WILI WILSON
کاربر سایت
نه داداش نشدیم از پوینتت استفاده کردی؟ من و شاهین با همیمآخر سر متحد شدیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟l-)
نه داداش نشدیم از پوینتت استفاده کردی؟ من و شاهین با همیمآخر سر متحد شدیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟l-)
نه بابا الان که نمیخوام استفاده کنم یه هفته دیگه فیفا13 1ماه دیگه مدالنه داداش نشدیم از پوینتت استفاده کردی؟ من و شاهین با همیم
شما گیمرتگ ایکس باکستو بگو تا واست کلن مچ بذارم...
---------- نوشته در 07:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:37 PM ارسال شده بود ----------
راستی کسایی که تو یه سری پستی که الان توسط ناظم انجمن حذف شده حرف اضافه زدند از کلن افتادند بیرون...........
من همون SpirantDuck7م. می خوام کلن رو خلوت کنم. کسی اعتراض داره؟؟؟؟
---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------
----------------------------------------------------------------------
صرفا جهت اطلاع:
دوستان زیر از کلن اخراج شدند:
Seserpesar دلیل اخراج: فحاشی به من (بعدا تو لایو هم خدمتش می رسم.)
mohsen9586 (این el-nino نیست یه نفر دیگه است) دلیل اخراج: رتیو پایین
Amin8600 دلیل اخراج: حرف اضافه زدن.
Dark Legend AK دلیل اخراج: نوب بودن.
و 3 نفر دیگه که الان یادم نمیاد. دلیل اخراج:یا رتیوشون پایین بوده یا من ازشون خوشم نمیومد.
حالا اگه کسی اعتراض داره یا خودش از کلن محترمانه بره بیرون یا بگه من با تیپا بفرستمش بیرون.
پ.ن:در ضمن از امروز فقط و فقط کسایی که Ratio بالای 1 دارند ثبت نام می شند.
راستی یه چیزی هم بگم. تو این چند وقته آقایان emaad و Gamer و Dark Face و Fmirdamadi و moh3en برای کلن خیلی زحمت کشیدند ازشون تشکر می کنم. اگه رتیوشون از 0 هم بیاد پایین اخراجشون نمی کنم.
درضمن کسایی که الان اخراج کردند به هیچ وجه به کلن باز نخواهند گشت!!! ما تایتل و امبلم مفت نداریم به کسی بدیم.
((حالا فهمیدین من کیم؟؟؟))
شما گیمرتگ ایکس باکستو بگو تا واست کلن مچ بذارم...
---------- نوشته در 07:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:37 PM ارسال شده بود ----------
راستی کسایی که تو یه سری پستی که الان توسط ناظم انجمن حذف شده حرف اضافه زدند از کلن افتادند بیرون...........
من همون SpirantDuck7م. می خوام کلن رو خلوت کنم. کسی اعتراض داره؟؟؟؟
---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------
----------------------------------------------------------------------
صرفا جهت اطلاع:
دوستان زیر از کلن اخراج شدند:
Seserpesar دلیل اخراج: فحاشی به من (بعدا تو لایو هم خدمتش می رسم.)
mohsen9586 (این el-nino نیست یه نفر دیگه است) دلیل اخراج: رتیو پایین
Amin8600 دلیل اخراج: حرف اضافه زدن.
Dark Legend AK دلیل اخراج: نوب بودن.
و 3 نفر دیگه که الان یادم نمیاد. دلیل اخراج:یا رتیوشون پایین بوده یا من ازشون خوشم نمیومد.
حالا اگه کسی اعتراض داره یا خودش از کلن محترمانه بره بیرون یا بگه من با تیپا بفرستمش بیرون.
پ.ن:در ضمن از امروز فقط و فقط کسایی که Ratio بالای 1 دارند ثبت نام می شند.
راستی یه چیزی هم بگم. تو این چند وقته آقایان emaad و Gamer و Dark Face و Fmirdamadi و moh3en برای کلن خیلی زحمت کشیدند ازشون تشکر می کنم. اگه رتیوشون از 0 هم بیاد پایین اخراجشون نمی کنم.
درضمن کسایی که الان اخراج کردند به هیچ وجه به کلن باز نخواهند گشت!!! ما تایتل و امبلم مفت نداریم به کسی بدیم.
((حالا فهمیدین من کیم؟؟؟))
ای آدم پررو ؟؟؟؟؟ !!! :d
من کی توهین کردم برادر ؟؟؟؟ اخه شاهین جان با یه اکانت دیگه اومده بودی من از کجا باید میفهمیدم که تویی ؟؟؟ !!!! خودتو بزار جای من ..... یکی که اولین بار ( اکانتشو ) دیدم اومده میگه میخوام اخراج کنم
خوب منم فک کردم یکی دیگست که یه حرفی زده ..... ببخشید دیگه .... اگه سوئتفاهم شد !!! والا نمیدونستم اون اکانت هم مال تو هست ... !!
دست گلت درد نکنه ... یه تجدید نظری بکن >:d<
مارو هم اخراج کردی هااا این همه تلاش کردیم @#@
....
میدونی دیگه .... من بعد شما عضو کلن شدم !!! یعنی دومین عضو کلن بیدم !!!!
از همون اول عضو بودم .....!!! خیلی اقایی .... نزار بخاطر یه سوتفاهم کوچولو دوستیمون خراب شه داداش .....
تنکیو وری ماچ .... یه رسیدگی بکن
باهاشون هماهنگ کن.یه سوال: چجوری میتونم پارتی توی بازی بسازم؟
در ضمن امروز با دو تا از دوستان بازی کردم و فک کنم قدرتم رونمایی شد:d
پاییز نزدیکه نظرتون راجبه کلن مچ با risky چیه؟ اگر بخواید من میتونم باهاشون قرار بزارم؟ برای اینکه همه قدرت کلن ما رو بشناسن باس با کلن های دیگه مسابقه داد نه؟
اگر میشه زودتر موافقت کنید چون 6 7 روز دیگه مونده
برای چی داری بن میشوی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان بيست و هفتمين پروفايل رو هم بن كردم...
كسايي كه از كلن اخراج شدن فعلا بيرون بمونند تا بررسي كنم...
منظورم از پررو تویی نه اون متو که هنوز یه دفعه هم بازیه منو ندیدی چطور میتونی بهم بگی نوب این معلوم میکنه که خیلی اماتور وخیلی حرفهای اضافی میزنی ونیز من تورو تهدید نکردم گفتم که انشاالله بیفتیم جلوی هم ببینی بازیم چطوریه پس معلوم شد تو لیاقت هیچی رو نداریاولا Ali Wilson9 مثل داداش می مونه واسه من. هیچ کس حق نداره حرف اضافی پشت سرش بزنه. در ضمن....
وای وای ترسیدم... تو رو خدا رفتی تو یه کلن دیگه به من رحم کن منو نکش!!!!!!!!!!!!
نوبایی مثل شما همون بهتر که با تیپپپپپپپپپا برن بیرون.....
تا وقتی که اون درباره ی من حرف بزنه من جوابشو خواهم داددوست عزیز با نهایت احترام به شما می گم که چون دیگه عضو کلن نیستید حق ندارین بیاین تاپیک این کلن رو به هم بریزین در صورت مشاهده دوباره به ناظم انجمن اطلاع داده می شه
بچه ها این تاپیک و کلن قرار بود جایی برای دوستان باشه ولی هم شاهین و هم اون دوستمون کمی تند رفتند
یه کلن و یه بازی ارزش اینو نداره که دوستی ها از بین بره
مثلا این شاهین که تا ما از کلن رفتیم ما رو ریمو کرد
ولی بقیه بچه ها نه
راستی یه سوال
بچه ها بهتره سن هاتون رو هم بگید تا بازی هر شخص نسبت به سنش مشخص شه