RoyaL-KnightS کلن MW3

من خودم قبول دارم این مدت هم بازیم خیلیییییییییییییییییییییییی بد شده

هم تو چلنج ها شرکت نمیکردم

همش به خاطر اینه که تو هفته فقط آخره هفته می تونم بیام و برای همین بازیم ضعف کرده .

خلاصه من وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااقعا شرمنده ی شما دوستان گل هستم

اگر هم دیدین برای کلن کار خاصی نمی کنم و همش الکی توی این کلن هستم

بی تعارف منو از کلن اخراج کنید.

به هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ وجه ناراحت نمی شم. >:d

نه

Send from HtC One X using tapatalk 2

چیزیو که نمی دونی واسه چی از خودت حرف در میاری. اول بیا از من بپرس...

آره عماد تا زمانی که کال آف دیوتی بیاد، این کلن هم برقراره. منتها علی سلیمی چون بلک 2 دوست نداره، MW3 رو بالا می بره، من و بقیه ی اعضاء می ریم واسه BO2

---------- نوشته در 12:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 AM ارسال شده بود ----------

------------------------------
بچه ها، من Counter Strike : GO رو دارم دانلود می کنم. اگه می تونید 1200 تا پوینت بدید بیاید...

آقا من MW 1 بازی میکنم خیلی وقتی میشه ، تو کلنهای مختلف گیمرنجر بودم اما گارنا کلنی نداشتم ، بازیمم بدی نیست آیدیمم STALKER شاید دیده باشین میخوام بیام کلنتون چی کا کنم؟

آقا من MW 1 بازی میکنم خیلی وقتی میشه ، تو کلنهای مختلف گیمرنجر بودم اما گارنا کلنی نداشتم ، بازیمم بدی نیست آیدیمم STALKER شاید دیده باشین میخوام بیام کلنتون چی کا کنم؟

الیت رو دانلود کن تو قسمت سرچ کلن ها، سرچ کن Royal-Knights ، بعدش application بده...

دوستان چرا خبری ازتون نیست؟ من و علی ویلسون 1 هفته، هر روز MW3 بازی کردیم و کلن رو بالا نگه داشتیم. فکر نکنم این هفته بتونیم بیایم. حالا نوبت شماست....
حتما برید و چلنج ها رو انجام بدید. در آستانه ی لول 25

دوستان چرا خبری ازتون نیست؟ من و علی ویلسون 1 هفته، هر روز MW3 بازی کردیم و کلن رو بالا نگه داشتیم. فکر نکنم این هفته بتونیم بیایم. حالا نوبت شماست....
حتما برید و چلنج ها رو انجام بدید. در آستانه ی لول 25

آقا یه سوال چطوری بفهمم چلنج کلن چیه؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or