RoyaL-KnightS کلن MW3

من دقیقا متوجه نمیشم ... شماها چرا اینقدر این بازی سنتر رو جدیمیگیرین هان؟ مگه کجاست ؟ یه سایتی هست که روزانه 500 نفر دسته جمعی آنلاین میشن ... پیشنهاد میکنم به فروم های دیگه ای مثل persiantools.com و pardisgame.net و ... amir-striker.com (که سایت بنده هستش) مراجعه کنید تا یکم حال و هوای واقعی به سرتون بخره در ضمن من فقط برای خرید و فروش میام این سایت اگه بن شم فروی یه اکانت جدید میسازم که خرید و فروش بکنم تازه تا حالا فک کنم 15 بار بن شدم پس جای نگرانی نیس جیران .
ثالثا من هیچ حرف بدی یا غیر منتقی نزدم که بخام بن شم.
رابعا اگه واقعا قوی هستین تو psn و xbl هر دوشون هستم بیاین 1 به 1 مسابقا بدیم اگه منو بردین 200000 هزار تومن به حسابتون انتقال میدم. اگر هم من بردم شما فقط 10000 تومان انتقال میدین .
دیگه آخرشه

من کاری ندارم سایت خوبی هست یا نه. اگه این سایت نبود کلن ما هم وجود نداشت. بحث من اینه که شما چرا اینقدر داری جوش می زنی؟ بخدا تمام حرفایی که پست سر کلن شما بود و هست به کلن ما هم می گند. این کلن امیزینگ فکر کرده چه پخیه میاد الکی تو کار همه دخالت می کنه. آقا کلن زدیم که زدیم به تو چه مربوطه (امیزینگ رو می گم). مهم اینه که شما خونسردی خودتون رو حفظ کنید. واقعا وقتی فهمیدم برگشتی به لایو خوشحال شدم چون گیمری هستی که الکی ادعا نداری واقعا بلدی چیکار کنی. بخدا داشتم SD می زدم یه عضو کلن امیزینگ توش بود. نمی دونم AmaziinG ArThas رو میشناسی یا نه. نوب خالص بود. راه نمی تونست بره. بعد اوون کاویان میاد الکی تو تاپیکا سرک می کشه. یا اوون EineN x Marshal می ره با ACR می کمپه تا مرز م.و.ا.ب گرفتن هم می ره ولی هر سری یه SMAW می ذارم درش که انگار خاندانش رو جلوی چشش .......... کردی.
شما فعالیتت رو ادامه بده. کسی هم خواست باهات 1 به 1 بزنی بهت می گم. من و علی ویلسون و علی سلیمی (لیدر) که کلا بخاطر درس آفلاینیم. فقط بقیه ی اعضاء دارند جور ما رو می کشند. اگه هم از طرف بچه های کلن ما حرف اضافه ای شنیدی بگو خودم ....... می کنمش......

پس داستان از این قرار هست اقا شرمنده من فک کردم کلن شما میان زود زود تو تاپیک ما چیز میز مینویسند .
من کلن با کسی که به دیگران احترام نذاره مشکل دارم.
پس این کلا amazing هست که مشکل درس مینه؟
تو این سایت تاپیک دارند؟
اگه اره ادرس بدید ممنون

پس داستان از این قرار هست اقا شرمنده من فک کردم کلن شما میان زود زود تو تاپیک ما چیز میز مینویسند .
من کلن با کسی که به دیگران احترام نذاره مشکل دارم.
پس این کلا amazing هست که مشکل درس مینه؟
تو این سایت تاپیک دارند؟
اگه اره ادرس بدید ممنون

دشمنت شرمنده امیر جان.
دقیقا منم اگه کسی بخواد حرف اضافی بزنه پشت سرم در حالی که من هیچ کاری به کارش نداشتم می رم ......... میذارمش....
والا امیزینگ تاپیک نداره ولی چند نفر از اعضاشون تو این سایت عضوند.اعضای کلن امیزینگ از نگاه من.
AmaziinG ArThas=Noob
AmaziinG Kratos=Camper
AmaziinG Aurick=ادعا
AmaziinG Eziio=یه بازی کن تمام عیار. فکر کنم اشتباهی عضو این کلن شده
و بقیه ی اعضاشونم که هیچ....

در ضمن دوستان هم کلن اگه ببنم کسی در تاپیک همسایه به کلن دوست و برادر TiER1 حرف اضافه ای بزنند، جریمه می شند. که جریمش اخراج از کلن و برنگشتن به کلن خواهد بود...

دشمنت شرمنده امیر جان.
دقیقا منم اگه کسی بخواد حرف اضافی بزنه پشت سرم در حالی که من هیچ کاری به کارش نداشتم می رم ......... میذارمش....
والا امیزینگ تاپیک نداره ولی چند نفر از اعضاشون تو این سایت عضوند.اعضای کلن امیزینگ از نگاه من.
AmaziinG ArThas=Noob
AmaziinG Kratos=Camper
AmaziinG Aurick=ادعا
AmaziinG Eziio=یه بازی کن تمام عیار. فکر کنم اشتباهی عضو این کلن شده
و بقیه ی اعضاشونم که هیچ....

ببین عزیز من AmaziinG AuRiCk ام که با اکانت کاویان میام مشکلی داری بیا با هم بازی میکنیم تیم 4 کلن ما یه ور کل تیمت یه ور اگه بردید ما از لایو میریم خوب عزیزم شما اومدی لایو یه سر بیا پیش ما کارت داریم خوب آفرین
آخه اونوقتی که من و کلن من وجود داشت تو لایو کلا 50 تا ایرانی نبود و از سر بلک آپس بوجود نیومدیم حالا شما که یه طرف از mw3 اومدی تو لایو
میانگین سنی کل دوستات و کلنت 8 سال
بعد میای اینجا کل کل میکنی
کلن اومدی لایو یه invite party بده بهت بگم کی ادعا

---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:26 AM ارسال شده بود ----------

ادامه داستان رو هم کسی اگه خواست بیاد Game Battles تو فیسبوک که مثل اینجا ترس اخطار و بن نباشه

چشم اومدم لایو باهاتون 1به1 مسابقه میدم .
add ام کنید تا وقتی اومدم لایو با هم بازی کنیم.( آخه من افراد نوب ادد نمیکنم کلا)

آخرین ویرایش:
چشم اومدم لایو باهاتون 1به1 مسابقه میدم .
add ام کنید تا وقتی اومدم لایو با هم بازی کنیم.( آخه من افراد نوب ادد نمیکنم کلا)

ببین همین که تو این فروم دارید در مورد کلن ما بحث میکنید یعنی انقدر تو لابی ازتون Kill گرفتیم که از حرستون اومدید این کارا رو میکنید دیگه
لازم هم نیست شمارو ادد کنم 2 روز ه اومدی لایو به ما میگی نوب :))=))
خواستی بازی کنی خودت یه MSG تو لایو بده

ببین همین که تو این فروم دارید در مورد کلن ما بحث میکنید یعنی انقدر تو لابی ازتون Kill گرفتیم که از حرستون اومدید این کارا رو میکنید دیگه
لازم هم نیست شمارو ادد کنم 2 روز ه اومدی لایو به ما میگی نوب :))=))
خواستی بازی کنی خودت یه MSG تو لایو بده
شما راست میگی من نوب من بلد نیستم بازی کنم لطفا من و ادد کنین تو لایو بهمیه1به1بازیکنیم.ممنون gamertag e man : TIER1FREEBOOTER

اولا اینو بگم که ما(حداقل من)با هیچ کلن و شخص خاصی مشکل نداریم,اگر از حرف من در مورد شاخ بازی یه مشت ا.و.ب.ی ناراحت شدین باید بگم که سوءتفاهم شده:من که گفتم با کلن دوست و همسایه TiER1 نبودم اونا مثل داشمون هستن.
دوما اینجا تاپیک RoyaL-KnightS هستا:dنه 1vs.1

در کل موفق باشید

اولا اینو بگم که ما(حداقل من)با هیچ کلن و شخص خاصی مشکل نداریم,اگر از حرف من در مورد شاخ بازی یه مشت ا.و.ب.ی ناراحت شدین باید بگم که سوءتفاهم شده:من که گفتم با کلن دوست و همسایه TiER1 نبودم اونا مثل داشمون هستن.
دوما اینجا تاپیک RoyaL-KnightS هستا:dنه 1vs.1

در کل موفق باشید

نه عماد جان. امیر درست می گه. منتها اوون امیزینگا فکر کردن چین.

آخه اونوقتی که من و کلن من وجود داشت تو لایو کلا 50 تا ایرانی نبود و از سر بلک آپس بوجود نیومدیم حالا شما که یه طرف از mw3 اومدی تو لایو
میانگین سنی کل دوستات و کلنت 8 سال

اولا خودت اضافی تو اوون کلن. نگو کلن من. آمارتون رو دارم. لیدرتون یه خارجیه که شما ها التماسش کردید که ببره تو کلنش و داره از شما خر حمالی می گیره. خودش نشسته یه گوشه شما ها رو انداخته جلو که لول آپ کنید.
در ضمن اونقتی که نمی دونستی Jasper و LT چیه من داشتم سال 2007 با بن ویو دست و پنجه نرم کردم. این شماها بودید که تا دیدید یه جا نوشته LT=1.0 سریع رفتید پول دادید خودتون رو چسبوندید به لایو. در ضمن اگه 1 بار دیگه تو تاپیک این کلن و TiER1 چیزی بنویسی اونوقت می دونم چیکارت کنم...

سلام. خوشحالم که سوتفاهم های بوجود اومده به خوشی برطرف شدند و آرامش برگشته به تایپک (تقریبا) :دی
چلنج های جدید الیت هم اومد که تا 1ماه دیگه ادامه داره و همه چلن ها هم enlist شده!
خواهشا تلاش کنید. اعضای جدید کلن هم منو اد کنن تو فرنداشون تا مسج کلن بهشون برسه. ممنون
:دی :دی :دی :دی :دی :دی :دی

---------- نوشته در 04:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:04 PM ارسال شده بود ----------

این الیت مسخره کرده مارو!
این دیگه چه مسخره بازیه!؟!!
54d10030cc86b1b9317b86e648f7e56f

Because your clan did not have a premium member at the time of enlistment, your clan will not earn XP or a badge in this challenge.
من همیشه تو کلن بودم و هستم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or