DeanAmbrose
کاربر سایت
اصلا شک نکن به این موضوعبسيار بازي جالبيه ! من كه خيلي خوشم اومد . دوباره كينكت نشون داد هزار برابر از موو سر تره !
اصلا شک نکن به این موضوعبسيار بازي جالبيه ! من كه خيلي خوشم اومد . دوباره كينكت نشون داد هزار برابر از موو سر تره !
تمومش کردی شروین؟!یعنی باید بگم بهترین هاردکور کینکته! اگه گرافیکش بالاتر میشد بهترین بازی موشن سنسور رو بهش میدادم!
وقتی تو مرداب بودیم باید شنا میکردیم خیلی فاز داد!! ته بازیه! لگد هم داره! یه تیکش خیلی ترسناک بود
اونجاشم که باید زالو ها رو از دستت میکندی خیلی خفن بود!اتاقم تاریک بود بعد باید میرفتی بالا سر اون جنازه که دختره ازش ترسیده بعد یهویی بلند شد گفت باید پرتش کنم اونور خیلی خفن بود!!!!
تو اسپویل میزاشتی ام میدیدیمابچه ها گیر کردم. کسانی که ازم جلوترن لطفاً راهنمایی کنن. یه دری هست که با یه انرژی خاصی باز میشه. میرید دنبال انرژی و دنبال روح اون زنه و توی اون سالن بزرگ که یه جنازه روی تخته هستش. یه انرژی وسط هستش و اطراف چهارتا مجسمه که فکر کنم تعظیم کردن. وقتی میری وسطشون وایمیستی میگه POSE!
هرکاری میکنم بازم از اون چهارتا مجسمه آتیش میاد بیرون و آتیش میگیرم. هرجور که بگی فیگور گرفتما! نشد که نشد.
آقایون من با این بازی یه مشکل اساسی دارم که تا بحال با هیچ بازی کینکتی دیگه نداشتم.اون گوشه یه مربع به چه بزرگی ظاهر شده میگه که برو عقب تا حالا با هیچ بازی دیگه این مشکل رو نداشتم.دوستان راه حلی سراغ ندارن؟البته بگم که جا ندارم برم عقب وگرنه میرفتم:d

برو کینکت تیونر تنظیمش کن دوباره مخصوصا انگل کینکنتو شاید درست شد...آقایون من با این بازی یه مشکل اساسی دارم که تا بحال با هیچ بازی کینکتی دیگه نداشتم.اون گوشه یه مربع به چه بزرگی ظاهر شده میگه که برو عقب تا حالا با هیچ بازی دیگه این مشکل رو نداشتم.دوستان راه حلی سراغ ندارن؟البته بگم که جا ندارم برم عقب وگرنه میرفتم:d
نکنه انتظار داری اولین بازی هاردکور کینکت 10 از 10 بگیره؟! یه سری جدا بلد نیستن بازی کنن نظرای عجیب غریب میدن!بازی بسیار بسیار مزخرف، مضحک و پر باگی هست، انجام این بازی سرکاری رو به هیچ کس پیشنهاد نمیدم، تصورات دیگهای راجع به این بازی داشتم که اشتباه فکر میکردم، نمره بنده به این بازی:3 از 10
چه حرفا، مزخرف بودن بازی که قابل توجیح نیست! حالا چه اولین بازی هاردکور باشه چه آخریش، در ضمن چه ربطی داره به بلد نبودن بازی؟ مگه میخوایم هسته اتم بشکافیم؟!نکنه انتظار داری اولین بازی هاردکور کینکت 10 از 10 بگیره؟! یه سری جدا بلد نیستن بازی کنن نظرای عجیب غریب میدن!
ایراد داره درست اما این حرا موقعی درسته که 100 تا مثل این واسه کینکت اومده باشه اینم 101 امی باشه بد بگیم گند زده!
من خودم تا موقعی که نمیتونستم مرحله ی اول ! اون تعادل رو قطار رو رد کنم همش از بازی بد میگفتم.داستانش خوب نیست اما یکی از لذت بخش ترین بازی های کینکته علی عزیز