خیلی ضعیف هستن. فقط ادعان!!!! علاقه ی زیادی هم به کلن مچ دارن!
راستی یه خواهش: اگه میشه hitman rock رو اخراج نکنید. البته فقط یه خواهشه.
wow wow ببین یه روز نبودم چه مشکلاتی پیش اومد!! اینجا چه خبره؟! چی شده!؟!!!! :-o
شما اون یارو رو اخراج کنید که پر رو حرف زد من که خودم داشتم در مییومدم دارم میرم یه کلن دیگه انشاالله جلوی یکدیگر می افتیم که ببینید بازیم چطوره.شما گیمرتگ ایکس باکستو بگو تا واست کلن مچ بذارم...
---------- نوشته در 07:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:37 PM ارسال شده بود ----------
راستی کسایی که تو یه سری پستی که الان توسط ناظم انجمن حذف شده حرف اضافه زدند از کلن افتادند بیرون...........
من همون SpirantDuck7م. می خوام کلن رو خلوت کنم. کسی اعتراض داره؟؟؟؟
---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------
----------------------------------------------------------------------
صرفا جهت اطلاع:
دوستان زیر از کلن اخراج شدند:
Seserpesar دلیل اخراج: فحاشی به من (بعدا تو لایو هم خدمتش می رسم.)
mohsen9586 (این el-nino نیست یه نفر دیگه است) دلیل اخراج: رتیو پایین
Amin8600 دلیل اخراج: حرف اضافه زدن.
Dark Legend AK دلیل اخراج: نوب بودن.
و 3 نفر دیگه که الان یادم نمیاد. دلیل اخراج:یا رتیوشون پایین بوده یا من ازشون خوشم نمیومد.
حالا اگه کسی اعتراض داره یا خودش از کلن محترمانه بره بیرون یا بگه من با تیپا بفرستمش بیرون.
پ.ن:در ضمن از امروز فقط و فقط کسایی که Ratio بالای 1 دارند ثبت نام می شند.
راستی یه چیزی هم بگم. تو این چند وقته آقایان emaad و Gamer و Dark Face و Fmirdamadi و moh3en برای کلن خیلی زحمت کشیدند ازشون تشکر می کنم. اگه رتیوشون از 0 هم بیاد پایین اخراجشون نمی کنم.
درضمن کسایی که الان اخراج کردند به هیچ وجه به کلن باز نخواهند گشت!!! ما تایتل و امبلم مفت نداریم به کسی بدیم.
((حالا فهمیدین من کیم؟؟؟))
شما اون یارو رو اخراج کنید که پر رو حرف زد من که خودم داشتم در مییومدم دارم میرم یه کلن دیگه انشاالله جلوی یکدیگر می افتیم که ببینید بازیم چطوره.
دوستان بذارید یه چیزیو بگم بهتون. از این به بعد منو با پروفایل هایی خواهید دید که نامش:
shahin00xx
xxxxx SHAHiN
iTz xxxxxx Pro.هستند.
چون هر روز ممکنه من یه پروفایل بن کنم.:d
---------- نوشته در 08:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:56 PM ارسال شده بود ----------
راستی من همون
SpirantDuck7 ام.....
---------------------------------
hitman-rocker با توجه به بررسی هایی که کردم شما اجازه ی برگشت به کلن رو داری. اگه خواستی بیای Application پر کن...
نظرت چیه تو امضا هات اسمتو بنویسی؟:d
سلام به بچه ها من همونGoTH x XerXes لیدر کلن IMMORTAL ARMY قذیم MORTAL SIN d جذیذ هستمگ
---------- نوشته در 07:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:30 AM ارسال شده بود ----------
متحد شدن کلن MORTAL SIN & ROYAL KNIGHT رو تبریک میگم من تایتل کلن رو میزنم رویال اند مورتال شما هم همینو بزنین کلن تگ هم در موردش میحرفیم . از دوسته خودم ostagar و spirantduk ممنونم .
حرف اضافی نزنهیچی بعضی از اعضا رو آب و جارو کردم رفت. زیادی از حد پر رو شده بودند. کلن مفت گیرآورده بودند.
حرف اضافی نزن