Rise Of Nightmares | Kinect

بازی تموم شد به نظرم از خیلی از لحاظ ها بازی عالی بود... داشتان که جالب بود و گیم پلی تا اینجا که بازی های کینکت اومده عالی بود شاید یه سری ایرادات داشت ولی خب برای شروع خیلی خوب بود... روی هیومن که بازی کنین بازی ساده و خوبه و لذت میبرین... هیچی مثل دریل به من فاز نداد وقتی میکردم تو چشو چالشون... ولی میشد مثلا از اون دستمون بیشتر استفاده کنیم و گیم پلی متنوع تر میشد ولی بازم به نظرم خیلی خوب بود...

یعنی باید بگم بهترین هاردکور کینکته! اگه گرافیکش بالاتر میشد بهترین بازی موشن سنسور رو بهش میدادم!
وقتی تو مرداب بودیم باید شنا میکردیم خیلی فاز داد!! ته بازیه! لگد هم داره! یه تیکش خیلی ترسناک بود:دی
اتاقم تاریک بود بعد باید میرفتی بالا سر اون جنازه که دختره ازش ترسیده بعد یهویی بلند شد گفت باید پرتش کنم اونور خیلی خفن بود!!!!
اونجاشم که باید زالو ها رو از دستت میکندی خیلی خفن بود!

یعنی باید بگم بهترین هاردکور کینکته! اگه گرافیکش بالاتر میشد بهترین بازی موشن سنسور رو بهش میدادم!
وقتی تو مرداب بودیم باید شنا میکردیم خیلی فاز داد!! ته بازیه! لگد هم داره! یه تیکش خیلی ترسناک بود:دی
اتاقم تاریک بود بعد باید میرفتی بالا سر اون جنازه که دختره ازش ترسیده بعد یهویی بلند شد گفت باید پرتش کنم اونور خیلی خفن بود!!!!
اونجاشم که باید زالو ها رو از دستت میکندی خیلی خفن بود!
تمومش کردی شروین؟!:دی
من اوایلش حال نکردم مخصوصا اینکه ارجم گرفتم پشیمون بودم حسابی! اما یکم گذشت نظرم عوض شد.
خداییش 4 خیلی کمه واسه این بازی!

کودوم خرچنگی به این 4 داده!؟
ته بازیه! الان میرم تو فروم سگا مینویسم بهترین بازی کینکته که تا الان دادین بیرون(+ هاردکور)
تشویقشون میکنم 2ـش هم بسازن!
نه بابا تازه اولاشم( act 1 train رو رد کردم :) )

بچه ها گیر کردم. کسانی که ازم جلوترن لطفاً راهنمایی کنن. یه دری هست که با یه انرژی خاصی باز میشه. میرید دنبال انرژی و دنبال روح اون زنه و توی اون سالن بزرگ که یه جنازه روی تخته هستش. یه انرژی وسط هستش و اطراف چهارتا مجسمه که فکر کنم تعظیم کردن. وقتی میری وسطشون وایمیستی میگه POSE!
هرکاری میکنم بازم از اون چهارتا مجسمه آتیش میاد بیرون و آتیش میگیرم. هرجور که بگی فیگور گرفتما! نشد که نشد.

بچه ها گیر کردم. کسانی که ازم جلوترن لطفاً راهنمایی کنن. یه دری هست که با یه انرژی خاصی باز میشه. میرید دنبال انرژی و دنبال روح اون زنه و توی اون سالن بزرگ که یه جنازه روی تخته هستش. یه انرژی وسط هستش و اطراف چهارتا مجسمه که فکر کنم تعظیم کردن. وقتی میری وسطشون وایمیستی میگه POSE!
هرکاری میکنم بازم از اون چهارتا مجسمه آتیش میاد بیرون و آتیش میگیرم. هرجور که بگی فیگور گرفتما! نشد که نشد.
تو اسپویل میزاشتی ام میدیدیما:دی
این مثل عبادت میمونه مثلا:دی 1پاتو خم کن خودتم یکم خم شو بعدش دستاتو باز کن صبر کنی در باز میشه

• Like
Reactions: aria_victor
آقایون من با این بازی یه مشکل اساسی دارم که تا بحال با هیچ بازی کینکتی دیگه نداشتم.اون گوشه یه مربع به چه بزرگی ظاهر شده میگه که برو عقب تا حالا با هیچ بازی دیگه این مشکل رو نداشتم.دوستان راه حلی سراغ ندارن؟البته بگم که جا ندارم برم عقب وگرنه میرفتم:d

آقایون من با این بازی یه مشکل اساسی دارم که تا بحال با هیچ بازی کینکتی دیگه نداشتم.اون گوشه یه مربع به چه بزرگی ظاهر شده میگه که برو عقب تا حالا با هیچ بازی دیگه این مشکل رو نداشتم.دوستان راه حلی سراغ ندارن؟البته بگم که جا ندارم برم عقب وگرنه میرفتم:d

بابا من 2 متر هم بیشتر فاصله داشتم میگفت برو عقب تر ! تو توجه نکن ! کار خودت رو بکن فقط ! :دی;)

• Like
Reactions: Whitebeard
برو کینکت تیونر تنظیمش کن دوباره مخصوصا انگل کینکنتو شاید درست شد...

بازی بسیار بسیار مزخرف، مضحک و پر باگی هست، انجام این بازی سرکاری رو به هیچ کس پیشنهاد نمیدم، تصورات دیگه‌ای راجع به این بازی داشتم که اشتباه فکر میکردم، نمره بنده به این بازی:3 از 10

بازی بسیار بسیار مزخرف، مضحک و پر باگی هست، انجام این بازی سرکاری رو به هیچ کس پیشنهاد نمیدم، تصورات دیگه‌ای راجع به این بازی داشتم که اشتباه فکر میکردم، نمره بنده به این بازی:3 از 10
نکنه انتظار داری اولین بازی هاردکور کینکت 10 از 10 بگیره؟! یه سری جدا بلد نیستن بازی کنن نظرای عجیب غریب میدن!
ایراد داره درست اما این حرا موقعی درسته که 100 تا مثل این واسه کینکت اومده باشه اینم 101 امی باشه بد بگیم گند زده!
من خودم تا موقعی که نمیتونستم مرحله ی اول ! اون تعادل رو قطار رو رد کنم همش از بازی بد میگفتم.داستانش خوب نیست اما یکی از لذت بخش ترین بازی های کینکته علی عزیز

نکنه انتظار داری اولین بازی هاردکور کینکت 10 از 10 بگیره؟! یه سری جدا بلد نیستن بازی کنن نظرای عجیب غریب میدن!
ایراد داره درست اما این حرا موقعی درسته که 100 تا مثل این واسه کینکت اومده باشه اینم 101 امی باشه بد بگیم گند زده!
من خودم تا موقعی که نمیتونستم مرحله ی اول ! اون تعادل رو قطار رو رد کنم همش از بازی بد میگفتم.داستانش خوب نیست اما یکی از لذت بخش ترین بازی های کینکته علی عزیز
چه حرفا، مزخرف بودن بازی که قابل توجیح نیست! حالا چه اولین بازی هاردکور باشه چه آخریش، در ضمن چه ربطی داره به بلد نبودن بازی؟ مگه میخوایم هسته اتم بشکافیم؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or