$ Connor $
کاربر سایت
من دقیقا متوجه نمیشم ... شماها چرا اینقدر این بازی سنتر رو جدیمیگیرین هان؟ مگه کجاست ؟ یه سایتی هست که روزانه 500 نفر دسته جمعی آنلاین میشن ... پیشنهاد میکنم به فروم های دیگه ای مثل persiantools.com و pardisgame.net و ... amir-striker.com (که سایت بنده هستش) مراجعه کنید تا یکم حال و هوای واقعی به سرتون بخره در ضمن من فقط برای خرید و فروش میام این سایت اگه بن شم فروی یه اکانت جدید میسازم که خرید و فروش بکنم تازه تا حالا فک کنم 15 بار بن شدم پس جای نگرانی نیس جیران .
ثالثا من هیچ حرف بدی یا غیر منتقی نزدم که بخام بن شم.
رابعا اگه واقعا قوی هستین تو psn و xbl هر دوشون هستم بیاین 1 به 1 مسابقا بدیم اگه منو بردین 200000 هزار تومن به حسابتون انتقال میدم. اگر هم من بردم شما فقط 10000 تومان انتقال میدین .
دیگه آخرشه
من کاری ندارم سایت خوبی هست یا نه. اگه این سایت نبود کلن ما هم وجود نداشت. بحث من اینه که شما چرا اینقدر داری جوش می زنی؟ بخدا تمام حرفایی که پست سر کلن شما بود و هست به کلن ما هم می گند. این کلن امیزینگ فکر کرده چه پخیه میاد الکی تو کار همه دخالت می کنه. آقا کلن زدیم که زدیم به تو چه مربوطه (امیزینگ رو می گم). مهم اینه که شما خونسردی خودتون رو حفظ کنید. واقعا وقتی فهمیدم برگشتی به لایو خوشحال شدم چون گیمری هستی که الکی ادعا نداری واقعا بلدی چیکار کنی. بخدا داشتم SD می زدم یه عضو کلن امیزینگ توش بود. نمی دونم AmaziinG ArThas رو میشناسی یا نه. نوب خالص بود. راه نمی تونست بره. بعد اوون کاویان میاد الکی تو تاپیکا سرک می کشه. یا اوون EineN x Marshal می ره با ACR می کمپه تا مرز م.و.ا.ب گرفتن هم می ره ولی هر سری یه SMAW می ذارم درش که انگار خاندانش رو جلوی چشش .......... کردی.
شما فعالیتت رو ادامه بده. کسی هم خواست باهات 1 به 1 بزنی بهت می گم. من و علی ویلسون و علی سلیمی (لیدر) که کلا بخاطر درس آفلاینیم. فقط بقیه ی اعضاء دارند جور ما رو می کشند. اگه هم از طرف بچه های کلن ما حرف اضافه ای شنیدی بگو خودم ....... می کنمش......