RoyaL-KnightS کلن MW3

سلام بر دوستان (من همون AMIR_DEVIL) هستم

آقا من یه فکری دارم.

از این به بعد باید همه اعضای کلن هر روز یه پیامی بدن و حضور خودشون اعلام کنن ( منظورم توی تاپیک پیام بدید )

و همراه این پیامشون جوکی یا معمایی چیزی هم بفرستن تا تاپیک هم اینقدر خشک نباشه هم اعضا فعال باشن.

نظرتون چیه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوبه؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من که این هفته هر روز امتحان دارم روی من حساب نکنید.خیلی بیام روزی 1ساعت

دوست عزیز من که این هفته هر روز امتحان دارم روی من حساب نکنید.خیلی بیام روزی 1ساعت

بابا شما روزی 5 دقیقه هم بیاین غنیمته

البته هر طور خودتون میخاین من هیچکاره هستم ( با این وعضه بازیم )

یه نظره همین طوری فرستادم ( دیدم بیکارم گفتم یه نظر بفرستم ):d

دوستان محترم هم کلن توجه توجه:

4 تا چلنج بیشتر باقی نمونده و فعلا هم هیچ چلنجی اضافه نشده. پس تمام تلاشتون رو بکنید که بتونیم این 4-5 تا چلنج باقیمونده رو با بیشترین امتیاز بگیریم.

تا خریدن چلنج های بعدی یه وقفه ی طولانی بوجود خواهد آمد پس دقت کنید...

در ضمن رفتن به لول 27 رو هم تبریک می گم...

... Good Job Command

دوستان محترم هم کلن توجه توجه:

4 تا چلنج بیشتر باقی نمونده و فعلا هم هیچ چلنجی اضافه نشده. پس تمام تلاشتون رو بکنید که بتونیم این 4-5 تا چلنج باقیمونده رو با بیشترین امتیاز بگیریم.

تا خریدن چلنج های بعدی یه وقفه ی طولانی بوجود خواهد آمد پس دقت کنید...

در ضمن رفتن به لول 27 رو هم تبریک می گم...

... Good Job Command

بابا خوب بگین چلنج ها چیه:(:(:(:(:-w:-w:-w:-w:-w:cry::cry::cry::cry::sad::sad::sad::mad::mad::mad::(:(

بابا خب چلنج رو بگید چیه؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

متاسفانه تا 26 روز دیگه چلنج نداریم. بیاد بهتون می گم. می خوام یک سری از دوستان رو بندازم بیرون و یه سری یار جدید بیارم داخل کلن. دیگه به محض ریلیز BO II باید عین ......... لول آپ کنیم.

آخرین ویرایش:
سلام به همه! چه خبر؟ تایپک داره میمیره :دی چلنج های جدید رو گرفتم. تلاشتونو بکنید.

به آقا علی. با درسا حال می کنی؟:d

دیگه MW3 کارش تمومه.

از 13 سپتامبر (4 روز دیگه) می ریم واسه BO2.

پ.ن::::: دوستان لول کلن در بازی BO2 در حال حاضر 1 هست. به محض باز شدن چلنج و ... برای بلک آپس 2 می ریم واسه لول آپ اساسی. دیگه باید به لول آخرش برسونیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or