبت به چند سال پیش که بازی های PS2 رو شبیه سازی میکردم سرعت خیلی بیشتری میگیرم با همون سیستم! ما انتظار داریم با همین سیستم عادی بتونیم بازی ها رو به بهترین شکل ممکن اجرا کنیم و میبینید که با پیشرفت شبیه سازها این اتفاق داره میفته.
به همین خاطر هم هست که بنده و جناب paradaimix میگیم که اجرای گیم های PS3 برای قشر متوسط جامعه مانند افرادی مثل من و ایشون و خیلی های دیگه توهم به حساب میاد!
این خواسته شما غیر معقول هست. شما هیچ وقت نمیتونی با این سیستم ها امروزی اگر این کنسول EMU بشه بازی کنی. مثل این میمونه بخوایی با گرافیک 6400 بری بازی ویچر بازی کنی و توقع داشته باشی برنامه نویسی این بازی جوری باشه که بتونی با این سیستم بازی کنی نه عزیز هر چیزی با تناسب به روند زمان پیش میره اگر PS3 قوی هست باید سیستمت رو برای اجرای بازیهای اون ارتقا بدی. مثل اپدیدت کردن فریمور میمونه.. شما نباید توقع داشته باشید کنسولی که سالها وقت صرف اون شد که هک بشه به همین راحتی بیاد با یه Emelator چند مگی اون در سیستم های خونگی بشه راحت بازی کرد.