RoyaL-KnightS کلن MW3

سلام به همه
این کلن ریسکی درخواست کلن مچ داده.دیشب ساعت 1,2 که Risky hidden به من پیام داد که کلن ما آماده بازی هست من هم گفتم باشه با علی و شاهین هماهنگ میکنم بهت خبر میدم.گفت همین الان بازی کنیم که من گفتم الان از کلن ما 2 نفر هست و تا علی و شاهین اجازه ندهند من با هیچ کلنی,کلن مچ بازی نمیکنم.
در کل گفتند که به شما بگم تو همین چند روز یه کلن مچ بازی کنیم.اونا امروز ساعت 5 بعد از ظهر رو پیشنهاد دادند.

بچه ها من شنیدم این کلن ریسکی تو هاست خودشون نامردی میکنند

یعنی کلاس های شما رو میبندند ....پرک هاتون رو میبندند و یه کلاس خودشون براتون میسازن که اسلحه اشغالی داره
بهتره اماده باشین

یعنی کلاس های شما رو میبندند ....پرک هاتون رو میبندند و یه کلاس خودشون براتون میسازن که اسلحه اشغالی داره
بهتره اماده باشین

ببخشید می شه گیمرتگتون رو بگید؟؟؟

در ضمن. دوستی جای خود. بازی و کلن هم جای خود. فرند لیست من تا خرخره پره. منتظر وقتم یکی از کلن لیو بده یا ... تا ریموش کنم...
در ضمن. من و علی و علی سلیمی و آرش (SpirantDuck7-Ali Wilson9-DARK FACE74-Ostagar7) هممون 18 سالمونه.
راستی یه قانون جدید گذاشتم واسه ورود به کلن...
علاوه بر رتیو بالای 0.80 باید سنتو بالای16 سال باشه...
در ضمن. ما عضو غیر فعال نمی خوایم. عماد و محسن و چند نفر دیگه رو من هر روز دارم تو لایو می بینم. واقعا زحمت کشند. من نمی خوام توو RoyaL کسی تنبل بازی به خرج بده....

در ضمن کلن MortaL SIN به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی متحد ما نخواهد شد... اگه هر کدومشون رو دیدید که گفت کلن ما و اووونا سنمی با هم دیگه داره با لگد برید تو شیکمش.

در ضمن Amin8400 ریز می بینمت... فهمیدی داداش. در حدی نمی بینمت که بخوام رو در رو باهات بازی کنم. نوب

در ضمن کلن MortaL SIN به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی متحد ما نخواهد شد... اگه هر کدومشون رو دیدید که گفت کلن ما و اووونا سنمی با هم دیگه داره با لگد برید تو شیکمش.
چشم.
8.643.medium.aspx

بهتره اماده باشین

دیشب من داشتم باهاشون هاردکور دامنیشن بازی میکردم ..... !!!!! ساعت 4 صبح
تو گروه نفر اول بودم با 48 کیل .... نفر دوم ریسکی هیدن بود با 40 تا .... یهو منو کیک کردن !!!
ادمای درستی نیستن

هردفعه اول شی کیک میشی !!!

اقا شاهین برسیت تموم نشد برادر !!!؟!!!

Send from HtC One X using tapatalk 2

شاهین این گیمر تگ منه

alijamali71

تا اخرین روز که تو کلن بودم تو همه چلنج ها شرکت داشتم و فعال بودم

بیخیال گزشته ها گزشته

راستی منم 20 سالمه که دیگه تو کلن نیستم

دیشب من داشتم باهاشون هاردکور دامنیشن بازی میکردم ..... !!!!! ساعت 4 صبح
تو گروه نفر اول بودم با 48 کیل .... نفر دوم ریسکی هیدن بود با 40 تا .... یهو منو کیک کردن !!!
ادمای درستی نیستن

هردفعه اول شی کیک میشی !!!

اقا شاهین برسیت تموم نشد برادر !!!؟!!!

راستی .... بنده 18 سالمه و هر روز تو لایو پلاسم !!

دوست عزیز آقای best player این برای آخرین باری هست که به شما اخطار داده میشه لطفا سکوت کنید و دیگر در این تاپیکی که به شما مربوط نیست چیزی ننویسید چون مجبور میشیم گزارش کنیم.
اونا درباره ی من حرف نزنن منم هیچی نمیگم فک میکنید خیلی خوشم می اد تو این تایپک چیزی بنویسم

حالا که بحث سن مطرحه عماد هستم.ببخشید:به نام خدا,عماد هستم کوچیکه همتون 16 ساله از تهران:d
کلن مچو به علی آقا و شاهین سپردم و جان به جان آفرین تسلیم کردم:d(شوخی کردم)
ماشالا سنا بالاستا

عکس زیرو خودم به شخصه طراحی کردم.نکات بسیار ریزی داره که اگر متوجه شدین صداشو در نیارین;)خیلی مرموز هست ولی تشخیصش بسیار راحت هست.خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or