RoyaL-KnightS کلن MW3

حالا که بحث سن مطرحه عماد هستم.ببخشید:به نام خدا,عماد هستم کوچیکه همتون 16 ساله از تهران:d
کلن مچو به علی آقا و شاهین سپردم و جان به جان آفرین تسلیم کردم:d(شوخی کردم)
ماشالا سنا بالاستا

عکس زیرو خودم به شخصه طراحی کردم.نکات بسیار ریزی داره که اگر متوجه شدین صداشو در نیارین;)خیلی مرموز هست ولی تشخیصش بسیار راحت هست.خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:)
دمت گرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم .

qvhv1nppe3032w42yvch.jpg

دمت گرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم .

qvhv1nppe3032w42yvch.jpg
باریک=d>
حالا خوبه گفتم نگو:d three six رو نمیخواستم بزارم ولی گفتم بزارم که شاید FFF نفهمید چیه
2مورد رو فراموش کردی:dFFF و عقاب دو سر

دیشب من داشتم باهاشون هاردکور دامنیشن بازی میکردم ..... !!!!! ساعت 4 صبح
تو گروه نفر اول بودم با 48 کیل .... نفر دوم ریسکی هیدن بود با 40 تا .... یهو منو کیک کردن !!!
ادمای درستی نیستن

هردفعه اول شی کیک میشی !!!

اقا شاهین برسیت تموم نشد برادر !!!؟!!!

راستی .... بنده 18 سالمه و هر روز تو لایو پلاسم !!

شما هم مي تونيد به کلن برگردين. در ضمن عذرخواهي منو پذيرا باش برادر!

---------- نوشته در 09:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:17 PM ارسال شده بود ----------

به به. دوباره تایپک داره گرم و دوستانه میشه. خیلی عالیه. امیدوارم همینطوری همیشه با هم دوست باشیم. :دی

علي از كلن اخراج شدي! برو ديگه نمبينمت. :d شوخي كردم...
تسليت مي گم بابت 1 مهر كه ديگه نمياي لايو...
:d

---------- نوشته در 09:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------

شاهین این گیمر تگ منه

alijamali71

تا اخرین روز که تو کلن بودم تو همه چلنج ها شرکت داشتم و فعال بودم

بیخیال گزشته ها گزشته

راستی منم 20 سالمه که دیگه تو کلن نیستم

به به علی جمالی. چرا تو و سامان یهو از کلن رفتید برادر....؟؟؟ قدم شما رو تخم چشمان ما.....

آخرین ویرایش:
دست گلت درد نکنه شاهین جان ... اشتباه از بنده بود

.......

راستی یه سوال : استفاده از ارپی چی تو تو بازی هاردکور ممنوعه ؟؟؟ من هر دفعه اومدم با ایرانی ها هاردکور بازی کنم و ار پی چی زدم همش بهم فوش میدن و کیک میکنن !!!

حتی تو بازیسنتر هم بهم پیام میدن میگن بازیت ناجوانمردانست !!

راستی یه سوال : استفاده از ارپی چی تو تو بازی هاردکور ممنوعه ؟؟؟ من هر دفعه اومدم با ایرانی ها هاردکور بازی کنم و ار پی چی زدم همش بهم فوش میدن و کیک میکنن !!!

پ چی پ به خصوص در S&D که استفاده کنی خشتکتو میکشن سرت:d

دست گلت درد نکنه شاهین جان ... اشتباه از بنده بود

.......

تو مد SD که به هیچ وجه از چیزایی که بترکه به جز سمتکس و کلایمور استفاده نکن. اما تو مدهای دیگه از RPG7 استفاده کن.
چون آر پی چی دقت و تخریب کمتری داره.اگه هنگام زدن آر پی چی راه بری کاملا منحرف می شه.
اما Smaw دقیق می خوره به هدف و می ترکه....

وای اسم 1مهر رو نیار که می میرم :دی باورم نمیشه که دیگه تا بعد از کنکور لایو نمیام. خیلی دلم برای همه ی بچه ها تنگ میشه :) زمان زیادیه ولی باید تحمل کنم چون بعدش 24 ساعته فول تایم میام لایو تا زمانی که بمیرم یا xbox رو منفجر کنم. بعد از 1سال دوری این کارا چیزی نیست :دی

لوگو غیر رسمی کلن R~K ساخته شده توسط بنده حقیر
پر از رمز راز کوچک و بزرگ و آشکار و پنهان(متوجه خیلی هاش نمیشه پس زور نزن)
سعی نکن ازش سر دربیاری چون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or