RoyaL-KnightS کلن MW3

لوگو غیر رسمی کلن R~K ساخته شده توسط بنده حقیر
پر از رمز راز کوچک و بزرگ و آشکار و پنهان(متوجه خیلی هاش نمیشه پس زور نزن)
سعی نکن ازش سر دربیاری چون...

بابا دسته هر چی m@$0n از پشت بستی هر چی علامت داشتن که نوشتی:d;):)=d>=d>=d>=d>

ولی بازم ایییییییییییییییییییییییییییول=d>=d>=d>=d>=d>

مثل اینکه میخواید مارو بن کنیدا؟:d:ban:
آره مثل بوققققققققققققققا هر چی به فکرم رسید ک.ر.د.م تو عکس
عکس بس مزخرف هست چون خیلی شلوغه.تصویر باید شیک و... باشه که این نیست
نه کی گفته که من مادونم:dمن ماسونم.من از حامیان شیتلرم مگه شیتلر ضد ... نبود؟؟؟؟؟
همونطور که گفتم خیلی از نکاتو نگرفتید:13 & _goa_l & آنخ & *داود & بز & ا.ب.ل.ی.س.ک(آ.ل.ت مقدس حالت چی دارم میگم بابا:d)و...:-o
اصلا به اونا چیکار دارید;;)

آمدن فصل شوم پاییز رو به همه ی دوستان تسلیت میگم:((خدا بیامرز جوون مرگ شد خیلی زود از پیش ما رفت
در کل چون باید برم مدرسه و درس و مقش:-&زیاده کمتر میام اما همچنان هستم در خدمت کلنb-)
بیایید همه دستا را بالا ببریم و بگیم دست دست دست شله:dشوخی کردم خدایا تابستون کی میاد خسته شدیم
اه

GooD ByE

سلام به همه
بلاخره مهر شد و مدرسه ها باز
با توجه به کنکوری که امسال دارم متاسفانه دیگه نمیتون تو لایو آن شم تا تاریخ 8/4/1392
دلم برای همتون تنگ میشه. خوبی بدی .... دیدین حلال کنین. :دی
این دوماه تابستون که لایو بودم خدایش یکی از بهترین اوقات زندگیم بود که با شما دوستان آشنا شدم
در این مدت 8-9 ماهی که نیستم یکی از دوستام میاد به جای من بازی میکنه که چلنج های پرمیوم
کلن رو انجام بده تا با همکاری شما عزیزان کلن همچنان به پیشرفتش ادامه بده :)
من تو یاهو+بازی سنتر+سایت ایکس باکس (برای خوندن مسج ها) آنلاین خواهم بود.
پس اگه کاری چیزی داشتین در خدمتم.
خلاصه خداحافظ همگی و خداحافظ لایو خیلی خوش گذشت :دی
This Is My Last Word : GooD ByE EverY OnE . C U NexT YeaR

دوستان. من و علی ویلسون هم زیاد نمی تونیم بیام لایو. فقط تنها فرقمون با علی سلیمی اینه که کنسولمون جمع نیست...
چلنج جدید خریداری کردم. در ضمن فقط 4 نفرند که دارند با عشق زحمت می کشند. :Yashar Vamp-Hessam Vamp-Gamer-Emaad

آقا کلن داره می خوابه ها... کسایی که چلنج انجام ندند اخراج می کنم از کلن.
چلنجای جدیدو بخر که شنبه میام بترکونما.دیدم 2-3 تا چلنج بیشتر نمونده بود.
یه مشت ا.و.ب.ی م.ب.ی واسه ما شاخ شدن حالا که کلن ما اکثرشون x360 تو تعطیل کردن حالا شاخ شدین...(منظورم کلن بغلی نیستاااااااا)

سلام به کلن! چه خبرا؟ ببین 1هفته نبودم کلن خوابیده! از این به بعد منو ممکنه درحال بازی کردن Age Of EmpireS Online ببینید. اینجوری میتونم ببینم تو XboX چه خبره! :دی

یه مشت ا.و.ب.ی م.ب.ی واسه ما شاخ شدن حالا که کلن ما اکثرشون x360 تو تعطیل کردن حالا شاخ شدین...
بله... متاسفانه چند وقت پیش هم یه مشت از همین افرادی که میگین توی تاپیک ما هم اومده بودن و شاخ بازی درمیووردن. درصورتی که اصلا بازیشون در حد متوسط هم نیست. دلشون خوشه دیگه...چکار میشه کرد:baby:

سلام دوستان من به کلن برگشتم ( البته اگر صلاح بدونید )

آخر هفته ها روی من برای چلنج حساب ببرید ( منظورم 4 و 5 شنبه است )

چون منم امسال امتحان نهایی و تیزهوشان و نمونه و ... دارم زیاد online نیستم.

قربونه همتون فعلا بای ی ی ی ی ی ی ی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or