آقا چرا انقدر لقمه رو الکی دور سر خودتون میچرخونین؟! کنسول ps2 سال 2000 ریلیز شد و تا سال 2007 نمیشد حتی یک بازیشو رو روی pc اجرا کرد چون امیولیتوری وجود نداشت! با آمدن pcsx2 و بهبود این نرم افزار، آرام آرام بازیهای PS2 قابل بازی کردن شدن روی pc (البته با فریم پایین). الان که تو سال 2014 هستیم با یمقدار ارفاق میشه گفت که pcsx2 یه نرم افزار کامله. خلاصه کنم حرفمو...، PS2 سال 2000 اومد و تا سال 2014 نمیشد بازیهاشو درست و حسابی اجرا کرد، حالا ps3 که سال 2006 اومده و خیلی سختتر از PS2 کپی خور شده رو دیگه خودتون حساب کنید!!
توصیه میکنم از فکر اجرای بازیهای ps3 دربیاید و بجاش پولاتونو جمع کنید و یه ps4 بخرید (که قیمتشم این روزا با ps3 تقریبا برابره).
(نقل قول از teznade):
سال 2000 چندتا وب سایت توی جهان بود چندتا میشد همکار پیدا کرد سرعت نت چقدر بود ؟ دائی جان ناپلئون دورش تموم شده پره پره ش اینه شبیه سازش سال 2015 یا 2016 میتونه بازی هارو اجرا کنه الان سرعت نت طوری طرف بازی رو با هرچی حجم باشه اپ میکنه میده به همکارش همکارش کار میکنه اپ میکنه سورس و میده فعلانی همینجوری میشه که یه شبیه ساز به وجود میاد
- - -ویرایش - - -
(پاسخ):
عزیزم شما یه نکته ای رو ناقص متوجه شدی، درسته که سرعت نت و برنامه نویسا بیشتر شدن، ولی آیا فکر میکنی این برنامه نویسا همگی سوادشون در حد بالاست؟! و آیا اینا با جان و دل و تمام-وقت برای این کار مایه میذارن؟! نه عزیزم اینطور نیست، اولا بین اينهمه برنامه نویس تعداد اندکی آدم ماهر پیدا میشه ثانیا هیچکدام از اینا تمام وقتشونو روی این کار نمیزارین و تنها از اوقات فراغتشون برای کار روی پروژه استفاده میکنن چون پولی در قبالش دریافت نمیکنن ثالثا ps3 دستگاه پیچیده ایه و برنامه نویسا باید با یه عالمه جینگولک بازی و هک و کرک به ساختارش پی ببرن.
هنوز که هنوزه بازیهای ps1 اجرا کردنشون با نقص و کاستی همراهه!!! بهترین نرم افزارش (ePSXe) ورژن جدیدش که تازگيها اومده تست زدم دیدم هنوز تو اجرای بعضی بازیها یمقدار مشکل داره!!! کجایی دادا؟ تو رویا سیر میکنی؟ به همین خیال باش که سال 2015 بازیهای ps3 رو اجرا کنی!!!!
(نقل قول از teznade):
سال 2000 چندتا وب سایت توی جهان بود چندتا میشد همکار پیدا کرد سرعت نت چقدر بود ؟ دائی جان ناپلئون دورش تموم شده پره پره ش اینه شبیه سازش سال 2015 یا 2016 میتونه بازی هارو اجرا کنه الان سرعت نت طوری طرف بازی رو با هرچی حجم باشه اپ میکنه میده به همکارش همکارش کار میکنه اپ میکنه سورس و میده فعلانی همینجوری میشه که یه شبیه ساز به وجود میاد
- - -ویرایش - - -
(پاسخ):
عزیزم شما یه نکته ای رو ناقص متوجه شدی، درسته که سرعت نت و برنامه نویسا بیشتر شدن، ولی آیا فکر میکنی این برنامه نویسا همگی سوادشون در حد بالاست؟! و آیا اینا با جان و دل و تمام-وقت برای این کار مایه میذارن؟! نه عزیزم اینطور نیست، اولا بین اينهمه برنامه نویس تعداد اندکی آدم ماهر پیدا میشه ثانیا هیچکدام از اینا تمام وقتشونو روی این کار نمیزارین چون پولی در قبالش دریافت نمیکنن ثالثا ps3 دستگاه پیچیده ایه و برنامه نویسا باید با یه عالمه جینگولک بازی و هک و کرک به ساختارش پی ببرن.
هنوز که هنوزه بازیهای ps1 اجرا کردنشون با نقص و کاستی همراهه!!! بهترین نرم افزارش (ePSXe) ورژن جدیدش که تازگيها اومده تست زدم دیدم هنوز تو اجرای بعضی بازیها یمقدار مشکل داره!!! کجایی دادا؟ تو رویا سیر میکنی؟ به همین خیال باش که سال 2015 بازیهای ps3 رو اجرا کنی!!!!
اگه با اجرای بازی های ps1 مشکل داریی دلیل بر بد بودن یا مشکل دار بودن شبیه ساز نیست از کاربرش و سیستمش هست وگرنه من ps1 و ps2 رو با شبیه ساز اونم روی لب تاپ با cpu i5 به فریم 60 بازی میکنم البته بعضی جاها مشکل هست توی ps2 ولی بازی میکنم سیو میکنم و میتونم ببینم بازی اخرش چی میشه هرچی بازی توی سایت cool roms هست من اجرا کردم بعضی هاشون با ایراد ولی مهم نیست چون شبیه ساز هست اما ps1 من تاحالا هیچ مورد نداشتم تازه با شرر پکت بازی هارو با بهترین گرافیک اجرا کردم درحد ps2 شایدم بالاتر وقتی یکی میاد شبیه ساز یه کنسولی رو با گزارش هاش میذاره پس منتظر بمون تا کامل بشه و بتونی بازی کنی ps3 اونقدرهام پیچیده نیست اگه بود با اون روش هک نمیشد اونم توسط یه بچه اسپانیایی پس خیلی ها روی این مورد کار میکنن یه سری ها هستن با یک دلار یا 5 دلار کمک میکنن هدف فقط بازی انحصاری ps3 هست پس روی این مورد کار میکنن که این خودش سرعت کارکردو بالا میبره چون نهایت بشه 50 تا انحصاری با 50 تا معماری با 50 تا روش تنظیم و روش اجرا نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه من همینجا هستم و از روی منطقم میگم خودتو اماده کن واسه بازی کردند ps3 روی pc الان خیلی فرق کرده سرعت همه چی بالاست حتی pc های توی خونه ملت که راحت میتونن بازی های ps3 رو اجرا کنن
در اینکه این روزها پی سی ها قوی شدن تردیدی نیست ولی نرم افزار هم باید بتونه عمل تقلید رو بدرستی انجام بده وگرنه روی بهترین سخت افزار هم فریم پایین خواهد بود.
شما روی همون لپتاپی که گفتی بازیهای PS2 رو با 60 فریم اجرا میکنی، اگه تونستی بازی shadow of the colossus رو با همین فریم اجرا کنی جایزه داری!
امیولیتور ps1 هم هنوز بازیهایی مثل فوتبال و بعضی از نسخه های mega man رو بخوبی اجرا نمیکنه، مثلا بعضی قسمت صدا نداره یا تکستچرها بدرستی نمایش داده نمیشن.
وقتی من با یه سیستم قوی میرم سراق اجرای بازیهای ps1، بعضی هاش خوب اجرا میشه و بعضیها هم بد، بنظرت مشکل از کجاست؟ از سیستمه؟ از بازیهاست؟ معلومه که مشکل از اون نرم افزار شبیه سازه. هیچ نرم افزاری کامل نیست و حتی بهترین نرم افزارها هم یمقدار باگ و مشکل دارن، پس نمیشه گفت مشکل از نرم افزار نیست، اتفاقا مشکل اصلی همونه.
من که از خدامه هرچه زودتر بازیهای ps3 قابل اجرا بشه روی pc، ولی نميدونم چرا به دلم افتاده به این زوديها این اتفاق نخواهد افتاد!
سال 2017 یا 2016 شبیه ساز ps3 آماده میشه.تا اون موقع برید با شبیه ساز ps2 ps1 حال کنید.:d
سال 2017 یا 2016 شبیه ساز ps3 آماده میشه.تا اون موقع برید با شبیه ساز ps2 ps1 حال کنید.:d
واقعا میخواید با یه معماری که تهش مثلا core i7 و 64 bit هستش معماریه عجیب کنسول سونی که سی پی یوش برا IBM هستش و بطور مثال یکی از گیراش 256 BIT بودنش هستش{حالا بقیه بماند}رو تو این ۲/۳ سال شبیه سازی کنند؟برید بالای ۵/۶ سال...{اگه شدنی باشه}
حق با شماست، ps2 و ps3 بر پایه معماری powerPC ساخته شدن؛ این معماری توسط IBM و MOTOROLA و apple طراحی شده و از نظر قدرت پردازش بسیار قویتر از معماری های x86 و ARM هست. ولی powerPC یه مشکلی داره اونم اینکه نوشتن برنامه و نرم افزار برای این معماری خیلی سخته! و نوشتن امولاتوری که این معماری رو روی x86 اجرا کنه از اون هم سخت تره! واسه همینه که سونی و مایکروسافت در کنسول جدیدشون powerPC رو کنار گذاشتن و به x86 رو آوردن (شرکتهای بازی ساز بیچاره میشدن تا یه بازی برای ps3 بنویسن!)؛ وگرنه اگه بحث سر قدرت و سرعت باشه، powerPC بی رقیبه. ساختارش هم همونطور که اشاره کردید خیلی با x86 فرق داره، powerPC توی هر ورژن جدید، ضریب بیتش دوبرابر میشه (الان فکر کنم یه چیزی تو مایه های 512 بیت یا بالاتر باشه) ولی x86 هنوز اندرخم 64 بیته.