چی واسه خودت نوشتی gamer1368000.محسن اومده تو کلن ما.یعنی goth.واسه خودت یه چی نمیدونی ننویس.
اصلا گیرم رکوئست نیومده باشه من به خوده شما چند دفعه گفتم تو لایو؟ریکوستی نیومده. اگه بیاد ما حتما اکسپت می کنیم بی چون و چرا یه بار دیگه چک کن ممکنه به دلیل باگ سرور نرسیده باشه!
خیلی جالبه به این نکته توجه کنید:
capitan tom 367
emaad97
MHN47
ostagar7
spirantduck7
همه آخرش 7 هست
انصافا شانسی 5-5 کردن من که هدست نداشتم صدای دوستان خیلی بد میشنیدم و اصلا متوجه نمیشدم چی میگن.صدا واضح نمیومد.به شدت هم خسته شدم از ساعت حدودا 4,5 بود شروع کردیم یه 7:45 دقیقه تموم کردیم.در ضمن نمیدونم چرا تفنگای من کاستومش قفل بود هر کاری کردم باز نشد.از دیفالت خودش استفاده میکردم.اگر کسی میدونه بگه که باز کنم؟؟؟؟؟؟
در کل به خاطر بازیه ضعیفم و اون سوتی وحشتناکی که از کیر پکیج و اون موشک استفاده کردم معذرت میخوام.واقعا منو ببخشید
من گفتم که اینارو نباید می ذاشتی : 1-Kill Streak.
2-Death Streak به جز Juiced
3-لانچر و هارت بیت سنسور و چند تا پرک هم بسته بود. شما باید می دیدی کدوم از این ها کنارش اسکلت هست ورش می داشتی.
در ضمن خودمونیما اگه تو زمین Dome سوتی نداده بودی 6-2 کلن ایمورتال رو برده بودیم!!:d
---------- نوشته در 10:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------
دوستان چلنج هایی که از ساعت 8:30 امشب شروع می شوند به شرح زیر است:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توضیحات
شروع چلنج: 19 شهریور 1391 ساعت 21:30
پایان چلنج: 20 شهریور 1391 ساعت 20:30
نحوه ی تکمیل چلنج: برای انجام دادن این چلنج شما احتیاج به 10 Accolades دارید. باید توی 10 تا بازی بیشترین Throwing Knife Kill رو بگیرید.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توضیحات
شروع چلنج: 20 شهریور 1391 ساعت 21:30
پایان چلنج: 21 شهریور 1391 ساعت 20:30
نحوه ی تکمیل چلنج: برای انجام دادن این چلنج شما احتیاج به 10 Accolades دارید. باید توی 10 تا بازی بیشترین ADS Kill رو بگیرید.(یعنی با نشونه ی Red Dot بکشید.)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توضیحات
شروع چلنج: 21 شهریور 1391 ساعت 21:30
پایان چلنج: 22 شهریور 1391 ساعت 20:30
نحوه ی تکمیل چلنج: برای انجام دادن این چلنج شما احتیاج به 10 Accolades دارید. باید توی 10 تا بازی بیشترین Most Kill From Behind رو بگیرید.
توضیحات
شروع چلنج: 22 شهریور 1391 ساعت 21:30
پایان چلنج: 23 شهریور 1391 ساعت 20:30
نحوه ی تکمیل چلنج: برای انجام دادن این چلنج شما احتیاج به 10 Accolades دارید. باید توی 10 تا بازی بیشترین Kill Confirmed رو بگیرید.
توضیحات
شروع چلنج: 23 شهریور 1391 ساعت 21:30
پایان چلنج: 24 شهریور 1391 ساعت 20:30
نحوه ی تکمیل چلنج: برای انجام دادن این چلنج شما احتیاج به 10 Accolades دارید. باید توی 10 تا بازی بیشترین Domination Points Captured رو بگیرید.
توضیحات
شروع چلنج: 24 شهریور 1391 ساعت 21:30
پایان چلنج: 25 شهریور 1391 ساعت 20:30
نحوه ی تکمیل چلنج: برای انجام دادن این چلنج شما احتیاج به 10 Accolades دارید. باید توی 10 تا بازی بیشترین Bombs Plants رو بگیرید.
توضیحات
شروع چلنج: 24 شهریور 1391 ساعت 00:30
پایان چلنج: 31 شهریور 1391 ساعت 04:30
نحوه ی تکمیل چلنج: برای انجام دادن این چلنج شما احتیاج به 10 Accolades دارید. باید توی 10 تا بازی بیشترین CTF Flags Captured رو بگیرید.
توضیحات
شروع چلنج: 25 شهریور 1391 ساعت 21:30
پایان چلنج: 26 شهریور 1391 ساعت 20:30
نحوه ی تکمیل چلنج: برای انجام دادن این چلنج شما احتیاج به 10 Accolades دارید. باید توی 10 تا بازی بیشترین CTF Flags Captured رو بگیرید.
پ.ن: با اتمام این چلنجا از لول 20 رد می شیم و بعدش باید به استقبال مهر ماه و مدارس () بریم. البته یه توضیحی بدم با شروع مدارس لیدرمون یعنی Ostagar7 و DARK FACE74 به لایو نمیاند و من براتون از سایت الایت چلنج ها رو خریداری می کنم و Ali Wilson9 پروفایل لیدر رو ریکاور می کنه توی کنسولش و به جاش بازی می کنه. این یعنی تو موقع مدارس هم همچنان به فعالیت کلمون ادامه می دیم.
پ.ن: به زودی به چند نفر از اعضاء اخطارهایی می دم. منتظر باشید ...
خیلی جالبه به این نکته توجه کنید:
capitan tom 367
emaad97
MHN47
ostagar7
spirantduck7
moh3n97
TheEmpire7
همه آخرش 7 هست